رنگ خوراکی از گیاهان خوراکی که رنگ سبزی دارند مانند اسفناج، علف، یونجه، گزنه و… تهیه می‌شوند. این رنگ سبز خوراکی با فرایند استخراج به وسیله حلال از گیاهان مذکور به دست می‌آید. رنگ طبیعی در محیط‌ های قلیایی پایداری خوبی دارد، اما در محیط‌های اسیدی حتی با اسیدیته کم ناپایدار است. رنگ سبز طبیعی در محصولاتی همچون نوشابه‌ها، محصولات لبنی، شیرینی‌ها، بستنی، سس‌ها و… کاربرد دارد. گفتنی است که در مقدار یکسان، این محصول دو برابر مشابه‌های موجود در بازار به غذاها و محصولات غذایی رنگ می‌دهد.

رنگ خوراکی سبز

تومان48,000

2 عدد در انبار

دسته بندی ها ,

رنگ خوراکی سبز

توضیحات
نقش رنگ‌های خوراکی در صنایع غذایی را نمی‌توان نادیده گرفت. استفاده از این رنگ‌ها به ما کمک می‌کنند تا ظاهر خوراکی‌ها را بهبود داده و فروش آن‌ها را افزایش دهیم. اما در عین حال که ظاهر غذا برای ما اهمیت دارد نباید از سالم بودن آن غافل شویم. رنگ‌های خوراکی تهیه شده از مواد شیمیایی می‌توانند برای سلامتی ما مضر باشند؛ بنابراین باید رنگ‌های طبیعی خوراکی را جایگزین انواع مصنوعی کنیم.

فرایند تهیه رنگ خوراکی

همانطور که گفتیم این رنگ سبز طبیعی از گیاهان خوراکی سبز مانند اسفناج، علف، یونجه، گزنه و… تهیه می‌شود. به وسیله حلال آبی یا آلی رنگ سبز خوراکی از این گیاهان استخراج شده و در ادامه فرایند تولید رنگ با جایگزینی منیزیوم با مس در هسته مولکول کلروفیل پایدار می‌شود.

به محصول نهایی به دست آمده که پایدار و محلول در آب است کلروفیلین مس می‌گویند. این محصول با امولسیفایرها و عوامل تثبیت کننده به عنوان حامل مخلوط می‌شود.

ویژگی های رنگ طبیعی

ویژگی‌های رنگ خوراکی سبز به شرح زیر است:

  1. این رنگ به صورت مایع در دسترس است
  2. رنگ سبز خوراکی قابلیت حل شدن در آب را دارد
  3. PH این محصول بین 3 الی 10 است
  4. پایداری رنگ در برابر حرارت و نور عالی است، اما پایداری این محصول در برابر اسید کمتر بوده و می‌توان گفت پایداری خوبی در برابر محیط‌ های اسیدی ندارد
  5. رنگ سبز طبیعی خوراکی می‌تواند تا دمایی بیش از 100 درجه سانتیگراد را تحمل کند.

کاربردهای رنگ سبز طبیعی خوراکی

رنگ طبیعی را تقریبا برای هر غذایی می‌توان استفاده کرد؛ اما کاربردهای متداول رنگ طبیعی عبارتند از:

  • انواع نوشیدنی‌ مثل نوشیدنی یا سیروپ موهیتو
  • محصولات لبنی مانند بستنی (بستنی یخی طالبی)، خامه قنادی و…
  • انواع شیرینی‌ها
  • انواع سس و سالاد درسینگ‌ها
  • آدامس‌های میوه‌ای
  • میکس‌های خشک نوشیدنی

رنگ سبز روشن تا سبز تیره‌ای را به خوراکی‌ها می‌دهد.

علت برتری رنگ خوراکی نسبت به انواع مصنوعی

رنگ‌های Green S و Fast Green FCF دو نمونه مصنوعی از رنگ‌های خوراکی سبز هستند. اگرچه این رنگ‌ها از لحاظ رنگ دهی به غذا کیفیت مطلوبی دارند، اما استفاده از آن‌ها در مواد غذایی مضراتی نیز برای سلامتی دارد.

واکنش‌های آلرژیک از جمله التهاب مخاط بینی و کهیر برخی از شایع‌ترین عوارض استفاده از رنگ‌های خوراکی شیمیایی هستند. به‌علاوه مصرف این رنگ‌ها باعث افزایش احتمال ابتلا به پیش فعالی در کودکان و تنگی نفس نیز می‌شود.

اما از آنجا که رنگ‌های طبیعی خوراکی فاقد مواد مصنوعی هستند و در تهیه آن‌ها مواد طبیعی به کار رفته است نه تنها برای سلامتی مضر نیستند؛ بلکه فوایدی نیز برای بدن دارند.

علاوه‌ بر این استفاده از رنگ‌های خوراکی طبیعی به حفظ محیط زیست نیز کمک خواهد کرد. زیرا در فرایند تولید رنگ‌های خوراکی مصنوعی مواد به جامانده حاوی عناصر آسیب زننده به محیط زیست هستند.

خواص رنگ خوراکی

همانطور که گفتیم در تهیه این رنگ خوراکی طبیعی از گیاهان خوراکی که رنگ سبزی دارند استفاده می‌شود؛ در نتیجه رنگ خوراکی حاوی بخشی از خواص این گیاهان است. بعضی از مهمترین خواص رنگ سبز طبیعی عبارتند از:

  • کمک به لطافت پوست
  • پیشگیری از سرطان
  • کمک به درمان کم‌خونی ناشی از فقر آهن
  • تقویت اعصاب
  • افزایش ترشحات معده و کمک به هضم غذا

هنگامی که به موارد ذکر شده خواص درمانی را اضافه کنیم؛ ارزش این رنگ طبیعی خوراکی بیشتر مشخص می‌شود.رنگ خوراکی سبز،رنگدانه‌ای سبز در گیاهان است که در فرایند فتوسنتز گیاهان استفاده می‌شود. این رنگدانه سبز خواص بسیاری برای سلامتی دارد که از مهمترین آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کمک به سلامت قلب و عروق
  • کمک به کاهش وزن
  • رفع بوی بد دهان
  • ضد قارچ و ضد میکروب
  • کاهش خطر ابتلا به سرطان
  • کمک به درمان یبوست
  • زدودن سموم از بدن

بنابراین استفاده از رنگ خوراکی در صنایع غذایی و تهیه خوراکی‌های مختلف نه تنها رنگ سبز زیبایی به آن‌ها می‌بخشد؛ بلکه برای حفظ سلامتی نیز مفید است.

نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “رنگ خوراکی سبز”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Shipping & Delivery
محصولات بیشتر

رنگ مو زیتونی

تومان46,800

خواص رنگ مو طبیعی

  • تقویت و جلوگیری از ریزش مو
  • رفع شوره سر
  • جلوگیری از موخوره
  • حجم دهنده مو و تنظیم کننده چربی پوست سر
  • حجم دهنده مو

رنگ مو قهوه ای (روشن)

تومان46,800

رنگ مو قهوه ای

  • غذاهای ویژه ای برای ریشه های مو جهت نشاط و شادابی
  • تقویت مو
  • زیبایی مو
  • رشد بیشتر موها

هل سبز اعلا 10 گرمی

تومان42,000

خواص هل سبز

  • حفاظت از دستگاه گوارش
  • کنترل کلسترول
  • کنترل سرطان
  • تسکین مشکلات قلبی و عروقی
  • بهبود جریان خون در بدن
  • این گیاه برای درمان بیماری های دهان و دندان و عفونت های دستگاه ادراری مانند التهاب مثانه، نفریت، و سوزاک مفید است
  • تقویت کننده میل جنسی است
  • عنوان درمانی برای ضعف جنسی، اختلال در نعوظ، و انزال زودرس نیز استفاده می شود.
  • لاغری
  • گرفتگی گلو درمان سرفه و مشکلات ریوی
طبع:گرم و خشک

چای مورینگا30 عددی

تومان132,000

خواص چای مورینگا

  • فاقد کافئین
  • تأثیر گذاری روی مو، پوست و ناخن
  • تقویت سیستم ایمنی بدن
  • ضد پیری
  • بهبود هضم و کاهش وزن
  • ضد التهاب
  • تنظیم میزان قند خون
  • کاهش و پیشگیری از بیماری های خطرناک و تهدید کننده
  • سرشار از کلروفیل و پروتئین
  • تقویت بدن
  • سرشار از آنتی اکسیدان های شگفت انگیز
  • لاغری و کاهش وزن

خمیردندان نعنا

تومان42,000

خواص خمیر دندان نعنایی

  • باعث عقب افتادگی زودرس لثه می شود
  • سایندگی کمتری دارد
  • تسکین دهنده درد دهان است
  • بوی بد دهان را به طور موثری کنترل می‌کند
  • دندان‌ها را سفید می‌کند
  • فاقد فلوراید است
  • دراثر خوردن آسیبی ایجاد نمیکند
  • با محیط زیست سازگاراست
  • به تقویت دندان و لثه کمک میکند
مواد تشکیل دهنده:حاوی نعناع، چریش، ریحان، دارچین، گل میخک و بسیاری از گیاهان دیگر است.

رنگ مو مشکی

تومان78,000

رنگ مو مشکی

مصرف رنگ موی گیاهی ابریشم باعث تقویت، نشاط و شادابی مو خواهد شد.

2 عدد در انبار

تومان48,000

نقش رنگ‌های خوراکی در صنایع غذایی را نمی‌توان نادیده گرفت. استفاده از این رنگ‌ها به ما کمک می‌کنند تا ظاهر خوراکی‌ها را بهبود داده و فروش آن‌ها را افزایش دهیم. اما در عین حال که ظاهر غذا برای ما اهمیت دارد نباید از سالم بودن آن غافل شویم. رنگ‌های خوراکی تهیه شده از مواد شیمیایی می‌توانند برای سلامتی ما مضر باشند؛ بنابراین باید رنگ‌های طبیعی خوراکی را جایگزین انواع مصنوعی کنیم.

فرایند تهیه رنگ خوراکی

همانطور که گفتیم این رنگ سبز طبیعی از گیاهان خوراکی سبز مانند اسفناج، علف، یونجه، گزنه و… تهیه می‌شود. به وسیله حلال آبی یا آلی رنگ سبز خوراکی از این گیاهان استخراج شده و در ادامه فرایند تولید رنگ با جایگزینی منیزیوم با مس در هسته مولکول کلروفیل پایدار می‌شود.

به محصول نهایی به دست آمده که پایدار و محلول در آب است کلروفیلین مس می‌گویند. این محصول با امولسیفایرها و عوامل تثبیت کننده به عنوان حامل مخلوط می‌شود.

ویژگی های رنگ طبیعی

ویژگی‌های رنگ خوراکی سبز به شرح زیر است:

  1. این رنگ به صورت مایع در دسترس است
  2. رنگ سبز خوراکی قابلیت حل شدن در آب را دارد
  3. PH این محصول بین 3 الی 10 است
  4. پایداری رنگ در برابر حرارت و نور عالی است، اما پایداری این محصول در برابر اسید کمتر بوده و می‌توان گفت پایداری خوبی در برابر محیط‌ های اسیدی ندارد
  5. رنگ سبز طبیعی خوراکی می‌تواند تا دمایی بیش از 100 درجه سانتیگراد را تحمل کند.

کاربردهای رنگ سبز طبیعی خوراکی

رنگ طبیعی را تقریبا برای هر غذایی می‌توان استفاده کرد؛ اما کاربردهای متداول رنگ طبیعی عبارتند از:

  • انواع نوشیدنی‌ مثل نوشیدنی یا سیروپ موهیتو
  • محصولات لبنی مانند بستنی (بستنی یخی طالبی)، خامه قنادی و…
  • انواع شیرینی‌ها
  • انواع سس و سالاد درسینگ‌ها
  • آدامس‌های میوه‌ای
  • میکس‌های خشک نوشیدنی

رنگ سبز روشن تا سبز تیره‌ای را به خوراکی‌ها می‌دهد.

علت برتری رنگ خوراکی نسبت به انواع مصنوعی

رنگ‌های Green S و Fast Green FCF دو نمونه مصنوعی از رنگ‌های خوراکی سبز هستند. اگرچه این رنگ‌ها از لحاظ رنگ دهی به غذا کیفیت مطلوبی دارند، اما استفاده از آن‌ها در مواد غذایی مضراتی نیز برای سلامتی دارد.

واکنش‌های آلرژیک از جمله التهاب مخاط بینی و کهیر برخی از شایع‌ترین عوارض استفاده از رنگ‌های خوراکی شیمیایی هستند. به‌علاوه مصرف این رنگ‌ها باعث افزایش احتمال ابتلا به پیش فعالی در کودکان و تنگی نفس نیز می‌شود.

اما از آنجا که رنگ‌های طبیعی خوراکی فاقد مواد مصنوعی هستند و در تهیه آن‌ها مواد طبیعی به کار رفته است نه تنها برای سلامتی مضر نیستند؛ بلکه فوایدی نیز برای بدن دارند.

علاوه‌ بر این استفاده از رنگ‌های خوراکی طبیعی به حفظ محیط زیست نیز کمک خواهد کرد. زیرا در فرایند تولید رنگ‌های خوراکی مصنوعی مواد به جامانده حاوی عناصر آسیب زننده به محیط زیست هستند.

خواص رنگ خوراکی

همانطور که گفتیم در تهیه این رنگ خوراکی طبیعی از گیاهان خوراکی که رنگ سبزی دارند استفاده می‌شود؛ در نتیجه رنگ خوراکی حاوی بخشی از خواص این گیاهان است. بعضی از مهمترین خواص رنگ سبز طبیعی عبارتند از:

  • کمک به لطافت پوست
  • پیشگیری از سرطان
  • کمک به درمان کم‌خونی ناشی از فقر آهن
  • تقویت اعصاب
  • افزایش ترشحات معده و کمک به هضم غذا

هنگامی که به موارد ذکر شده خواص درمانی را اضافه کنیم؛ ارزش این رنگ طبیعی خوراکی بیشتر مشخص می‌شود.رنگ خوراکی سبز،رنگدانه‌ای سبز در گیاهان است که در فرایند فتوسنتز گیاهان استفاده می‌شود. این رنگدانه سبز خواص بسیاری برای سلامتی دارد که از مهمترین آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کمک به سلامت قلب و عروق
  • کمک به کاهش وزن
  • رفع بوی بد دهان
  • ضد قارچ و ضد میکروب
  • کاهش خطر ابتلا به سرطان
  • کمک به درمان یبوست
  • زدودن سموم از بدن

بنابراین استفاده از رنگ خوراکی در صنایع غذایی و تهیه خوراکی‌های مختلف نه تنها رنگ سبز زیبایی به آن‌ها می‌بخشد؛ بلکه برای حفظ سلامتی نیز مفید است.

منو دسته های خود را در سربرگ موبایل -> موبایل -> المان منو موبایل -> نمایش/پنهان سازی -> انتخاب منو تنظیم کنید
سبد خرید فروشگاه
شروع به تایپ کنید برای نوشته‌های که به‌دنبال آن هستید.
error: Content is protected !!