وانیل چیست؟
وانیل یا ورق قماری، میوه ای گیاهی از خانواده ثعلب است. این گیاه به شکل یک چوبه یا غلاف باریک و سیاه است که دانه های آن را پس از فرآوری تخمیر می کنند تا عطر آن بیرون آید.
کاربرد وانیل در کیک چیست؟
وانیل به دلیل عطر و طعم خاصی که دارد بیشتر در مصارف قنادی برای تهیه کیک و شیرینی استفاده میشود. معمولا در تمام دستور های شیرینی پزی از وانیل استفاده میشود.
طعم وانیل چگونه است؟
وانیل خالص بسیار تلخ است و اگر مقدار استفاده از وانیل بیشتر شود باعث تلخی کیک و شیرینی میشود. به همین دلیل وانیل پودری را با شکر مخلوط میکنند تا درصد تلخی وانیل کمتر شود.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.