خواص سرکه انگبین نعنایی

  • کاهش غلظت خون
  • معتدل کننده اخلاط در بدن
  • درمـان بیماری های پوستی
  • رفع سنگ کلیه و کیسه صفرا
  • باز کننده عروق و ضد انسداد
  • پاکسازی کبد چرب و سموم بدن

 

سرکه انگبین نعنایی

تومان90,000

2 عدد در انبار

سرکه انگبین نعنایی

توضیحات

سکنجبین با سرکه انگبین دارای تفاوت هایی از این جهت است که سکنجیبن را با استفاده از شکر و سرکه غیر طبیعی تولید می کنند که خواص درمانی این شربت شفابخش را ندارد.

سکنجبین عسلی نوشیدنی فرح بخش و گوارایی است که از مخلوط مقدار مشخصی سرکه و عسل طبیعی به همراه مقداری نعناع یا عرق آن بدست می‌آید. سکنجبین معرب واژه سیکنگبین یا همان سرکه انگبین است. این واژه دقیقا نمونه‌ای از روش آمیزه‌سازی کلمات در پارسی کهن می‌باشد. اما به مرور زمان به علت گرانی یا در دسترس نبودن عسل طبیعی بجای آن از شکر استفاده می‌کردند؛ از این جهت برخی بین سرکه انگبین سنتی و سکنجبین امروزی تمایز و تفاوت قائل می‌شوند. در هر حال هرجا سخن از خواص و فواید سکنجبین است و مصرف آن توصیه شده، منظور همان نوشیدنی سرکه انگبین اصیل و سنتی می‌باشد.

علاوه بر اینکه این نوشیدنی یا شربت بسیار گوارا و خوشمزه است، خواص دارویی بسیاری نیز دارد تا حدی که به آن لقب شاه داروی طب سنتی نیز داده‌اند. در باب اهمیت آن بوعلی سینا رساله‌ای به نام السکنجبین با نام کامل «منافع الشراب المسمی سکنجبین» به زبان عربی نوشته است. این رساله در سال 1547 به زبان لاتین نیز ترجمه شده است.

فواید و خواص سرکه انگبین :
برای تقویت معده و کبد، رفع عطش، انسداد عروق، رفع سر درد و گرمی مفید است. افراد گرم مزاج می‌توانند مقداری عرق کاسنی به آن اضافه کنند. خوردن شربت سرکه انگبین به همراه شاهتره برای قبل از حجامت توصیه شده است. همچنین این نوشیدنی برای رفع داغی کبد مفید است و به افرادی که با خوردن گرمی‌ها دچار عارضه می‌شوند، بسیار سفارش شده است. البته افراد سرد مزاج باید کمتر از آن استفاده کنند.

مهمترین خاصیت سرکه انگبین متعادل کردن اخلاط موجود در بدن است و لذا کسانی که قصد حجامت دارند، چهل روز قبل از حجامت شروع به خوردن سرکه انگبین کنند.

مواد تشکیل دهنده :

عسل طبیعی، سرکه انگور سنتی و عرق نعنا

نحوه مصرف :

4 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬاﺧﻮری از ﺷﺮﺑﺖ را در 1 ﻟﻴﻮان آب ﺗﺮﻛﻴﺐ ﻧﻤﻮده و ﻫﺮ ﺷﺐ ﻣﻴﻞ ﻧﻤﺎﻳﻴﺪ.

(( در ﺑﻘﻴﻪ ﻣﻮارد ﻃﺒﻖ دﺳﺘﻮر ﭘﺰﺷﻚ ﻃﺐ ﺳﻨﺘﻲ ﻣﺼﺮف ﻧﻤﺎﻳﻴﺪ.))

منع مصرف :

افراد بلغمی مزاج با مشورت حکیم یا پزشک طب سنتی مصرف نمایند.

نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “سرکه انگبین نعنایی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Shipping & Delivery
محصولات بیشتر

روغن خردل شفا بخش

تومان45,600
خواص روغن خردل

خواص روغن خردل

  • کاهش احتمال ابتلا به سرطان
  • کمک به بیماری های قلبی عروقی
  • یک محرک طبیعی بسیار قوی است و اشتها را از طریق گوارش و صفرا در کبد وطحال بهبود می بخشد
  • محرک حسی در عضلات
  • درمان سرماخوردگی
  • برای کاهش درد مفاصل و روماتوئید
  • درمان مشکلات مربوط به لب ها
  • بهبود عملکرد اندام های بدن
  • خواص ضد باکتریایی، ضد قارچی و ضد التهابی
  • مفید برای آسم
  • مناسب برای دفع حشرات
  • سفید شدن دندان ها و مشکلات مربوط به دهان و دندان
  • افزایش بهبود عملکرد مغز
  • برای تقویت سلامت کلی بدن
  • از بین بردن لکه های تیره پوست
  • کمک به روشن کردن پوست
  • یک ضدآفتاب طبیعی عمل می کند
  • درمان جوش و عفونت ها
  • خواص ضد پیری
  • تحریک رشد مو

کرم شمعدانی روبینا گلد

تومان192,000

خواص هشت کاره شمعدانی بطور خلاصه :

  •  از بین بردن لک های هورمونی و بارداری
  •  یکنواخت سازی پوست
  •  مناسب برای تمام تیپ های پوستی
  •  از بین بردن جوش
  •  مناسب برای جای جوش های جدید و قدیمی
  •  تنگ تر کردن منافذ باز پوستی
  •  کاهش ملانین پوست
  •  ترمیم کننده پوستی
  •  بدون هیدروکنون
  •  دارای آنتی اکسیدان برای رفع رادیکال های آزاد
  •  حاوی انواع ویتامین ها جهت نو سازی پوست

سرمه دان بزرگ برنجی سه تیکه

تومان90,000

سرمه دان سه تیکه برنجی

  • میل به بدنه پیچ شده و از ریختن سرمه در اثر واژگونی جلوگیری می‌کند.(در نتیجه بانوان محترم با اطمینان خاطر می‌توانند آنرا در کیف خود حمل نمایند.)
  • برنجی بودن این محصول باعث حفظ خواص سرمه می‌شود.
  • از خواص فلز برنج خاصیت ضد باکتری و میکروب کشی آن هست.
  • این فلز نسبت به خوردگی یا کدر شدن مقاومه

سرکه خرما طبیعی

تومان46,800

خواص سرکه خرما

سرکه خرما میتواند به کاهش درد زایمان و سندرم پیش از قاعدگی کمک کند و سلامت قلب را افزایش دهد.   سرکه خرما سرشار از آنتی اکسیدان هایی است که از سرطان پیشگیری مکنند. تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است و مقدار بالای آهن و پتاسیم آن برای کم خونی مفید است. از سویی دیگر مقدار بالای پتاسیم آن باعث کاهش سردرد میشود. استفاده از سرکه خرما مانع از تجمع اسیدلاکتیک در عضلات و کاهش خستگی و گرفتگی عضلات میشود که برای ورزشکاران بسیار مفید است.  

رب به طبیعی

تومان69,600

طرز تهیه لواشک به

آب انار … دو لیوان به بزرگ … یک عدد آبلیمو … سه قاشق غذاخوری “به” را به قطعات کوچک خرد کنید، سپس همراه آب انار و آبلیمو داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از اینکه به جوش آمد اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه آرام بجوشد. سپس مواد را با میکسر بزنید تا ترکیب یکنواختی شود. مواد را به صورت لایه نازکی روی سینی پخش کنید و در معرض هوا خشک کنید. می توانید سینی را چند ساعت روی شوفاژ یا داخل فر قرار دهید تا لواشک زودتر آماده شود. به و انار از میوه های مقوی معده بوده، بخصوص برای کودکان می تواند مفید باشد.

سرکه انگبین نعنایی

2 عدد در انبار

تومان90,000

سکنجبین با سرکه انگبین دارای تفاوت هایی از این جهت است که سکنجیبن را با استفاده از شکر و سرکه غیر طبیعی تولید می کنند که خواص درمانی این شربت شفابخش را ندارد.

سکنجبین عسلی نوشیدنی فرح بخش و گوارایی است که از مخلوط مقدار مشخصی سرکه و عسل طبیعی به همراه مقداری نعناع یا عرق آن بدست می‌آید. سکنجبین معرب واژه سیکنگبین یا همان سرکه انگبین است. این واژه دقیقا نمونه‌ای از روش آمیزه‌سازی کلمات در پارسی کهن می‌باشد. اما به مرور زمان به علت گرانی یا در دسترس نبودن عسل طبیعی بجای آن از شکر استفاده می‌کردند؛ از این جهت برخی بین سرکه انگبین سنتی و سکنجبین امروزی تمایز و تفاوت قائل می‌شوند. در هر حال هرجا سخن از خواص و فواید سکنجبین است و مصرف آن توصیه شده، منظور همان نوشیدنی سرکه انگبین اصیل و سنتی می‌باشد.

علاوه بر اینکه این نوشیدنی یا شربت بسیار گوارا و خوشمزه است، خواص دارویی بسیاری نیز دارد تا حدی که به آن لقب شاه داروی طب سنتی نیز داده‌اند. در باب اهمیت آن بوعلی سینا رساله‌ای به نام السکنجبین با نام کامل «منافع الشراب المسمی سکنجبین» به زبان عربی نوشته است. این رساله در سال 1547 به زبان لاتین نیز ترجمه شده است.

فواید و خواص سرکه انگبین :
برای تقویت معده و کبد، رفع عطش، انسداد عروق، رفع سر درد و گرمی مفید است. افراد گرم مزاج می‌توانند مقداری عرق کاسنی به آن اضافه کنند. خوردن شربت سرکه انگبین به همراه شاهتره برای قبل از حجامت توصیه شده است. همچنین این نوشیدنی برای رفع داغی کبد مفید است و به افرادی که با خوردن گرمی‌ها دچار عارضه می‌شوند، بسیار سفارش شده است. البته افراد سرد مزاج باید کمتر از آن استفاده کنند.

مهمترین خاصیت سرکه انگبین متعادل کردن اخلاط موجود در بدن است و لذا کسانی که قصد حجامت دارند، چهل روز قبل از حجامت شروع به خوردن سرکه انگبین کنند.

مواد تشکیل دهنده :

عسل طبیعی، سرکه انگور سنتی و عرق نعنا

نحوه مصرف :

4 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬاﺧﻮری از ﺷﺮﺑﺖ را در 1 ﻟﻴﻮان آب ﺗﺮﻛﻴﺐ ﻧﻤﻮده و ﻫﺮ ﺷﺐ ﻣﻴﻞ ﻧﻤﺎﻳﻴﺪ.

(( در ﺑﻘﻴﻪ ﻣﻮارد ﻃﺒﻖ دﺳﺘﻮر ﭘﺰﺷﻚ ﻃﺐ ﺳﻨﺘﻲ ﻣﺼﺮف ﻧﻤﺎﻳﻴﺪ.))

منع مصرف :

افراد بلغمی مزاج با مشورت حکیم یا پزشک طب سنتی مصرف نمایند.

منو دسته های خود را در سربرگ موبایل -> موبایل -> المان منو موبایل -> نمایش/پنهان سازی -> انتخاب منو تنظیم کنید
سبد خرید فروشگاه
شروع به تایپ کنید برای نوشته‌های که به‌دنبال آن هستید.
error: Content is protected !!