خواص کنجد سیاه

  • کاهش اضطراب
  • کاهش درد و التهاب همراه با آرتریت روماتوئید
  • افزایش سلامت سیستم تنفسی و عروقی
  • غنی از کلسیم، برای داشتن استخوان هایی سالم تر
  • ارتقاء سلامت سیستم گوارش و رفع یبوست
  • از بدن در برابر بیماری ها محافظت می کند

 

کنجد سیاه 100 گرمی

تومان23,000

3 عدد در انبار

دسته بندی ها , برچسب

کنجد سیاه 100 گرمی

کنجد سیاه یکی از قدیمی ترین و مفید ترین دانه های شناخته شده برای بشر می باشد.

این بذرهای کوچک، بیضی و صاف از گیاه کنجد که متعلق به خانواده Pedaliaceae است، گرفته می شود.

غلاف دانه کنجد به طور طبیعی و هنگامی که بالغ می شود خود به خود باز می شود.

دانه های کنجد سیاه دارای عطر و طعم قوی تری نسبت به کنجد معمولی هستند.

خواص آنها نیز بیشتر از خواص کنجد معمولی است.

در طب سنتی چینی استفاده از خواص کنجد سیاه زیاد توصیه شده است.

دانه های کنجد سیاه ممکن است کوچک باشند اما با مواد مغذی زیادی غنی شده اند.

آنها غنی از ویتامین B و E و تیامین هستند.

همچنین حاوی مواد معدنی مانند مس، منگنز، سلنیوم، مولیبدن، روی، آهن، فسفر، کلسیم و منیزیم، و نیز تریپتوفان، اسید آمینه می باشند.

آنها حاوی لیگینان های سسامولین و سوزامین هستند که آنتی اکسیدان های موثری محسوب می شوند.

آنها غنی از فیبر و فیتوشیمیایی ها (فیولسترول) می باشند. با وجود این همه مواد مغذی، طبیعی است که مصرف این دانه فواید زیادی برای بدن داشته باشد.

خواص کنجد سیاه

1. خواص ضد پیری کنجد سیاه

در طب سنتی چینی توصیه می شود که از دانه های سیاه کنجد برای به تأخیر انداختن و حتی معکوس کردن نشانه های رایج پیری مانند از دست دادن قدرت شنوایی، ضعف حافظه، سفید شدن موها و ضعیف شدن بینایی استفاده شود.

ویتامین های گروه B و آهنی که در دانه های کنجد سیاه وجود دارد به مبارزه با این علائم مرتبط با افزایش سن کمک می کنند.

کنجد سیاه باعث جلوگیری از تشکیل رنگدانه های ناخوشایند قوی روی پوست و چین و چروک می شوند

این خواص از پوست در برابر اثرات مضر اشعه ماوراء بنفش نور خورشید محافظت می کنند.

دانه های کنجد سیاه، به ویژه برای زنان یائسه که مقدار هورمون های جنسی در بدنشان کم می شود، مفید می باشد.

2. کنجد سیاه خطر سرطان را کاهش می دهد

بر اساس نظریه ی دکتر رونالد دفینو در مرکز سرطان در بیمارستان هوستون، دانه های کنجد سیاه از کبد در برابر خطرهای احتمالی از طرف رادیکال های آزاد در بدن محافظت می کند.

همچنین این دانه ها سرشار از فیبر، لیگنان و فیتوسترول است که از بروز سرطان روده

جلوگیری می کند.

3. افزایش سلامت پوست و استخوان با کنجد سیاه

کلسیم موجود در این دانه ها باعث تقویت استخوان ها می شود.

روی نیز باعث تقویت استخوان ها و افزایش تراکم آن ها می شود

. این دانه ها به ویژه برای مردان مسن و زنان یائسه که نامزدهای پرخطری برای ابتلا به پوکی استخوان هستند، مفید می باشند.

کنجد سیاه غنی از ویتامین E است و به همین دلیل پوست را زنده و سالم نگه می دارد.

ماساژ پوست به آرامی با روغن کنجد سیاه، در ارتقاء سلامت پوست و کمرنگ شدن لکه های ناشی از افزایش سن مفید می باشد.

4. کنجد سیاه مفید برای قلب و عروق

این دانه ها غنی از سیسامولین و سوزامین هستند.

این ترکیبات مواد شناخته شده ای هستند که قدرت پایین آوردن کلسترول را دارند.

این دانه ها همچنین حاوی منیزیم هستند که به کاهش فشار خون کمک می کند.

تحقیقات نشان داده اند که از بین دانه ها و آجیل هایی که معمولا در ایالات متحده استفاده می شوند، دانه های کنجد حاوی بیشترین مقدار فیلواستئول ها و چندین ماده دیگر فعال زیستی با خواص شدید می باشند.

فیلواستئول ها سطح کلسترول را کاهش می دهند.

فیلواستئول ها درون گیاهان و کلسترول درون بدن حیوانات یک ساختار شیمیایی مشابه دارند.

هر دو از طریق مکانیسم های مشابه ای در بدن عبور می کنند. اما جذب فیلواستئول ها بسیار کمتر است.

اگر مواد غذایی غنی از فیلواستئول ها مصرف کنید، بدنتان تمایل کمتری به جذب کلسترول موجود در مواد غذایی دارد.

به این ترتیب میزان LDL یا کلسترول بد و خطر ابتلا به بیماری های قلبی کم می شود.

5. کنجد سیاه از بدن در برابر بیماری ها محافظت می کند

آنتی اکسیدان ها (فیبر و لیگناها) و فیتو شیمیایی (فیولسترول) که در این دانه ها وجود دارند از بدن در برابر بیماری های خاص مانند بیماری های روده بزرگ محافظت می کنند.

دانه های کنجد سیاه همچنین حاوی سوزامین هستند که از کبد در برابر اثرات مضر رادیکال های آزاد محافظت می کند.

داشتن کبد سالم بدن را قادر به سم زدایی و مبارزه با بیماری ها می کند.

یک مطالعه منتشر شده نشان می دهد که دانه های کنجد سیاه، یک منبع فوق العاده از لیگناها enterolactone و enterodiol هستند. این ترکیبات اثرات ضد بیماری بر روی بدن دارند.

فیلواستئول ها با استفاده از تقویت سیستم ایمنی بدن، خطر ابتلا به بیماری ها را پایین می آورند.

. ارتقاء سلامت سیستم گوارش و رفع یبوست با کنجد سیاه

یکی از خواص کنجد سیاه مبارزه با یبوست است.

این دانه ها حاوی روغن های سالمی هستند که به سلامت روده کمک می کنند.

این دانه ها حاوی فیبر خوراکی لازم برای بهبود روند هضم هستند. اگر می خواهید یبوست نداشته باشید، به صورت منظم کنجد سیاه استفاده کنید.

آمول گوش از بیمارستان کلکته می گوید که دانه های کنجد سیاه به دلیل فیبر بالا و اسیدهای چرب اشباع نشده شان برای رفع یبوست مناسب هستند.

روغن موجود در این دانه ها می تواند روده هایتان را روان کند و فیبر موجود در آن حرکات مواد غذایی را در شکم راحت تر می کند.

این دانه ها همچنین به پاکسازی کرم های روده ای کمک می کند و عمل هضم را راحت تر می کند.

با کوبیدن این دانه ها و یا له کردن شان می توانید آن ها را در شب مصرف کنید و با این کار عمل هضم را در بدن خود راحت تر کنید.

یکی از فواید بهبود هضم، کاهش وزن است.

اضافه کردن این دانه های حاوی فیبر به رژیم غذایی تان بدون شک کمک خواهد کرد که شما احساس سیری بیشتری کنید و با حجم کمتری از غذا، سیر شوید.

7. کنجد سیاه کمک به شیردهی می کند

دانه های کنجد سیاه برای مادران شیرده بسیار مفید است.

این دانه ها میزان شیر مادر را افزایش می دهند.

کلسیم، روی، آهن،  مس، ویتامین های گروه B، چربی اشباع نشده و پروتئین موجود در دانه های کنجد سیاه، به ویژه برای زنان شیرده مفید هستند.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “کنجد سیاه 100 گرمی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای آنکه تصویر به دیدگاهتان اضافه کنید باید وارد شده باشید.

3 عدد در انبار

تومان23,000

کنجد سیاه یکی از قدیمی ترین و مفید ترین دانه های شناخته شده برای بشر می باشد.

این بذرهای کوچک، بیضی و صاف از گیاه کنجد که متعلق به خانواده Pedaliaceae است، گرفته می شود.

غلاف دانه کنجد به طور طبیعی و هنگامی که بالغ می شود خود به خود باز می شود.

دانه های کنجد سیاه دارای عطر و طعم قوی تری نسبت به کنجد معمولی هستند.

خواص آنها نیز بیشتر از خواص کنجد معمولی است.

در طب سنتی چینی استفاده از خواص کنجد سیاه زیاد توصیه شده است.

دانه های کنجد سیاه ممکن است کوچک باشند اما با مواد مغذی زیادی غنی شده اند.

آنها غنی از ویتامین B و E و تیامین هستند.

همچنین حاوی مواد معدنی مانند مس، منگنز، سلنیوم، مولیبدن، روی، آهن، فسفر، کلسیم و منیزیم، و نیز تریپتوفان، اسید آمینه می باشند.

آنها حاوی لیگینان های سسامولین و سوزامین هستند که آنتی اکسیدان های موثری محسوب می شوند.

آنها غنی از فیبر و فیتوشیمیایی ها (فیولسترول) می باشند. با وجود این همه مواد مغذی، طبیعی است که مصرف این دانه فواید زیادی برای بدن داشته باشد.

خواص کنجد سیاه

1. خواص ضد پیری کنجد سیاه

در طب سنتی چینی توصیه می شود که از دانه های سیاه کنجد برای به تأخیر انداختن و حتی معکوس کردن نشانه های رایج پیری مانند از دست دادن قدرت شنوایی، ضعف حافظه، سفید شدن موها و ضعیف شدن بینایی استفاده شود.

ویتامین های گروه B و آهنی که در دانه های کنجد سیاه وجود دارد به مبارزه با این علائم مرتبط با افزایش سن کمک می کنند.

کنجد سیاه باعث جلوگیری از تشکیل رنگدانه های ناخوشایند قوی روی پوست و چین و چروک می شوند

این خواص از پوست در برابر اثرات مضر اشعه ماوراء بنفش نور خورشید محافظت می کنند.

دانه های کنجد سیاه، به ویژه برای زنان یائسه که مقدار هورمون های جنسی در بدنشان کم می شود، مفید می باشد.

2. کنجد سیاه خطر سرطان را کاهش می دهد

بر اساس نظریه ی دکتر رونالد دفینو در مرکز سرطان در بیمارستان هوستون، دانه های کنجد سیاه از کبد در برابر خطرهای احتمالی از طرف رادیکال های آزاد در بدن محافظت می کند.

همچنین این دانه ها سرشار از فیبر، لیگنان و فیتوسترول است که از بروز سرطان روده

جلوگیری می کند.

3. افزایش سلامت پوست و استخوان با کنجد سیاه

کلسیم موجود در این دانه ها باعث تقویت استخوان ها می شود.

روی نیز باعث تقویت استخوان ها و افزایش تراکم آن ها می شود

. این دانه ها به ویژه برای مردان مسن و زنان یائسه که نامزدهای پرخطری برای ابتلا به پوکی استخوان هستند، مفید می باشند.

کنجد سیاه غنی از ویتامین E است و به همین دلیل پوست را زنده و سالم نگه می دارد.

ماساژ پوست به آرامی با روغن کنجد سیاه، در ارتقاء سلامت پوست و کمرنگ شدن لکه های ناشی از افزایش سن مفید می باشد.

4. کنجد سیاه مفید برای قلب و عروق

این دانه ها غنی از سیسامولین و سوزامین هستند.

این ترکیبات مواد شناخته شده ای هستند که قدرت پایین آوردن کلسترول را دارند.

این دانه ها همچنین حاوی منیزیم هستند که به کاهش فشار خون کمک می کند.

تحقیقات نشان داده اند که از بین دانه ها و آجیل هایی که معمولا در ایالات متحده استفاده می شوند، دانه های کنجد حاوی بیشترین مقدار فیلواستئول ها و چندین ماده دیگر فعال زیستی با خواص شدید می باشند.

فیلواستئول ها سطح کلسترول را کاهش می دهند.

فیلواستئول ها درون گیاهان و کلسترول درون بدن حیوانات یک ساختار شیمیایی مشابه دارند.

هر دو از طریق مکانیسم های مشابه ای در بدن عبور می کنند. اما جذب فیلواستئول ها بسیار کمتر است.

اگر مواد غذایی غنی از فیلواستئول ها مصرف کنید، بدنتان تمایل کمتری به جذب کلسترول موجود در مواد غذایی دارد.

به این ترتیب میزان LDL یا کلسترول بد و خطر ابتلا به بیماری های قلبی کم می شود.

5. کنجد سیاه از بدن در برابر بیماری ها محافظت می کند

آنتی اکسیدان ها (فیبر و لیگناها) و فیتو شیمیایی (فیولسترول) که در این دانه ها وجود دارند از بدن در برابر بیماری های خاص مانند بیماری های روده بزرگ محافظت می کنند.

دانه های کنجد سیاه همچنین حاوی سوزامین هستند که از کبد در برابر اثرات مضر رادیکال های آزاد محافظت می کند.

داشتن کبد سالم بدن را قادر به سم زدایی و مبارزه با بیماری ها می کند.

یک مطالعه منتشر شده نشان می دهد که دانه های کنجد سیاه، یک منبع فوق العاده از لیگناها enterolactone و enterodiol هستند. این ترکیبات اثرات ضد بیماری بر روی بدن دارند.

فیلواستئول ها با استفاده از تقویت سیستم ایمنی بدن، خطر ابتلا به بیماری ها را پایین می آورند.

. ارتقاء سلامت سیستم گوارش و رفع یبوست با کنجد سیاه

یکی از خواص کنجد سیاه مبارزه با یبوست است.

این دانه ها حاوی روغن های سالمی هستند که به سلامت روده کمک می کنند.

این دانه ها حاوی فیبر خوراکی لازم برای بهبود روند هضم هستند. اگر می خواهید یبوست نداشته باشید، به صورت منظم کنجد سیاه استفاده کنید.

آمول گوش از بیمارستان کلکته می گوید که دانه های کنجد سیاه به دلیل فیبر بالا و اسیدهای چرب اشباع نشده شان برای رفع یبوست مناسب هستند.

روغن موجود در این دانه ها می تواند روده هایتان را روان کند و فیبر موجود در آن حرکات مواد غذایی را در شکم راحت تر می کند.

این دانه ها همچنین به پاکسازی کرم های روده ای کمک می کند و عمل هضم را راحت تر می کند.

با کوبیدن این دانه ها و یا له کردن شان می توانید آن ها را در شب مصرف کنید و با این کار عمل هضم را در بدن خود راحت تر کنید.

یکی از فواید بهبود هضم، کاهش وزن است.

اضافه کردن این دانه های حاوی فیبر به رژیم غذایی تان بدون شک کمک خواهد کرد که شما احساس سیری بیشتری کنید و با حجم کمتری از غذا، سیر شوید.

7. کنجد سیاه کمک به شیردهی می کند

دانه های کنجد سیاه برای مادران شیرده بسیار مفید است.

این دانه ها میزان شیر مادر را افزایش می دهند.

کلسیم، روی، آهن،  مس، ویتامین های گروه B، چربی اشباع نشده و پروتئین موجود در دانه های کنجد سیاه، به ویژه برای زنان شیرده مفید هستند.

سبد خرید
ورود به حساب کاربری

حساب کاربری ندارید؟

ثبت نام کنید
error: Content is protected !!