خواص فرنی

 

  • کاهش ابتلا به بیماری های قلبی
  • پیشگیری از سرطان
  • کاهش وزن 
  • فرنی غذایی مفید برای بدنسازان

فرنی

تومان72,000

2 عدد در انبار

فرنی

توضیحات

فرنی یکی از غذاهای خوشمزه ای و پر خاصیتی است که که بیشتر به عنوان دسر مصرف می شود و در سراسر دنیا در انواع مختلفی تهیه می شود. فرنی معمولاً از آرد برنج و شیر و گاه با نشاسته تهیه می شود و از دارچین و گلاب برای خوش طعم و عطر کردن آن استفاده می شود. در ماه رمضان این دسر بسیار کاربرد دارد. علاوه بر این از فرنی به عنوان غذای کمکی برای کودکان استفاده می شود زیرا هم هضم آن برای کودکان بسیار راحت است و هم خواص زیادی برای آنها دارد.

فرنی یک غذای مفید برای کودک
کودکان شیر خوار برای اولین بار در دوران شیرخوارگی با فرنی تغذیه می شوند زیرا فرنی آرد برنج غذایی نرم ، ساده و با کمترین امکان ایجاد آلرژی می باشد. در پایان 6 ماهگی که غذای کمکی باید به کودک داده شود بهتر است مادر با شیر خود فرنی آرد برنج را تهیه کند ، برنج آلرژی کمتری نسبت به مواد دیگر ایجاد می کند و نباید تا پایان 8 ماهگی از فرنی گندم استفاده کرد. اگر شیر مادر برای تهیه فرنی کافی نیست می توان از شیرهای پاستوریزه یا شیر گاو ، فرنی را درست کرد. برای کودکان می توان از حریره بادام نیز استفاده کرد. بدین صورت که بادام را آسیاب کرد تا قابل هضم در معده کودکان باشد. البته می توان حریره بادام را از صافی عبور دهید تا شیره حاصل از آن را به کودک دهید.

مواد مغذی فرنی
فرنی ارزش غذایی بسیاری دارد زیرا به دلیل دارا بودن شیر و نشاسته ، انرژی بالایی را جذب بدن می کند. مواد نشاسته ای نیز مانند شیر حاوی ویتامین های گروه B و روی است. جایگزین کردن عسل یا شیره های گیاهی با شکر ارزش غذایی و خواص فرنی را بیشتر می کند.

خواص فرنی
کاهش ابتلا به بیماری های قلبی

محققان بر اساس یک مطالعه متاآنالیز و چند مطالعه در مورد مواد غذایی سبوس دار بر روی 786076 نفر انجام دادند که نشان داد مصرف 70 گرم غلات در طول روز موجب کاهش 22 درصدی خطر مرگ ناشی از عوامل اصلی مرگ و میرهای مطرح شده است.

بر اساس این مطالعات مصرف این مقدار غلات که برابر است با یک کاسه بزرگ فرنی ، خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد. غلات سبوس دار شامل جودوسر ، سبوس و بلغور و … است که سرشار از پروتئین ، آهن ، اسیدفولیک و فیبر می باشند.

پیشگیری از سرطان

خوردن فرنی در وعده صبحانه بسیار مفید و دارای خاصیت است. جلوگیری از بروز انواع سرطان یکی از خواص فرنی است که به دلیل خواص ضدسرطانی ترکیبات آن می باشد. محققان در مطالعات خود ادعا می کنند که خوردن یک کاسه فرنی معادل 70 گرم در صبحانه می تواند از بروز ابتلا به سرطان پیشگیری کند.

کاهش وزن

اگر به جای شکر از عسل در تهیه فرنی استفاده شود به یک معجون لاغری و کاهش وزن تبدیل می شود. کارشناسان به افرادی که تمایل به داشتن تناسب اندام دارند اما خوردن غذاهای رژیمی را دوست ندارند ، مصرف فرنی در وعده صبحانه را به جای خوراکی های رایج حاوی بلغور جوی دوسر ، توصیه می کنند. بر اساس تحقیقات ، افرادی که از فرنی به جای بلغور جوی دوسر در صبحانه استفاده می کنند در طول روز کمتر احساس گرسنگی می کنند و در نتیجه غذای کمتری میل می کنند.

البته باید توجه داشت که در حد اعتدال باید فرنی مصرف شود و زیاده روی یا عدم مصرف به موقع آن برای بدن ضرر دارد .زیرا به دلیل داشتن کالری زیاد موجب افزایش وزن و تری گلیسیرید خون می شود.

فرنی غذایی مفید برای بدنسازان

بسیاری از ورزشکاران و بدنسازان تاکیر زیادی بر روی غذای قبل از ورزش می کنند زیرا آن را عنری کلیدی برای انجام تمرینات ورزشی می دانند. فرنی یکی از غذاهای مفید برای بدن سازی است زیرا انرژی لازم برای ورزش را فراهم می کند.

نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “فرنی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Shipping & Delivery
محصولات بیشتر

جوراب پشمی

تومان108,000

جمع بندی

جوراب ‌های پشمی از مزایای فراوانی برای گرما و کنترل رطوبت برخوردار است.

با توانایی برجسته در حفظ گرما،جذب رطوبت،تنفس‌ پذیری و مقاومت در برابر بو این جوراب ‌ها رو به گزینه ایده ‌آلی برای راحتی و عملکرد برتر تبدیل می کند.

بذارید پاهاتون در طول روز گرم و خشک باشن،از خنکی و تهویه مناسب برخوردار بشن و از هرگونه بوی ناخوشایند محافظت بشوند.

با سرمایه‌ گذاری در یک جفت جوراب پشمی با کیفیت بالا هر قدمی که برمی ‌دارید تجربه‌ ای بی ‌نظیر از راحتی،دوام و عملکرد عالی خواهید داشت.

رشته آش 500 گرمی

تومان69,600
  • رشته آش محلی
  • ترکیبات،آرد ونمک،آب
  • بدون هیچ افزودنی
  • طعمی خوشمزه
  • خوش خوراک

مغز پسته کوهی

تومان114,000
مغز پسته کوهی سرشار از املاح معدنی و ویتامین ها است. مصرف این میوه طبیعی می‌تواند کمبود ویتامین های مختلف در بدن را تأمین کند. مغز پسته وحشی بهترین دارو طبیعی برای درمان کم خونی و فقرآهن است. مصرف آن به صورت روزانه می‌تواند از بروز کم‌خونی و فقرآهن جلوگیری کند(پیشنهاد می کنیم که روزانه به طور متوسط مصرف شود).

کرم گیاهی رازیانه

تومان50,400
خواص کرم رازیانه

موارد مصرف:

  • مرطوب کننده
  • ضد لک و ضد چروک
  • جلوگیری از پف کردگی پوست.
  • از بین برنده کبودی پوست
  • شادابی و طراوت بخشیدن به پوستهای خسته و بی روح
  • پاک کننده قوی سلولهای مرده پوست
  • ضد عفونی کننده
  • آرامبخش
  • آبرسان و تقویت کننده سلولهای پوست
  •  دفع سموم

شامپو ختمی مایع

تومان36,000

خواص شامپو ختمی

  • موثر در ضد ریزش مو
  • تقویت مو
  • رفع سفیدی مو
  • افزایش رزق و روزی
  • سردرد، میگرن
قال معصوم :«شستن سر با ختمی سه فایده دارد: سر را از سردرد حفظ می‌کند، پریشانی را از انسان دور می‌سازد، کچلی را از بین می‌برد»

پودر کشک زرد سیستان

تومان108,000

خواص کشک پودری:

کشک یکی از فرآورده های لبنی بومی ایران است که با حجم اندک خود، یک ماده غذایی معجزه آسااست. همچنین در بردارنده تمام خواص شیر و حاوی کلسیم فراوان، پروتئین و نیاسین است.

استفاده درمانی از کشک:

از مهمترین موارد استفاده درمانی از کشک می توان به جلوگیری از بروز و پیشرفت پوکی استخوان، افزایش رشد کودکان، ضد عفونی کننده دستگاه هاضمه، پیشگیری از سرطان ها، کند شدن روند پیری و افزایش طول عمر سلول ها اشاره کرد.

مزایای استفاده از پودر کشک نسبت به کشک مایع:

  • افزایش زمان نگهداری
  • قابلیت نگهداری در خارج از انبار بعد از هر بار مصرف
  • انرژی غذایی بالاتر
  • از بین رفتن کلیه میکروارگانیسم ها و باکتری های موجود (در کشک مایع) بخاطر وجود دمای بالای 150 درجه سانتیگراد در پروسه تولید این محصول
  • عدم نیاز به جوشاندن مجدد در صورت استفاده از این محصول بصورت مایع
  • کاهش حجم محصول و ضایعات کمتر از مزایای استفاده از کشک پودری می باشد.

روش مصرف کشک پودری:

کشک پودری می تواند بصورت مستقیم به غذاهای سنتی ایرانی مانند آش، کشک بادمجان و ... اضافه گردد. اینکه با افزودن 1/5 تا 2 برابر آب،( با دمای معمولی) بصورت مایع مورد استفاده قرار گیرد. همچنین علاوه بر غذاهای ایرانی استفاده از این محصول به تنهایی بسیار مفید می باشد.

2 عدد در انبار

تومان72,000

فرنی یکی از غذاهای خوشمزه ای و پر خاصیتی است که که بیشتر به عنوان دسر مصرف می شود و در سراسر دنیا در انواع مختلفی تهیه می شود. فرنی معمولاً از آرد برنج و شیر و گاه با نشاسته تهیه می شود و از دارچین و گلاب برای خوش طعم و عطر کردن آن استفاده می شود. در ماه رمضان این دسر بسیار کاربرد دارد. علاوه بر این از فرنی به عنوان غذای کمکی برای کودکان استفاده می شود زیرا هم هضم آن برای کودکان بسیار راحت است و هم خواص زیادی برای آنها دارد.

فرنی یک غذای مفید برای کودک
کودکان شیر خوار برای اولین بار در دوران شیرخوارگی با فرنی تغذیه می شوند زیرا فرنی آرد برنج غذایی نرم ، ساده و با کمترین امکان ایجاد آلرژی می باشد. در پایان 6 ماهگی که غذای کمکی باید به کودک داده شود بهتر است مادر با شیر خود فرنی آرد برنج را تهیه کند ، برنج آلرژی کمتری نسبت به مواد دیگر ایجاد می کند و نباید تا پایان 8 ماهگی از فرنی گندم استفاده کرد. اگر شیر مادر برای تهیه فرنی کافی نیست می توان از شیرهای پاستوریزه یا شیر گاو ، فرنی را درست کرد. برای کودکان می توان از حریره بادام نیز استفاده کرد. بدین صورت که بادام را آسیاب کرد تا قابل هضم در معده کودکان باشد. البته می توان حریره بادام را از صافی عبور دهید تا شیره حاصل از آن را به کودک دهید.

مواد مغذی فرنی
فرنی ارزش غذایی بسیاری دارد زیرا به دلیل دارا بودن شیر و نشاسته ، انرژی بالایی را جذب بدن می کند. مواد نشاسته ای نیز مانند شیر حاوی ویتامین های گروه B و روی است. جایگزین کردن عسل یا شیره های گیاهی با شکر ارزش غذایی و خواص فرنی را بیشتر می کند.

خواص فرنی
کاهش ابتلا به بیماری های قلبی

محققان بر اساس یک مطالعه متاآنالیز و چند مطالعه در مورد مواد غذایی سبوس دار بر روی 786076 نفر انجام دادند که نشان داد مصرف 70 گرم غلات در طول روز موجب کاهش 22 درصدی خطر مرگ ناشی از عوامل اصلی مرگ و میرهای مطرح شده است.

بر اساس این مطالعات مصرف این مقدار غلات که برابر است با یک کاسه بزرگ فرنی ، خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد. غلات سبوس دار شامل جودوسر ، سبوس و بلغور و … است که سرشار از پروتئین ، آهن ، اسیدفولیک و فیبر می باشند.

پیشگیری از سرطان

خوردن فرنی در وعده صبحانه بسیار مفید و دارای خاصیت است. جلوگیری از بروز انواع سرطان یکی از خواص فرنی است که به دلیل خواص ضدسرطانی ترکیبات آن می باشد. محققان در مطالعات خود ادعا می کنند که خوردن یک کاسه فرنی معادل 70 گرم در صبحانه می تواند از بروز ابتلا به سرطان پیشگیری کند.

کاهش وزن

اگر به جای شکر از عسل در تهیه فرنی استفاده شود به یک معجون لاغری و کاهش وزن تبدیل می شود. کارشناسان به افرادی که تمایل به داشتن تناسب اندام دارند اما خوردن غذاهای رژیمی را دوست ندارند ، مصرف فرنی در وعده صبحانه را به جای خوراکی های رایج حاوی بلغور جوی دوسر ، توصیه می کنند. بر اساس تحقیقات ، افرادی که از فرنی به جای بلغور جوی دوسر در صبحانه استفاده می کنند در طول روز کمتر احساس گرسنگی می کنند و در نتیجه غذای کمتری میل می کنند.

البته باید توجه داشت که در حد اعتدال باید فرنی مصرف شود و زیاده روی یا عدم مصرف به موقع آن برای بدن ضرر دارد .زیرا به دلیل داشتن کالری زیاد موجب افزایش وزن و تری گلیسیرید خون می شود.

فرنی غذایی مفید برای بدنسازان

بسیاری از ورزشکاران و بدنسازان تاکیر زیادی بر روی غذای قبل از ورزش می کنند زیرا آن را عنری کلیدی برای انجام تمرینات ورزشی می دانند. فرنی یکی از غذاهای مفید برای بدن سازی است زیرا انرژی لازم برای ورزش را فراهم می کند.

منو دسته های خود را در سربرگ موبایل -> موبایل -> المان منو موبایل -> نمایش/پنهان سازی -> انتخاب منو تنظیم کنید
سبد خرید فروشگاه
شروع به تایپ کنید برای نوشته‌های که به‌دنبال آن هستید.
error: Content is protected !!