خواص نمک دریا 

 

  • تاثیر مثبت و تنظیم فشار خون
  • کنترل قند خون از طریق بهبود حساسیت انسولین
  • جلوگیری از واکنش آلرژیک یا حمله آسم
  • جلوگیری از افزایش یک‌باره آدرنالین
  • بهبود کیفیت خواب

طبع:گرم و خشک

وزن :2کیلو گرم

نمک دریا

تومان36,000

1 عدد در انبار

کد محصول (SKU) 282 دسته بندی ها , , برچسب

نمک دریا

توضیحات

در اخبار معصومین و در توصیه‌های بهداشتی دین اسلام بر فواید استفاده از نمک پیش و پس از غذا بسیار تاکید شده است. همچنین فرهنگ شفاهی مردم متمدن و دانشمند ایران زمین از گذشته‌های دور با کلمه نمک آشنا و مانوس بوده است. ضرب المثل «هر چه بگندد نمکش می‌زنند» را حتما شنیده‌اید.
در حقیقت قوی‌ترین گندزدا، ضد قارچ، ضد میکروب و طبیعی‌ترین ماده نگه دارنده در طول تاریخ نمک بوده است. نمک از نظر مزاج‌شناسی دارای مزاج گرم و خشک است که باعث هضم غذا، رفع سنگینی معده، باز کردن گرفتگی‌های کبد و طحال و از بین بردن عفونت و ورم معده می‌شود. در حقیقت نمک، از بین برنده بلغم، نابود کنند سودا و زرداب، خشک کننده رطوبت‌های لزج، باز کننده گرفتگی‌ها، رافع سوءهاضمه، از بین برنده فساد غذا در معده و زیبا کننده پوست و چهره است. در نتیجه نمک دریا برای پوست مفید بسیار مفید بوده و تاثیرات مثبتی روی آن می‌گذارد.
از فواید مهم آن برای بدن می‌توان به تامین تعادل قند خون، نرم کردن و صاف کردن حنجره و جلوگیری از چسبناک شدن مخاط که در تنگی نفس مشاهده می‌شود، جذب مواد مغذی درون غذا، تنظیم خواب، موثر بر خشکی دهان و سرفه، زکام و بیماری‌های سینوزیت، تامین انرژی بدن و بهبود عملکرد سیستم عصبی اشاره کرد. همچنین نمک یک آنتی‌هیستامین قوی بوده و در درمان بسیاری از آلرژی‌ها موثر است. از مهمترین عوارض کمبود نمک هم می‌توان به گرفتگی عضلات و کاهش فشارخون اشاره کرد.

بهترین نمک خوراکی

درحقیقت نمکی که برای بدن مضر است، آن بلور شیمیایی تولید شده در یک فرآیند کاملا کارخانه‌ای و صنعتی است که در فعل و انفعال با سلول‌های بدن آن‌ها را دچار ناتوانی و مشکلات پیچیده از جمله فشارخون می‌کند.
نمک طبیعی که در انواع مختلف سنگ نمک کوهستان و معادن نمک یا به صورت نمک به دست آمده از تبخیر آب دریا یا اقیانوس‌ها به دست می‌آید. این نمک دارای مواد معدنی بسیار پیچیده و مفید برای بدن است.

«عقیلی خراسانی» حکیم و طبیب حاذق ایرانی، در کتاب «مخزن‌الادویه» بهترین نوع نمک را «سنگ نمک سفید و شفاف» می‌داند. در واقع همان سنگ نمکی است که به ‌دلیل زیبایی و جلوه‌ای که دارد به اشتباه بیشتر برای مصارف تزئینی به ‌کار می‌رود. دلیل این است که سنگ نمک در واقع سرشار از ده‌ها نوع املاح معدنی و عناصر موجود در خاک بوده که برای بدن ضروری و لازم است.

تولید و مضرات نمک صنعتی

در حال‌حاضر روشی برای تهیه نمک‌های صنعتی و کارخانه‌ای در ایران مرسوم است و به آن روش متبلور سازی مجدد می‌گویند. در این روش نمک را در آب حل می‌کنند و محلول‌های شیمیایی به آن اضافه می‌کنند تا بتوان به وسیله کاتالیزور پتاسیم، منیزیوم، کلسیم و… مواد دیگر را از آن جدا کرد.
این مواد و املاح جدا شده اتفاقا به شدت با ارزش هستند و کشورهای خارجی برای خریداری آن قیمت‌های گزافی می‌پردازند؛ چراکه املاح بسیار با ارزش معدنی طبیعی بوده و در کارخانه‌ها غیر قابل ساخت هستند. آنچه باقی می‎ماند شور مزه‌ای است و باز هم نمک نام دارد؛ اما عملا فاقد هرگونه ماده مغذی است.
از طرف دیگر در پایان این فرایند به آن باقی مانده شور مزه، ید صنعتی که در کشاورزی به عنوان سم کاربرد دارد اضافه می‌شود که برای تثبیت و ماندگاری باز هم باید یک تثبیت کننده شیمیایی دیگر با آن مخلوط شود. در نهایت هم برای جلوگیری از چسبندگی بلورهای خاصیت زدایی شده، نوعی مشتقات نفتی یا ترکیبات سدیم نیترات و مانند آن افزوده می شود که لیست مضرات و اثرات سو این مواد بر بدن خود مقاله ای جدا و مفصل می‌طلبد.
همچنین بر اساس آزمایش های انجام شده میزان سرب موجود در نمک تصفیه شده به دلیل تغلیظ صورت گرفته تا ۰.۰۷ میلی‌گرم هم وجود دارد. به هرحال هر عقل سلیم و استدلال‌گری متوجه می‌شود که استفاده از مواد طبیعی و کمتر دست‌کاری شده و تهیه آن از منابع معتبر و سالم، به مراتب برای سلامتی و طول عمر بیشتر، مفیدتر است.
شاید در روزگار شور و حرارت صنعتی شدن کشورها، این تصور ترویج می‌شد که می توان همه غذاهای مورد نیاز بدن را قرص و کپسول کرد. همچنین همه چیز را با چرخ‌های سرد و بی‌روح صنعت تولید کرد و زندگی را در اتاقکی سربی ادامه داد؛ اما امروزه پس از کمتر از 100 سال، جهان به عوارض مرگبار چنین تفکری آگاه شده و خردمندان و دانشمندان جهان دوری از طبیعت و صنعتی شدن را مهمترین عامل کوتاهی عمر بشر تشخیص داده‌اند.

سایر خواص نمک طبیعی

امروزه پزشکان می‌دانند که نمک‌های طبیعی علاوه بر تنظیم سیستم گوارش و انرژی در بدن، در مراقبت از پوست و زیبایی و شفافیت رنگ چهره بسیار موثر هستند.
از دیگر تاثیرات آن می‌توان به سلامت دهان و دندان، درمان آرتریت و ورم مفاصل، درمان سینوزیت، کاهش دردهای عضلانی و دست و پا، تنظیم قندخون و ایجاد یک خواب آرام، تنظیم تپش قلب و کاهش اسیدیته خون و درمان  طاسی اشاره کرد. توجه داشته باشید که مفید بودن نمک دریا برای مو از گزینه‌هایی است که همیشه روی آن تاکید شده است.

حکیمان و بزرگان در منابع معتبر بسیار توصیه به مصرف نمک طبیعی پیش و بعد از غذا داشته و حتی سفره‌ای که در آن نمک نباشد را بی‌برکت توصیف کرده‌اند. امام باقر علیه السلام در این مورد می فرمایند: «اگر مردم از خواص درون نمک خبر داشتند، دردهای خود را جز با نمک درمان نمی‌کردند».

10 کاربرد نمک طعام (نمک سالم)

کاربردهای بسیاری هم می‌توان برای نمک طبیعی در زندگی روزمره ذکر کرد.

  1. پاک کردن لایه چربی یا غذای سر رفته و سوخته از روی اجاق گاز با پاشیدن نمک روی لکه های گرم و تازه
  2. تمیز کردن و برق انداختن ظروف مسی و یا برنجی با نمک، اسکاچ زبر و کمی سرکه
  3. ضد عفونی کردن هر پارچه یا اسفنجی که به هر دلیل بوی نامطبوع داشته و در اثر استفاده بد بو شده است
  4. تشخیص تازگی تخم مرغ با غوطه‌ور کردن آن در محلول آب نمک و شناور ماندن آن روی آب در صورت تازگی
  5. مبارزه با علف‌های هرز و رونده با اسپری کردن آب نمک و صابون روی آن‌ها بدون نیاز به استفاده از علف کش‌های شیمیایی
  6. ضدعفونی کردن و درمان جای نیش حشرات و آرام کردن درد و التهاب آن با استفاده از خمیر آب و نمک طبیعی
  7. تسکین درد گلو و دندان با غرغره آب نمک در دهان به مدت 20 ثانیه
  8. طولانی کردن عمر شیر تازه با اضافه کردن نوک انگشت نمک به آن
  9. پاک کردن جای لکه‌های خون از روی لباس یا فرش
  10. سم زدایی از میوه و سبزی‌های تازه و تراوت بخشی به آن‌ها با شستشوی در آب نمک
  11. حتی شفاف کردن پوست صورت با استفاده از مخلوط  روغن زیتون و کمی نمک و ماساژ آن بر پوست

باید توجه داشت که سنگ نمک‌های شفاف و نمک‌های چشمه که  مورد تایید بوده، دارای کمترین میزان آلودگی محیطی هستند. این نوع نمک‌ها حاوی پتاسیم، ید طبیعی تا حد ۵ میلی‌گرم در هر گرم، آهن، منگنز، منیزیم، کلسیم و روی هستند و با مصرف میزان مناسب و صحیح آن می‌تواند کاهنده و یا تنظیم کننده فشارخون باشد.

 

نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “نمک دریا”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Shipping & Delivery
محصولات بیشتر

چای اسپیرولینا 30 عددی

تومان120,000

خواص چای اسپیرولینا

  • کاهش وزن
  • رفع خستگی
  • کمک به درمان ديابت
  • تقویت پوست
  • کاهش علائم آلرژی
  • جلوگیری از بیماری‌های قلبی
  • کمک به درمان بیماریهای میکروبی
  • کمک به سم زدایی
  • ضد سرطان
  • کاهش فشار خون

شامپو سیاهدانه طبیعی

تومان57,600
خواص شامپو سیاهدانه
  • مواد گیاهی  تشکیل دهنده آن ملایم هستند
  • مو را  به خوبی تقویت می کند
  • فولیکول های مو را برای افزایش سرعت رشد مو تحریک می کنند

رژ پوست پیازی

تومان48,000

خواص رژلب های گیاهی

در رژهای سنتی و گیاهی از روغن‌های طبیعی استفاده می‌شود. خبری از الکل (به‌عنوان حلال روغن) وعطرمایه، رنگ و مواد نگه‌دارنده (برای پیشگیری از فساد) نیست. باوجود روغن رنگ‌دانه‌های گیاهی در این رژها، نه‌تنها خشکی و ترک‌های ناشی از رژهای صنعتی ایجاد نمی‌شود، بلکه استفاده مستمر از این رژها طراوت ازدست‌رفته لب‌ها را بازمی‌گرداند.

فاقد سرب است و مواد شیمیایی است

معجون فنجیوش

تومان144,000

موارد مصرف و فواید معجون فنجیوش

  • اسپرم زا
  • افزایش تحرک اسپرم ها
  • محافظت از اسپرم ها در برابر باکتری های واژن و فعالیت رادیکال های آزاد در بدن
  • افزایش توان باروی
  • تقویت قوای جنسی
  • حل مشکلات نعوظ
  • افزایش قوای عمومی بدن
  • از بین بردن خستگی مزمن
  • از بین بردن سرد مراجی
  • حل مشکلات مربوط به زود انزالی

چای ترش

تومان30,000

آن چه از مقاله خواص چای ترش آموختیم:

چای ترش، دمنوشی محبوب با طعمی ترش و ملس است که از گلبرگ‌های گیاه هیبیسکوس تهیه می‌شود.

این نوشیدنی به دلیل دارا بودن آنتی‌اکسیدان‌های قوی، فواید بسیاری برای سلامتی دارد.

همچنین چای ترش برای لاغری و کاهش وزن نیز بسیار مفید است.

البته با وجود خواص چای ترش برای پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها، باید به عوارض مصرف بیش از اندازه آن یا مصرف آن در بیماران خاص، توجه و با پزشک مشورت کنیم.

رنگ مو قهوه ای (روشن)

تومان46,800

رنگ مو قهوه ای

  • غذاهای ویژه ای برای ریشه های مو جهت نشاط و شادابی
  • تقویت مو
  • زیبایی مو
  • رشد بیشتر موها

1 عدد در انبار

تومان36,000

در اخبار معصومین و در توصیه‌های بهداشتی دین اسلام بر فواید استفاده از نمک پیش و پس از غذا بسیار تاکید شده است. همچنین فرهنگ شفاهی مردم متمدن و دانشمند ایران زمین از گذشته‌های دور با کلمه نمک آشنا و مانوس بوده است. ضرب المثل «هر چه بگندد نمکش می‌زنند» را حتما شنیده‌اید.
در حقیقت قوی‌ترین گندزدا، ضد قارچ، ضد میکروب و طبیعی‌ترین ماده نگه دارنده در طول تاریخ نمک بوده است. نمک از نظر مزاج‌شناسی دارای مزاج گرم و خشک است که باعث هضم غذا، رفع سنگینی معده، باز کردن گرفتگی‌های کبد و طحال و از بین بردن عفونت و ورم معده می‌شود. در حقیقت نمک، از بین برنده بلغم، نابود کنند سودا و زرداب، خشک کننده رطوبت‌های لزج، باز کننده گرفتگی‌ها، رافع سوءهاضمه، از بین برنده فساد غذا در معده و زیبا کننده پوست و چهره است. در نتیجه نمک دریا برای پوست مفید بسیار مفید بوده و تاثیرات مثبتی روی آن می‌گذارد.
از فواید مهم آن برای بدن می‌توان به تامین تعادل قند خون، نرم کردن و صاف کردن حنجره و جلوگیری از چسبناک شدن مخاط که در تنگی نفس مشاهده می‌شود، جذب مواد مغذی درون غذا، تنظیم خواب، موثر بر خشکی دهان و سرفه، زکام و بیماری‌های سینوزیت، تامین انرژی بدن و بهبود عملکرد سیستم عصبی اشاره کرد. همچنین نمک یک آنتی‌هیستامین قوی بوده و در درمان بسیاری از آلرژی‌ها موثر است. از مهمترین عوارض کمبود نمک هم می‌توان به گرفتگی عضلات و کاهش فشارخون اشاره کرد.

بهترین نمک خوراکی

درحقیقت نمکی که برای بدن مضر است، آن بلور شیمیایی تولید شده در یک فرآیند کاملا کارخانه‌ای و صنعتی است که در فعل و انفعال با سلول‌های بدن آن‌ها را دچار ناتوانی و مشکلات پیچیده از جمله فشارخون می‌کند.
نمک طبیعی که در انواع مختلف سنگ نمک کوهستان و معادن نمک یا به صورت نمک به دست آمده از تبخیر آب دریا یا اقیانوس‌ها به دست می‌آید. این نمک دارای مواد معدنی بسیار پیچیده و مفید برای بدن است.

«عقیلی خراسانی» حکیم و طبیب حاذق ایرانی، در کتاب «مخزن‌الادویه» بهترین نوع نمک را «سنگ نمک سفید و شفاف» می‌داند. در واقع همان سنگ نمکی است که به ‌دلیل زیبایی و جلوه‌ای که دارد به اشتباه بیشتر برای مصارف تزئینی به ‌کار می‌رود. دلیل این است که سنگ نمک در واقع سرشار از ده‌ها نوع املاح معدنی و عناصر موجود در خاک بوده که برای بدن ضروری و لازم است.

تولید و مضرات نمک صنعتی

در حال‌حاضر روشی برای تهیه نمک‌های صنعتی و کارخانه‌ای در ایران مرسوم است و به آن روش متبلور سازی مجدد می‌گویند. در این روش نمک را در آب حل می‌کنند و محلول‌های شیمیایی به آن اضافه می‌کنند تا بتوان به وسیله کاتالیزور پتاسیم، منیزیوم، کلسیم و… مواد دیگر را از آن جدا کرد.
این مواد و املاح جدا شده اتفاقا به شدت با ارزش هستند و کشورهای خارجی برای خریداری آن قیمت‌های گزافی می‌پردازند؛ چراکه املاح بسیار با ارزش معدنی طبیعی بوده و در کارخانه‌ها غیر قابل ساخت هستند. آنچه باقی می‎ماند شور مزه‌ای است و باز هم نمک نام دارد؛ اما عملا فاقد هرگونه ماده مغذی است.
از طرف دیگر در پایان این فرایند به آن باقی مانده شور مزه، ید صنعتی که در کشاورزی به عنوان سم کاربرد دارد اضافه می‌شود که برای تثبیت و ماندگاری باز هم باید یک تثبیت کننده شیمیایی دیگر با آن مخلوط شود. در نهایت هم برای جلوگیری از چسبندگی بلورهای خاصیت زدایی شده، نوعی مشتقات نفتی یا ترکیبات سدیم نیترات و مانند آن افزوده می شود که لیست مضرات و اثرات سو این مواد بر بدن خود مقاله ای جدا و مفصل می‌طلبد.
همچنین بر اساس آزمایش های انجام شده میزان سرب موجود در نمک تصفیه شده به دلیل تغلیظ صورت گرفته تا ۰.۰۷ میلی‌گرم هم وجود دارد. به هرحال هر عقل سلیم و استدلال‌گری متوجه می‌شود که استفاده از مواد طبیعی و کمتر دست‌کاری شده و تهیه آن از منابع معتبر و سالم، به مراتب برای سلامتی و طول عمر بیشتر، مفیدتر است.
شاید در روزگار شور و حرارت صنعتی شدن کشورها، این تصور ترویج می‌شد که می توان همه غذاهای مورد نیاز بدن را قرص و کپسول کرد. همچنین همه چیز را با چرخ‌های سرد و بی‌روح صنعت تولید کرد و زندگی را در اتاقکی سربی ادامه داد؛ اما امروزه پس از کمتر از 100 سال، جهان به عوارض مرگبار چنین تفکری آگاه شده و خردمندان و دانشمندان جهان دوری از طبیعت و صنعتی شدن را مهمترین عامل کوتاهی عمر بشر تشخیص داده‌اند.

سایر خواص نمک طبیعی

امروزه پزشکان می‌دانند که نمک‌های طبیعی علاوه بر تنظیم سیستم گوارش و انرژی در بدن، در مراقبت از پوست و زیبایی و شفافیت رنگ چهره بسیار موثر هستند.
از دیگر تاثیرات آن می‌توان به سلامت دهان و دندان، درمان آرتریت و ورم مفاصل، درمان سینوزیت، کاهش دردهای عضلانی و دست و پا، تنظیم قندخون و ایجاد یک خواب آرام، تنظیم تپش قلب و کاهش اسیدیته خون و درمان  طاسی اشاره کرد. توجه داشته باشید که مفید بودن نمک دریا برای مو از گزینه‌هایی است که همیشه روی آن تاکید شده است.

حکیمان و بزرگان در منابع معتبر بسیار توصیه به مصرف نمک طبیعی پیش و بعد از غذا داشته و حتی سفره‌ای که در آن نمک نباشد را بی‌برکت توصیف کرده‌اند. امام باقر علیه السلام در این مورد می فرمایند: «اگر مردم از خواص درون نمک خبر داشتند، دردهای خود را جز با نمک درمان نمی‌کردند».

10 کاربرد نمک طعام (نمک سالم)

کاربردهای بسیاری هم می‌توان برای نمک طبیعی در زندگی روزمره ذکر کرد.

  1. پاک کردن لایه چربی یا غذای سر رفته و سوخته از روی اجاق گاز با پاشیدن نمک روی لکه های گرم و تازه
  2. تمیز کردن و برق انداختن ظروف مسی و یا برنجی با نمک، اسکاچ زبر و کمی سرکه
  3. ضد عفونی کردن هر پارچه یا اسفنجی که به هر دلیل بوی نامطبوع داشته و در اثر استفاده بد بو شده است
  4. تشخیص تازگی تخم مرغ با غوطه‌ور کردن آن در محلول آب نمک و شناور ماندن آن روی آب در صورت تازگی
  5. مبارزه با علف‌های هرز و رونده با اسپری کردن آب نمک و صابون روی آن‌ها بدون نیاز به استفاده از علف کش‌های شیمیایی
  6. ضدعفونی کردن و درمان جای نیش حشرات و آرام کردن درد و التهاب آن با استفاده از خمیر آب و نمک طبیعی
  7. تسکین درد گلو و دندان با غرغره آب نمک در دهان به مدت 20 ثانیه
  8. طولانی کردن عمر شیر تازه با اضافه کردن نوک انگشت نمک به آن
  9. پاک کردن جای لکه‌های خون از روی لباس یا فرش
  10. سم زدایی از میوه و سبزی‌های تازه و تراوت بخشی به آن‌ها با شستشوی در آب نمک
  11. حتی شفاف کردن پوست صورت با استفاده از مخلوط  روغن زیتون و کمی نمک و ماساژ آن بر پوست

باید توجه داشت که سنگ نمک‌های شفاف و نمک‌های چشمه که  مورد تایید بوده، دارای کمترین میزان آلودگی محیطی هستند. این نوع نمک‌ها حاوی پتاسیم، ید طبیعی تا حد ۵ میلی‌گرم در هر گرم، آهن، منگنز، منیزیم، کلسیم و روی هستند و با مصرف میزان مناسب و صحیح آن می‌تواند کاهنده و یا تنظیم کننده فشارخون باشد.

 

منو دسته های خود را در سربرگ موبایل -> موبایل -> المان منو موبایل -> نمایش/پنهان سازی -> انتخاب منو تنظیم کنید
سبد خرید فروشگاه
شروع به تایپ کنید برای نوشته‌های که به‌دنبال آن هستید.
error: Content is protected !!