مغز پسته کوهی سرشار از املاح معدنی و ویتامین ها است.

مصرف این میوه طبیعی می‌تواند کمبود ویتامین های مختلف در بدن را تأمین کند.

مغز پسته وحشی بهترین دارو طبیعی برای درمان کم خونی و فقرآهن است.

مصرف آن به صورت روزانه می‌تواند از بروز کم‌خونی و فقرآهن جلوگیری کند(پیشنهاد می کنیم که روزانه به طور متوسط مصرف شود).

مغز پسته کوهی

تومان114,000

2 عدد در انبار

مغز پسته کوهی

توضیحات

مغز پسته کوهی

مغز پسته کوهی یا همان مغز بنه کوهی که اسم دیگر آن مغز پسته وحشی است،یک مغزدانه کاملاً طبیعی،ارگانیک و سالم می‌باشد.

از درختی با اسم بنه (پسته کوهی،قزوان) در رشته کوه های زاگرس برداشت می شود.

( در نواحی کردنشین به بنه،پسته کوهی، قزوان و قسقوان یا قسوان گفته می شود). میوه بنه مانند پسته، بادام و گردو مصرف زیادی دارد و خاصیت آن از سایر خشکبارها به مراتب بیشتر است.

اگر چه این پسته کوهی مانند سایر آجیل ها و خشکبار شناخته شده و مطرح نیست،اما خواص منحصر بفردی دارد که در انواع پسته های شناخته شده موجود نمی باشد.

بهترین ویژگی مغز بنه ( مغز پسته کوهی ) این است که چون از دل طبیعت بدست می آید و هیچگونه سموم و کودهای شیمیایی در رشد و نمو درخت بنه و میوه آن نقشی ندارد پس یک محصول 100% ارگانیک و دارای خواص دارویی بیشماری است.

خواص مغز بنه کوهی

خواص بنه و مغز بنه بسیار زیاد است. بنه یا پسته وحشی سرشار از مواد مغذی و پر انرژی است که تقریباً خواص آن از پسته معمولی یا پسته آجیل بیشتر است. این دانه خوراکی و چرب دارای طعم بسیار مطلوبی است.

به گونه‌ای که برای از بین بردن طعم تلخ و بد برخی از دارو‌ها از عصاره پسته کوهی استفاده می کنند.

میوه،روغن و صمغ بنه در حوزه طب سنتی از دیرباز مورد استفاده بوده است.

از مهمترین ترکیبات بنه شامل اسید‌های چرب غیر اشباع، توکوفرول‌ها، فیتواسترول، کاروتنوئید‌ها و فنول‌هاست. ازجمله مواد مغذی موجود در مغز پسته کوهی ویتامین‌های گروه A، E، B و D است.

اثرات ضدباکتری و میکروبی مغز بنه

استفاده زیاد از آنتی بیوتیک ها باعث مقاومت روز افزون باکتری ها به این دارو‌ها شده است،به گونه‌ای که اثربخشی آنتی بیوتیک ها روز به روز محدودتر می‌شود.

از آنجایی که برخی از گیاهان خاصیت ضدمیکروبی دارند، با شناخت این گیاهان می‌توان از آنها علیه بیشتر میکروب‌های بیماری زا استفاده کرد و جایگزین کم‌خطری برای آنتی‌بیوتیک‌ها پیدا کرد.

طبق تحقیقات انجام شده،بنه کوهی و عصاره آن اثرات قوی ضدباکتریایی در مقابل برخی از باکتری ها از خود نشان می دهند.

برای مثال عصاره بنه می‌تواند با باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیا کلی و کلوستریدیوم اسپوروژنز که بطور معمول موجب مسمومیت های غذایی و التهابات گوارشی در انسان می‌شود مقابله کند.

مغز پسته کوهی برای کاهش کلسترول و جلوگیری از بیماری‌های قلبی و عروق

روغن بنه کوهی غنی از اسید‌های چرب غیر اشباع است.پژوهش ها درباره اثر روغن بنه بر چربی ها و لیپوپروتئین‌های خون موش صحرایی و خرگوش نشان داد که مصرف خوراکی روغن یا مغز بنه کوهی سبب افزایش HDL کلسترول و کاهش LDL کلسترول خون می‌شود،در نتیجه می‌تواند در کاهش بروز آترواسکلروز و بیماری های قلبی _عروقی بسیار مؤثر باشد.

فعالیت آنتی‌اکسیدانی و کاهش قندخون با میوه بنه

استفاده از عصاره صمغ بنه و میوه بنه در کنترل میزان قندخون بیماران دیابتی تأثیر مثبتی دارد. همچنین مطالعاتی بر روی میزان فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره بنه صورت گرفته است که نتایج نشان دهنده میزان تأثیر و فعالیت آنتی‌اکسیدانی قابل توجه آن است.

تقویت سیستم ایمنی بدن با میوه بنه

اولئیک‌اسید موجود در مغز پسته کوهی باعث افزایش تولید گلبول‌های سفید و تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر هجوم عوامل بیماری‌زا می‌شود. خواص آنتی‌اکسیدانی اولئیک‌اسید موجود در پسته وحشی در خنثی سازی رادیکال‌های آزاد مضر و کاهش آسیب‌های ناشی از اکسیدان‌ها منجر می‌شود.

برای جلوگیری از بیماری‌های التهابی مانند آتریتروماتوئید و اختلالات خودایمنی مانند فیبرومیالژیا از بنه که سرشار از اولئیک اسید است، استفاده می‌شود.

رفع کم‌خونی و فقر آهن با میوه بنه

مغز پسته کوهی سرشار از املاح معدنی و ویتامین ها است.با مصرف این میوه طبیعی می‌توان کمبود ویتامین های مختلف در بدن را تأمین کرد.

مغز پسته وحشی بهترین دارو طبیعی برای درمان کم خونی و فقر آهن است و مصرف آن به صورت روزانه می‌تواند از بروز کم‌خونی و فقرآهن جلوگیری کند.

می‌توان از میوه بنه به صورت خوراکی در تهیه غذای محلی به نام آب‌بنه یا قاتوق بنه، در ترکیب آن با آجیل و یا ترکیب روغن آن بر روی سالاد استفاده کرد.

نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “مغز پسته کوهی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Shipping & Delivery
محصولات بیشتر

سرکه انگبین کاسنی

تومان90,000

خواص سرکه انگبین کاسنی

  رقیق کننده خون - کاهنده دیابت - مفرح اعصاب و نشاط اور - پاکسازی خون از اخلاط فاسد - کاهنده چربی خون و کنترل ان - کمک به درمان کبد و نارسایی عملکرد ان - کمک به درمان سنگ کیسه صفرا  

ادویه کاری 170 گرمی

تومان42,000

خواص ادویه کاری

  • پیشگیری از بیماری های شناختی (روانی)
  • از آلزایمرجلوگیری می کند
  • سلامت قلب
  • تسکین درد و التهاب
  • سلامت استخوان
  • پشتیبانی از کبد
  • ضد باکتریایی
  • ضد پیری
  • پیشگیری از سرطان
  • بهبود سرماخوردگی
  • مفید برای لاغری

آبغوره

تومان90,000

خواص آبغوره

  • حرارت خون و صفرا را می نشاند
  • برطرف کننده صفرا و مقطع بلغم حاصل در معده است
  • تشنگی را رفع می کند و مقوی جگر و بدن است
  • این محصول رافع سستی اعضا و عامل استحکام آنها است
  • دفع رطوبات بدن را آسان می کند
  • همچنین معین بر هضم غذاست
طبع:سرد و خشک

رژمدادی سرخابی کد 6

تومان54,000

خواص رژلب های گیاهی

در رژهای سنتی و گیاهی از روغن‌های طبیعی استفاده می‌شود. خبری از الکل (به‌عنوان حلال روغن) وعطرمایه، رنگ و مواد نگه‌دارنده (برای پیشگیری از فساد) نیست. باوجود روغن رنگ‌دانه‌های گیاهی در این رژها، نه‌تنها خشکی و ترک‌های ناشی از رژهای صنعتی ایجاد نمی‌شود، بلکه استفاده مستمر از این رژها طراوت ازدست‌رفته لب‌ها را بازمی‌گرداند.

فاقد سرب و مواد شیمیایی است

ژل آلوورا

تومان66,000

خواص ژل آلوورا

  • آبرسان قوی
  • جوان سازی پوست
  • روشن کننده پوست
  • تقویت کننده مو
  • نرم کننده پوست صورت

سرمه دان چوبی قرمزرنگ

تومان53,400

فواید سرمه چوبی 

  در استفاده از سرمه جنس سرمه دان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. سرمه دانها با جنسهای، سنگی، فلزی و چوبی وجود دارد. بهترین و پرطرفدارترین سرمه دانها از گذشته های دور، سرمه دانهای چوبی بوده اند. چرا که الیاف چوب، در داخل فضای سرمه دان، زائدات را جذب میکند و سرمه خالص بدون گرده روی میله سرمه دان تحویل شما میشود. چوب سرمه دانهای چوبی با دستگاه های خراطی برقی تراش خورده و کاملا صیقلی و یک دست است.

2 عدد در انبار

تومان114,000

مغز پسته کوهی

مغز پسته کوهی یا همان مغز بنه کوهی که اسم دیگر آن مغز پسته وحشی است،یک مغزدانه کاملاً طبیعی،ارگانیک و سالم می‌باشد.

از درختی با اسم بنه (پسته کوهی،قزوان) در رشته کوه های زاگرس برداشت می شود.

( در نواحی کردنشین به بنه،پسته کوهی، قزوان و قسقوان یا قسوان گفته می شود). میوه بنه مانند پسته، بادام و گردو مصرف زیادی دارد و خاصیت آن از سایر خشکبارها به مراتب بیشتر است.

اگر چه این پسته کوهی مانند سایر آجیل ها و خشکبار شناخته شده و مطرح نیست،اما خواص منحصر بفردی دارد که در انواع پسته های شناخته شده موجود نمی باشد.

بهترین ویژگی مغز بنه ( مغز پسته کوهی ) این است که چون از دل طبیعت بدست می آید و هیچگونه سموم و کودهای شیمیایی در رشد و نمو درخت بنه و میوه آن نقشی ندارد پس یک محصول 100% ارگانیک و دارای خواص دارویی بیشماری است.

خواص مغز بنه کوهی

خواص بنه و مغز بنه بسیار زیاد است. بنه یا پسته وحشی سرشار از مواد مغذی و پر انرژی است که تقریباً خواص آن از پسته معمولی یا پسته آجیل بیشتر است. این دانه خوراکی و چرب دارای طعم بسیار مطلوبی است.

به گونه‌ای که برای از بین بردن طعم تلخ و بد برخی از دارو‌ها از عصاره پسته کوهی استفاده می کنند.

میوه،روغن و صمغ بنه در حوزه طب سنتی از دیرباز مورد استفاده بوده است.

از مهمترین ترکیبات بنه شامل اسید‌های چرب غیر اشباع، توکوفرول‌ها، فیتواسترول، کاروتنوئید‌ها و فنول‌هاست. ازجمله مواد مغذی موجود در مغز پسته کوهی ویتامین‌های گروه A، E، B و D است.

اثرات ضدباکتری و میکروبی مغز بنه

استفاده زیاد از آنتی بیوتیک ها باعث مقاومت روز افزون باکتری ها به این دارو‌ها شده است،به گونه‌ای که اثربخشی آنتی بیوتیک ها روز به روز محدودتر می‌شود.

از آنجایی که برخی از گیاهان خاصیت ضدمیکروبی دارند، با شناخت این گیاهان می‌توان از آنها علیه بیشتر میکروب‌های بیماری زا استفاده کرد و جایگزین کم‌خطری برای آنتی‌بیوتیک‌ها پیدا کرد.

طبق تحقیقات انجام شده،بنه کوهی و عصاره آن اثرات قوی ضدباکتریایی در مقابل برخی از باکتری ها از خود نشان می دهند.

برای مثال عصاره بنه می‌تواند با باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیا کلی و کلوستریدیوم اسپوروژنز که بطور معمول موجب مسمومیت های غذایی و التهابات گوارشی در انسان می‌شود مقابله کند.

مغز پسته کوهی برای کاهش کلسترول و جلوگیری از بیماری‌های قلبی و عروق

روغن بنه کوهی غنی از اسید‌های چرب غیر اشباع است.پژوهش ها درباره اثر روغن بنه بر چربی ها و لیپوپروتئین‌های خون موش صحرایی و خرگوش نشان داد که مصرف خوراکی روغن یا مغز بنه کوهی سبب افزایش HDL کلسترول و کاهش LDL کلسترول خون می‌شود،در نتیجه می‌تواند در کاهش بروز آترواسکلروز و بیماری های قلبی _عروقی بسیار مؤثر باشد.

فعالیت آنتی‌اکسیدانی و کاهش قندخون با میوه بنه

استفاده از عصاره صمغ بنه و میوه بنه در کنترل میزان قندخون بیماران دیابتی تأثیر مثبتی دارد. همچنین مطالعاتی بر روی میزان فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره بنه صورت گرفته است که نتایج نشان دهنده میزان تأثیر و فعالیت آنتی‌اکسیدانی قابل توجه آن است.

تقویت سیستم ایمنی بدن با میوه بنه

اولئیک‌اسید موجود در مغز پسته کوهی باعث افزایش تولید گلبول‌های سفید و تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر هجوم عوامل بیماری‌زا می‌شود. خواص آنتی‌اکسیدانی اولئیک‌اسید موجود در پسته وحشی در خنثی سازی رادیکال‌های آزاد مضر و کاهش آسیب‌های ناشی از اکسیدان‌ها منجر می‌شود.

برای جلوگیری از بیماری‌های التهابی مانند آتریتروماتوئید و اختلالات خودایمنی مانند فیبرومیالژیا از بنه که سرشار از اولئیک اسید است، استفاده می‌شود.

رفع کم‌خونی و فقر آهن با میوه بنه

مغز پسته کوهی سرشار از املاح معدنی و ویتامین ها است.با مصرف این میوه طبیعی می‌توان کمبود ویتامین های مختلف در بدن را تأمین کرد.

مغز پسته وحشی بهترین دارو طبیعی برای درمان کم خونی و فقر آهن است و مصرف آن به صورت روزانه می‌تواند از بروز کم‌خونی و فقرآهن جلوگیری کند.

می‌توان از میوه بنه به صورت خوراکی در تهیه غذای محلی به نام آب‌بنه یا قاتوق بنه، در ترکیب آن با آجیل و یا ترکیب روغن آن بر روی سالاد استفاده کرد.

منو دسته های خود را در سربرگ موبایل -> موبایل -> المان منو موبایل -> نمایش/پنهان سازی -> انتخاب منو تنظیم کنید
سبد خرید فروشگاه
شروع به تایپ کنید برای نوشته‌های که به‌دنبال آن هستید.
error: Content is protected !!