خواص لوبیا قرمز ارگانیک

  • فشار خون را پائین می‌آورد
  • درمان‌کننده بیماری‌های دستگاه ادراری است
  • سنگ کلیه را برطرف می‌کند
  • سینه و ریه را نرم می‌کند
  • آب را از بدن خارج می‌سازد
  • لوبیای قرمز مقوی قلب است
  • نیروی جنسی را تحریک می‌کند
  • قاعده‌آور است
  • کلسترول خون را پایین می‌آورد
  • ضد سرطان است
  • برای رفع بیماری‌های قلبی مفید است
  • در استعمال خارجی لوبیا را خمیر کرده و روی زخم‌های اگزما بگذارید تا آن‌ را التیام دهد
  • یبوست را برطرف می‌کند
  • لوبیا قرمز سرشار از پروتئین، کربوهیدرات، فیبر رژیمی و منبع غنی از ویتامین های نوع ب است.

 

برای پیشگیری از حشره انداختن میتوان از سیر یا چندگرم حبوبات خیسانده در سرکه(که داخل یک توری گذاشته میشود) در بین کل محصول استفاده کرد

لوبیا قرمز ارگانیک 1/850

تومان252,000

1 عدد در انبار

کد محصول (SKU) 623 دسته بندی ها , , برچسب

لوبیا قرمز ارگانیک 1/850

توضیحات

لوبیای قرمز یکی از انواع رایج لوبیا است و به جهت شباهت ظاهری آن در شکل و رنگ به کلیه،به نام لوبیا کلیوی نامگذاری شده است. لوبیا قرمز ممکن است با لوبیاهای دیگری که به این رنگ هستند، از جمله لوبیای آزوکی اشتباه گرفته شود. این لوبیا به رنگ قهوه ای مایل به قرمز است و زمانی که پخته می شود، طعم و مزه ملایمی دارد. در هنگام پخت، به راحتی طعم و مزه هر گونه ادویه را به خود جذب می کند. آنها حاوی مقدار زیادی اسید فولیک، کلسیم کربوهیدرات، فیبر و پروتئین هستند که جزء سایر مواد مغذی ضروری برای عملکرد مناسب بدن می باشند.

مزایای سلامتی استفاده از لوبیا قرمز:

1.کاهش سطح کلسترول:

مقدار بالای کربوهیدرات های پیچیده و فیبر رژیمی در لوبیا سطح کلسترول در خون را کاهش می دهد و خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد.

2. لوبیا قرمز مفید برای بیماران دیابتی:

لوبیا قرمز گزینه ای سالم برای بیماران دیابتی است که به دلیل شاخص گلیسمی پایین، محتوای قند در بدن را متعادل نگاه می دارد. همچنین خطر ابتلا به دیابت را تا حد بسیار زیادی کاهش می دهد و از آن پیشگیری می کند.

 

3. لوبیا قرمز برای بهبود حافظه:

لوبیای قرمز سرشار از ویتامین b1 است، که تا حد زیادی به عملکرد های سالم مغز کمک می کنند. سطح بالایی از ویتامین b1 به ایجاد انتقال دهنده عصبی مهم، که عملکرد مناسب مغز را تقویت می کند و تمرکز حافظه را افزایش می دهد نیز کمک می کند . همچنین در کاهش پیشرفت آلزایمر و زوال عقلی نیز بسیار مفید است.

4. لوبیا قرمز برای کمک به تامین و افزایش انرژی :

منگنز موجود در لوبیا قرمز، در انجام متابولیسم که اساساً تجزیه مواد مغذی برای تولید انرژی برای بدن است را افزایش می دهد. خواص ضد اکسایش منگنز موجود در لوبیا قرمز به دفاع از آنتی اکسیدان های بدن کمک می کند، تا مطمئن شود که رادیکال های مضر آزاد به بدن به طور صحیح و موثر دفع می شوند و از بین می روند از این رو لوبیا قرمز جزو دسته غذاهای غنی از آنتی اکسیدان قرار می گیرد.

5. لوبیا قرمز یک سم زدای طبیعی:

بسیاری از مواد غذایی که این روزها مصرف میکنیم، با مواد نگهدارنده حاوی سولفیت بارگیری می شوند. محتوای سولفیت روی بدن اثر سمی دارد. مصرف لوبیا قرمز برای کمک به افراد مبتلا به آلرژی سولفیت مفید است و مصرف منظم آن یک سم زدای طبیعی برای بدن محسوب می شود.

6. لوبیا قرمز سرشار از پروتئین:

لوبیا قرمز حاوی محتوای بالایی از پروتئین است. به طوری که می تواند به عنوان یک جایگزین مناسب و بزرگ برای گیاهخواران باشد که گوشت مصرف نمی کنند و می توان از آن به عنوان گوشت قرمز بدون نگرانی استفاده کرد.

7. لوبیا قرمز برای پیشگیری از فشارخون بالا:

لوبیای قرمز، یک منبع بسیار خوب از پتاسیم، منیزیوم، فیبر محلول و پروتئین است، که به کاهش فشار خون بالا کمک می کند. این عناصر به طور طبیعی به حفظ فشار خون نرمال کمک می کنند، پتاسیم و منیزیم عروق را گسترش می دهند و جریان خون را در آن منظم نگه می دارند.

8. لوبیا قرمز برای کمک به کاهش وزن:

مقدار زیادی از فیبر رژیمی که در دانه های لوبیا قرار دارد، بدن را برای مدت زیادی پر و سیر نگه می دارد. همچنین محتوای چربی بسیار کمی دارد، که یک وعده غذایی کم کالری محسوب می شود.

9. لوبیا قرمز برای درمان یبوست:

الیاف غذایی نامحلول که در لوبیا قرمز وجود دارند، حرکت روده ای را آسان می کنند و به کاهش یبوست کمک می کنند.

10. تقویت سیستم ایمنی بدن با لوبیا قرمز :

آنتی اکسیدانهای موجود در لوبیا با رادیکال های آزاد مبارزه می کنند و از سلول های بدن محافظت می نمایند و از این طریق می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.

11. لوبیا قرمز دارای خواص ضد پیری:

آنتی اکسیدان هایی که در لوبیا قرمز وجود دارد، به خلاص شدن از آسیب مخرب رادیکال های آزاد کمک می کند و روند سلولهای پیری را کاهش می دهد. لوبیا همچنین در کاهش چین و چروک پوستی، بهبود آکنه و تغذیه مو و ناخن تاثیر گذار هستند.

12. لوبیا قرمز برای کمک به پاک سازی معده و شکم:

هنگامی که لوبیا را در مقادیر مناسب مصرف می کنید، می تواند دستگاه گوارش و معده شما را پاک کند و ازدفع سموم و کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ مطمئن شوید.

13. لوبیا قرمز برای سلامت قلب:

مقدار زیاد منیزیومی که در لوبیا قرمز وجود دارد، بر میزان کلسترول تأثیر می گذارد و به بدن کمک می کند تا با بیماری های قلبی و سکته یا بیماری های عروقی، انتقال شریان ها و غیره مبارزه کند و قلبی سالم تر و قوی را حفظ کند.

14. تقویت استخوانها با لوبیا قرمز :

منگنز و کلسیم موجود در لوبیا قرمز باعث تقویت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان می شود. چنانچه در بخش سلامت نمناک می خوانید فولاتی که در این لوبیا وجود دارد، به حفظ سلامت استخوان و مفصل که خطر بیماری های استخوانی و شکستگی را افزایش می دهند، کمک می کنند.

15. لوبیا قرمز برای کمک به کاهش میگرن:

منیزیوم موجود در لوبیا قرمز به جلوگیری از سردرد میگرنی کمک می کند و همچنین میزان فشار خون را تثبیت می نماید.

16. کمک به ترمیم بافت های آسیب دیده با لوبیا قرمز :

ویتامین ب 6 موجود در لوبیا ،به رشد و ترمیم پوست و مو آسیب دیده کمک می کند و حتی باعث جلوگیری از ریزش مو خواهد شد.

17. لوبیا قرمز برای کمک به کاهش آب مروارید :

ویتامین b3 در درمان و پیشگیری مناسبی برای آب مروارید است.

18. لوبیا قرمز برای کمک به درمان آرتریت روماتوئید:

محتوای بالای مس موجود در لوبیا باعث کاهش التهاب بدن ناشی از آرتروز می شود ، مس همچنین انعطاف پذیری رباط ها و مفاصل را افزایش می دهد.

19. لوبیا قرمز برای کمک به کاهش آسم:

منیزیم موجود در لوبیا، باعث عبور هوا در داخل و خارج از بدن می شود. مطالعات نشان دادند که سطح کم منیزیم منجر به آسم می شود ،که مصرف لوبیا از ابتلا به آن جلوگیری می کند.

20. لوبیا قرمز برای جلوگیری از سرطان:

این لوبیای خاص، سرشار از منگنز می باشد و به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند و رادیکال های آزاد را دفع میکند. لوبیا همچنین شامل ویتامین کا است و برای محافظت از سلول های بدن از استرس اکسیداتیو که برای کاهش خطر ابتلا به سرطان حیاتی هستند، محافظت می کند و می تواند سرطان کولون را تا حد زیادی کاهش دهد.

21. لوبیا قرمز برای بهبود کنترل قند خون:

خطر ابتلا به بیماری های مزمن، مانند:حمله قلبی می تواند به دلیل افزایش سطح قند خون باشد بنابراین بسیار مهم است که سطح قند خون را در حد متعادل نگه دارید. لوبیای قرمز همچنین حاوی پروتئین و فیبر که است که هر دوی آنها می توانند سطح قند خون را حفظ کنند. همچنین شاخص گلیسمی لوبیا کم است و می تواند خطر ابتلا به دیابت را نیز کاهش دهد.

22. کمک به جلوگیری از پوکی استخوان با لوبیا قرمز:

یک سیستم ایمنی را می توان با مصرف منظم لوبیاها که نه تنها غنی از فیبر محلول هستند، بلکه سرشار از پروتئین ،پتاسیم و منیزیم می باشند، سالم نگه داشت. لوبیا همچنین سرشار از فیبر غذایی است و مصرف منظم آن می تواند برای جلوگیری از پوکی استخوان بسیار مناسب باشد.

23. لوبیا قرمز برای داشتن پوستی سالم:

متابولیسم آمینو اسیدها، اسیدهای چرب، سنتز نانو ذرات و سنتز هیستامین، سنتز هموگلوبین توسط لوبیا حفظ و انجام می شود بنابراین مصرف لوبیا در حفظ پوستی سالم و درخشان بسیار مفید است.

24.کمک به درمان سندروم روده تحریک پذیر:

لوبیا قرمز فواید سلامتی بسیاری دارد که یکی از آنها درمان سندروم روده تحریک پذیر (IBS) است. فیبر موجود در لوبیا قرمز می تواند مشکل سندروم روده تحریک پذیر را کاهش دهد.

25. لوبیا قرمز برای درمان روماتیسم مفصلی:

مس موجود در لوبیا قرمز به کاهش شرایط التهابی مانند روماتیسم مفصلی کمک می کند. مس برای افزایش فعالیت آنزیمی خاص مهم است و خواص انعطاف پذیری رباط ها، مفاصل و رگ های خونی را حفظ می کند.

 

عوارض و مضرات لوبیا قرمز :

نفخ شکم و یبوست

زیاده روی در مصرف لوبیا قرمز به دلیل مقادیر بالای فیبر موجود در آن باعث نفخ شکم می شود. همچنین در افراد مبتلا به سنروم روده تحریک پذیر باعث یبوست خواهد شد.

سرطان

زیاده روی در مصرف لوبیا قرمز به دلیل مقادیر بالای فولات، خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

آسیب مغزی

لوبیا قرمز مقادیر بالای آهن دارد و زیاده روی در مصرف آن خطر آسیب مغزی را افزایش می دهد.

مسمومیت

لوبیا قرمز خام حاوی ماده ی سمی فیتو هماگلوتین است که باعث مسمومیت، اسهال و استفراغ می شود.

طبع لوبیا قرمز

طبیعت لوبیا قرمز گرم و تر است. لوبیا قرمز سرشار از آنتی اکسیدان ها، فلاونوئید ها، ویتامین C، ویتامین B1، ویتامین B3، ویتامین B6، فولات، آهن، مس، کلسیم، منگنز، منیزیم، فسفر، روی، سلنیوم، مولیبدن، فیبر و پروتئین است.

لوبیا قرمز به دلیل شکل ظاهری که به کلیه انسان دارد، به انگلیسی Kidney bean نامیده می شود. لوبیا قرمز در مناطق نیمه گرمسیری کشت می شود و امروزه برزیل به عنوان بزرگترین تولید کننده لوبیا قرمز در جهان شناخته می شود.

نحوه پخت لوبیا قرمز

لوبیا قرمز خشک را پاک کنید تا هیچ گونه آلوگی و سنگ ریزه ای نداشته باشید.

لوبیا ها را خوب بشویید و به مدت 8 ساعت در آب سرد خیس کنید. روز بعد لوبیا قرمز را در قابلمه ای بریزید و به ازای هر فنجان لوبیا، 3 فنجان آب به آن ها اضافه کنید و بگذارید 1 تا 2 ساعا بپزند تا خوب له شوند.

موارد مصرف لوبیا قرمز

لوبیا قرمز را برای تهیه خورش کرفس و خورش قورمه سبزی، خوراک لوبیا قرمز، سوپ و سالاد لوبیا قرمز، لوبیا قرمز پلو و ماکارونی با لوبیا قرمز استفاده می کنند.

 

نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “لوبیا قرمز ارگانیک 1/850”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Shipping & Delivery
محصولات بیشتر

عطر محمدی

تومان192,000
 خواص عطر گل محمدی
  • رفع استرس و اضطراب
  • تقویت اعصاب
  • تنظیم هورمون های بدن
  • ضد افسردگی
  • تقویت میل جنسی
  • آرام بخش
  • رفع تنش های عصبی
  • تقویت حافظه

خط چشم آبی کد17

تومان54,000

ویژگی خط چشم های گیاهی

  • ضد حساسیت بودن آن ها
  • سازگاری آن ها با انواع پوست
  • ضد خارش و ضد سوزش
  • سازگاری بالا با محیط زیست
  • قیمت به مراتب مناسب تر
  • تنوع بسیار بالا
  • ارگانیک بودن مواد تشکیل دهنده در آن ها

صابون زیتون

تومان48,000

خواص صابون زیتون

  • روشن کننده
  • نرم کننده
  • شاداب کننده پوست
  • رفع چین و چروک
  • رفع موخوره
  • تقویت مو
 

صابون ختمی مشتاق

تومان48,000

خواص صابون ختمی شفابخش

  • قابلیت بالا در افزایش نرمی پوست
  • اثر مطلوب در پاکسازی پوست
  • قابلیت عالی در تقویت پوست
  • قابل استفاده برای انواع پوست
  • قابل استفاده برای پوست های خشک و حساس
  • افزایش شفافیت پوست
  • کمک به رفع لکه‌ها و کک و مک های پوستی
  • رفع جوش
  • تعدیل چربی پوست
  • کمک به لطافت مو

پفک پنیری مهدیار

تومان24,000

ویژگی پفک مهدیار

  • سالم و مفید
  • تهیه شده از دانه حبوبات مرغوب با ارزش غذایی بالا
  • ترکیبات کاملا گیاهی و ارگانیک
  • سرشار از فیبر، پروتئین که انرژی زا و قوت بخشه
  • حذف روغن های ناسالم با ترانس بالا
  • استفاده از روغن کم کالری گیاهی
  • فاقد مواد نگهدارنده

لوبیا قرمز ارگانیک 1/850

1 عدد در انبار

تومان252,000

لوبیای قرمز یکی از انواع رایج لوبیا است و به جهت شباهت ظاهری آن در شکل و رنگ به کلیه،به نام لوبیا کلیوی نامگذاری شده است. لوبیا قرمز ممکن است با لوبیاهای دیگری که به این رنگ هستند، از جمله لوبیای آزوکی اشتباه گرفته شود. این لوبیا به رنگ قهوه ای مایل به قرمز است و زمانی که پخته می شود، طعم و مزه ملایمی دارد. در هنگام پخت، به راحتی طعم و مزه هر گونه ادویه را به خود جذب می کند. آنها حاوی مقدار زیادی اسید فولیک، کلسیم کربوهیدرات، فیبر و پروتئین هستند که جزء سایر مواد مغذی ضروری برای عملکرد مناسب بدن می باشند.

مزایای سلامتی استفاده از لوبیا قرمز:

1.کاهش سطح کلسترول:

مقدار بالای کربوهیدرات های پیچیده و فیبر رژیمی در لوبیا سطح کلسترول در خون را کاهش می دهد و خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد.

2. لوبیا قرمز مفید برای بیماران دیابتی:

لوبیا قرمز گزینه ای سالم برای بیماران دیابتی است که به دلیل شاخص گلیسمی پایین، محتوای قند در بدن را متعادل نگاه می دارد. همچنین خطر ابتلا به دیابت را تا حد بسیار زیادی کاهش می دهد و از آن پیشگیری می کند.

 

3. لوبیا قرمز برای بهبود حافظه:

لوبیای قرمز سرشار از ویتامین b1 است، که تا حد زیادی به عملکرد های سالم مغز کمک می کنند. سطح بالایی از ویتامین b1 به ایجاد انتقال دهنده عصبی مهم، که عملکرد مناسب مغز را تقویت می کند و تمرکز حافظه را افزایش می دهد نیز کمک می کند . همچنین در کاهش پیشرفت آلزایمر و زوال عقلی نیز بسیار مفید است.

4. لوبیا قرمز برای کمک به تامین و افزایش انرژی :

منگنز موجود در لوبیا قرمز، در انجام متابولیسم که اساساً تجزیه مواد مغذی برای تولید انرژی برای بدن است را افزایش می دهد. خواص ضد اکسایش منگنز موجود در لوبیا قرمز به دفاع از آنتی اکسیدان های بدن کمک می کند، تا مطمئن شود که رادیکال های مضر آزاد به بدن به طور صحیح و موثر دفع می شوند و از بین می روند از این رو لوبیا قرمز جزو دسته غذاهای غنی از آنتی اکسیدان قرار می گیرد.

5. لوبیا قرمز یک سم زدای طبیعی:

بسیاری از مواد غذایی که این روزها مصرف میکنیم، با مواد نگهدارنده حاوی سولفیت بارگیری می شوند. محتوای سولفیت روی بدن اثر سمی دارد. مصرف لوبیا قرمز برای کمک به افراد مبتلا به آلرژی سولفیت مفید است و مصرف منظم آن یک سم زدای طبیعی برای بدن محسوب می شود.

6. لوبیا قرمز سرشار از پروتئین:

لوبیا قرمز حاوی محتوای بالایی از پروتئین است. به طوری که می تواند به عنوان یک جایگزین مناسب و بزرگ برای گیاهخواران باشد که گوشت مصرف نمی کنند و می توان از آن به عنوان گوشت قرمز بدون نگرانی استفاده کرد.

7. لوبیا قرمز برای پیشگیری از فشارخون بالا:

لوبیای قرمز، یک منبع بسیار خوب از پتاسیم، منیزیوم، فیبر محلول و پروتئین است، که به کاهش فشار خون بالا کمک می کند. این عناصر به طور طبیعی به حفظ فشار خون نرمال کمک می کنند، پتاسیم و منیزیم عروق را گسترش می دهند و جریان خون را در آن منظم نگه می دارند.

8. لوبیا قرمز برای کمک به کاهش وزن:

مقدار زیادی از فیبر رژیمی که در دانه های لوبیا قرار دارد، بدن را برای مدت زیادی پر و سیر نگه می دارد. همچنین محتوای چربی بسیار کمی دارد، که یک وعده غذایی کم کالری محسوب می شود.

9. لوبیا قرمز برای درمان یبوست:

الیاف غذایی نامحلول که در لوبیا قرمز وجود دارند، حرکت روده ای را آسان می کنند و به کاهش یبوست کمک می کنند.

10. تقویت سیستم ایمنی بدن با لوبیا قرمز :

آنتی اکسیدانهای موجود در لوبیا با رادیکال های آزاد مبارزه می کنند و از سلول های بدن محافظت می نمایند و از این طریق می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.

11. لوبیا قرمز دارای خواص ضد پیری:

آنتی اکسیدان هایی که در لوبیا قرمز وجود دارد، به خلاص شدن از آسیب مخرب رادیکال های آزاد کمک می کند و روند سلولهای پیری را کاهش می دهد. لوبیا همچنین در کاهش چین و چروک پوستی، بهبود آکنه و تغذیه مو و ناخن تاثیر گذار هستند.

12. لوبیا قرمز برای کمک به پاک سازی معده و شکم:

هنگامی که لوبیا را در مقادیر مناسب مصرف می کنید، می تواند دستگاه گوارش و معده شما را پاک کند و ازدفع سموم و کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ مطمئن شوید.

13. لوبیا قرمز برای سلامت قلب:

مقدار زیاد منیزیومی که در لوبیا قرمز وجود دارد، بر میزان کلسترول تأثیر می گذارد و به بدن کمک می کند تا با بیماری های قلبی و سکته یا بیماری های عروقی، انتقال شریان ها و غیره مبارزه کند و قلبی سالم تر و قوی را حفظ کند.

14. تقویت استخوانها با لوبیا قرمز :

منگنز و کلسیم موجود در لوبیا قرمز باعث تقویت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان می شود. چنانچه در بخش سلامت نمناک می خوانید فولاتی که در این لوبیا وجود دارد، به حفظ سلامت استخوان و مفصل که خطر بیماری های استخوانی و شکستگی را افزایش می دهند، کمک می کنند.

15. لوبیا قرمز برای کمک به کاهش میگرن:

منیزیوم موجود در لوبیا قرمز به جلوگیری از سردرد میگرنی کمک می کند و همچنین میزان فشار خون را تثبیت می نماید.

16. کمک به ترمیم بافت های آسیب دیده با لوبیا قرمز :

ویتامین ب 6 موجود در لوبیا ،به رشد و ترمیم پوست و مو آسیب دیده کمک می کند و حتی باعث جلوگیری از ریزش مو خواهد شد.

17. لوبیا قرمز برای کمک به کاهش آب مروارید :

ویتامین b3 در درمان و پیشگیری مناسبی برای آب مروارید است.

18. لوبیا قرمز برای کمک به درمان آرتریت روماتوئید:

محتوای بالای مس موجود در لوبیا باعث کاهش التهاب بدن ناشی از آرتروز می شود ، مس همچنین انعطاف پذیری رباط ها و مفاصل را افزایش می دهد.

19. لوبیا قرمز برای کمک به کاهش آسم:

منیزیم موجود در لوبیا، باعث عبور هوا در داخل و خارج از بدن می شود. مطالعات نشان دادند که سطح کم منیزیم منجر به آسم می شود ،که مصرف لوبیا از ابتلا به آن جلوگیری می کند.

20. لوبیا قرمز برای جلوگیری از سرطان:

این لوبیای خاص، سرشار از منگنز می باشد و به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند و رادیکال های آزاد را دفع میکند. لوبیا همچنین شامل ویتامین کا است و برای محافظت از سلول های بدن از استرس اکسیداتیو که برای کاهش خطر ابتلا به سرطان حیاتی هستند، محافظت می کند و می تواند سرطان کولون را تا حد زیادی کاهش دهد.

21. لوبیا قرمز برای بهبود کنترل قند خون:

خطر ابتلا به بیماری های مزمن، مانند:حمله قلبی می تواند به دلیل افزایش سطح قند خون باشد بنابراین بسیار مهم است که سطح قند خون را در حد متعادل نگه دارید. لوبیای قرمز همچنین حاوی پروتئین و فیبر که است که هر دوی آنها می توانند سطح قند خون را حفظ کنند. همچنین شاخص گلیسمی لوبیا کم است و می تواند خطر ابتلا به دیابت را نیز کاهش دهد.

22. کمک به جلوگیری از پوکی استخوان با لوبیا قرمز:

یک سیستم ایمنی را می توان با مصرف منظم لوبیاها که نه تنها غنی از فیبر محلول هستند، بلکه سرشار از پروتئین ،پتاسیم و منیزیم می باشند، سالم نگه داشت. لوبیا همچنین سرشار از فیبر غذایی است و مصرف منظم آن می تواند برای جلوگیری از پوکی استخوان بسیار مناسب باشد.

23. لوبیا قرمز برای داشتن پوستی سالم:

متابولیسم آمینو اسیدها، اسیدهای چرب، سنتز نانو ذرات و سنتز هیستامین، سنتز هموگلوبین توسط لوبیا حفظ و انجام می شود بنابراین مصرف لوبیا در حفظ پوستی سالم و درخشان بسیار مفید است.

24.کمک به درمان سندروم روده تحریک پذیر:

لوبیا قرمز فواید سلامتی بسیاری دارد که یکی از آنها درمان سندروم روده تحریک پذیر (IBS) است. فیبر موجود در لوبیا قرمز می تواند مشکل سندروم روده تحریک پذیر را کاهش دهد.

25. لوبیا قرمز برای درمان روماتیسم مفصلی:

مس موجود در لوبیا قرمز به کاهش شرایط التهابی مانند روماتیسم مفصلی کمک می کند. مس برای افزایش فعالیت آنزیمی خاص مهم است و خواص انعطاف پذیری رباط ها، مفاصل و رگ های خونی را حفظ می کند.

 

عوارض و مضرات لوبیا قرمز :

نفخ شکم و یبوست

زیاده روی در مصرف لوبیا قرمز به دلیل مقادیر بالای فیبر موجود در آن باعث نفخ شکم می شود. همچنین در افراد مبتلا به سنروم روده تحریک پذیر باعث یبوست خواهد شد.

سرطان

زیاده روی در مصرف لوبیا قرمز به دلیل مقادیر بالای فولات، خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

آسیب مغزی

لوبیا قرمز مقادیر بالای آهن دارد و زیاده روی در مصرف آن خطر آسیب مغزی را افزایش می دهد.

مسمومیت

لوبیا قرمز خام حاوی ماده ی سمی فیتو هماگلوتین است که باعث مسمومیت، اسهال و استفراغ می شود.

طبع لوبیا قرمز

طبیعت لوبیا قرمز گرم و تر است. لوبیا قرمز سرشار از آنتی اکسیدان ها، فلاونوئید ها، ویتامین C، ویتامین B1، ویتامین B3، ویتامین B6، فولات، آهن، مس، کلسیم، منگنز، منیزیم، فسفر، روی، سلنیوم، مولیبدن، فیبر و پروتئین است.

لوبیا قرمز به دلیل شکل ظاهری که به کلیه انسان دارد، به انگلیسی Kidney bean نامیده می شود. لوبیا قرمز در مناطق نیمه گرمسیری کشت می شود و امروزه برزیل به عنوان بزرگترین تولید کننده لوبیا قرمز در جهان شناخته می شود.

نحوه پخت لوبیا قرمز

لوبیا قرمز خشک را پاک کنید تا هیچ گونه آلوگی و سنگ ریزه ای نداشته باشید.

لوبیا ها را خوب بشویید و به مدت 8 ساعت در آب سرد خیس کنید. روز بعد لوبیا قرمز را در قابلمه ای بریزید و به ازای هر فنجان لوبیا، 3 فنجان آب به آن ها اضافه کنید و بگذارید 1 تا 2 ساعا بپزند تا خوب له شوند.

موارد مصرف لوبیا قرمز

لوبیا قرمز را برای تهیه خورش کرفس و خورش قورمه سبزی، خوراک لوبیا قرمز، سوپ و سالاد لوبیا قرمز، لوبیا قرمز پلو و ماکارونی با لوبیا قرمز استفاده می کنند.

 

منو دسته های خود را در سربرگ موبایل -> موبایل -> المان منو موبایل -> نمایش/پنهان سازی -> انتخاب منو تنظیم کنید
سبد خرید فروشگاه
شروع به تایپ کنید برای نوشته‌های که به‌دنبال آن هستید.
error: Content is protected !!