افراد زیادی هستند که دقیقاً بعد از اولین مصرف سرمه برای همیشه آن را کنار می‌گذارند و دلیل این امر استفاده نادرست از سرمه است.

برای مصرف سرمه به این موارد دقت کنید:

1. کیفیت سرمه
2. نوع سرمه
3. جنس سرمه دان

چوب سرمه چشم

تومان11,500

22 عدد در انبار

کد محصول (SKU) 697 دسته بندی ها ,

چوب سرمه چشم

 

اگرچه امروز با آمدن انواع و اقسام مدادهای آرایشی استفاده از سرمه به انزوا رفته است، اما هنوز هم افرادی که از ماهیت سرمه و خواص آن آگاهند حاضر به جایگزینی این ماده طبیعی و پر خواص با مواد و تفاله های شیمیایی ندارند.

بهترین توع سرمه، سرمه مغزها هست. بر حسب نوع مغزهایی که در تهیه آن بکار رفته است نامهای چند مغز شامل شامل مغز گردو، فندق، بادام، پسته و … سه مغز شامل مغز بادم فندق پسته و گردو و یا سرمه‌های تک مغز که اغلب بادوم و یا گردو؛ را به خود میگیرد.

انواع دیگر سرمه، سرمه حیوانی (که ثبات کمی دارد و زیر چشم را پر میکند) و سرمه سنگ مکه که هم رنگش بجای مشکی تقریبا خاکستری است و هم با وجه به پودر کردن سنگ سرمه، امکان اذیت شدن چشم با آن بالاست. اما سرمه مغز، با داشتن رنگ بسیار مشکی، خواص بی نظیر درمانی و ثبات رنگ در چشم جایگاه ویژه ای از گذشته های دور داشته است.

از خواص استفاده از سرمه را میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سرمه به رشد مژه ها کمک میکند.
  • برای جلوگیری از ریزش زیاد اشک مفید است.
  • قدیمیها معتقد بودند که استفاده از سرمه چشم، باعث خروج خلط دهان شده و دهان را خوشبو میکند.
  • باعث تقویت چشم میشود.

در استفاده از سرمه جنس سرمه دان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. سرمه دانها با جنسهای، سنگی، فلزی و چوبی وجود دارد. بهترین و پرطرفدارترین سرمه دانها از گذشته های دور، سرمه دانهای چوبی بوده اند. چرا که الیاف چوب، در داخل فضای سرمه دان، زائدات را جذب میکند و سرمه خالص بدون گرده روی میله سرمه دان تحویل شما میشود. چوب سرمه دانهای چوبی با دستگاه های خراطی برقی تراش خورده و کاملا صیقلی و یک دست است.

با توجه به اینکه سرمه دان‌ها با جنس‌های خیلی متنوعی تولید میشه تشخیص نوع سرمه دان مرغوب کمی سخت هست. سرمه دان‌های موجود اغلب از جنس چوب، سنگ ویا فلز برنج تولید می‌شوند. سرمه دان با جنس چوب بهترین سرمه دان هست چون الیاف چوب به راحتی زائدات سرمه روهنگام خروج میله از سرمه دان پاک می‌کنند و به شما یک سرمه صاف و بدون گرده میده علاوه براون میله سرمه دان حتماً باید از جنس چوب صیغل خورده باشه.

خوب تا اینجا یاد گرفتیم که چطور کیفیت سرمه، سرمه دان و نوعش رو تشخیص بدیم. حالا میخوام شیوه استفاده صحیح از سرمه رو بهتون آموزش بدم بزرگترین اشتباهی که بیشتر دوستان انجام میدن و باعث ریزش سرمه میشه این هست که سرمه رو مستقیم داخل سرمه دان می‌ریزند. این کار باعث میشه کلاً از خیر استفاده از سرمه بگذرید چون هم سخته و کثیف کاری میشه و هم بعد کیفیت مطلوبی بهتون نمیده. پس چه باید کرد؟!!!
راه حل خیلی ساده است.
?. میله سرمه دان رو فقط در اولین بار مصرف با یک قطره روغن بادام تلخ و یا روغن زیتون چرب کنید و خوب با دست ماساژ دهید
?. سپس میله‌ای که یک بار برای همیشه چرب شده رو وارد سرمه دان کنید و طوری اون رو داخل سرمه دان حرکت بدید و بچرخونید که مطمئن شوید همه جداره داخلی سرمه دان به روغن آغشته شده است
?. میله سرمه دان را داخل ظرف محتوی سرمه کنید و کمی بچرخانید که سرمه به میله بچسبد سپی میله را وارد سرمه دان می‌کنید و کمی حرکت می‌دهید و باز مجدد داخل ظرف سرمه می‌کنید.
?. ?تا ? بار این کار را انجام می‌دهید سپس میله را درون سرمه دان کرده و حدود ?-? دقیقاً خوب حرکت دهید (حرکت باید به صورت بالا، پایین و چرخش‌های کوچک باشد)
?. در این مرحله برای تست اینکه آیا ماساژ برای سرمه کافی بوده یا نه بایستی میله سرمه دان را روی انگشت خود تست کنید اگر گرده داشت یا دانه‌دانه بود هنوز نیاز به ماساژ دارد
?. زمانی ماساژ کافی است که خط کشده شده روی دست صاف و عاری از هر نوع ناخالصی و درست مثل مداد چشم باشد
?. این کار نهایتاً ?دقیقه زمان میگیره و به شما برای ?ماه سرمه میده
?. وقتی سرمه دان تخلیه شد فقط کافی است مراحل ?تا ? را مجدداً تکرار نمایید.
امیدوارم که اموزشم براتون مفید باشه و باعث بشه خانم‌های ایرانی بجای آسیب زدن به چشماشون با مداد و خط چشم و ریمل به سرمه روی بیارن تا هم سلامت چشمشون رو تضمین کنند و هم باعث رشد مژه و زیبایی خاص چشمانشون بشوند.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “چوب سرمه چشم”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای آنکه تصویر به دیدگاهتان اضافه کنید باید وارد شده باشید.

22 عدد در انبار

تومان11,500

 

اگرچه امروز با آمدن انواع و اقسام مدادهای آرایشی استفاده از سرمه به انزوا رفته است، اما هنوز هم افرادی که از ماهیت سرمه و خواص آن آگاهند حاضر به جایگزینی این ماده طبیعی و پر خواص با مواد و تفاله های شیمیایی ندارند.

بهترین توع سرمه، سرمه مغزها هست. بر حسب نوع مغزهایی که در تهیه آن بکار رفته است نامهای چند مغز شامل شامل مغز گردو، فندق، بادام، پسته و … سه مغز شامل مغز بادم فندق پسته و گردو و یا سرمه‌های تک مغز که اغلب بادوم و یا گردو؛ را به خود میگیرد.

انواع دیگر سرمه، سرمه حیوانی (که ثبات کمی دارد و زیر چشم را پر میکند) و سرمه سنگ مکه که هم رنگش بجای مشکی تقریبا خاکستری است و هم با وجه به پودر کردن سنگ سرمه، امکان اذیت شدن چشم با آن بالاست. اما سرمه مغز، با داشتن رنگ بسیار مشکی، خواص بی نظیر درمانی و ثبات رنگ در چشم جایگاه ویژه ای از گذشته های دور داشته است.

از خواص استفاده از سرمه را میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سرمه به رشد مژه ها کمک میکند.
  • برای جلوگیری از ریزش زیاد اشک مفید است.
  • قدیمیها معتقد بودند که استفاده از سرمه چشم، باعث خروج خلط دهان شده و دهان را خوشبو میکند.
  • باعث تقویت چشم میشود.

در استفاده از سرمه جنس سرمه دان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. سرمه دانها با جنسهای، سنگی، فلزی و چوبی وجود دارد. بهترین و پرطرفدارترین سرمه دانها از گذشته های دور، سرمه دانهای چوبی بوده اند. چرا که الیاف چوب، در داخل فضای سرمه دان، زائدات را جذب میکند و سرمه خالص بدون گرده روی میله سرمه دان تحویل شما میشود. چوب سرمه دانهای چوبی با دستگاه های خراطی برقی تراش خورده و کاملا صیقلی و یک دست است.

با توجه به اینکه سرمه دان‌ها با جنس‌های خیلی متنوعی تولید میشه تشخیص نوع سرمه دان مرغوب کمی سخت هست. سرمه دان‌های موجود اغلب از جنس چوب، سنگ ویا فلز برنج تولید می‌شوند. سرمه دان با جنس چوب بهترین سرمه دان هست چون الیاف چوب به راحتی زائدات سرمه روهنگام خروج میله از سرمه دان پاک می‌کنند و به شما یک سرمه صاف و بدون گرده میده علاوه براون میله سرمه دان حتماً باید از جنس چوب صیغل خورده باشه.

خوب تا اینجا یاد گرفتیم که چطور کیفیت سرمه، سرمه دان و نوعش رو تشخیص بدیم. حالا میخوام شیوه استفاده صحیح از سرمه رو بهتون آموزش بدم بزرگترین اشتباهی که بیشتر دوستان انجام میدن و باعث ریزش سرمه میشه این هست که سرمه رو مستقیم داخل سرمه دان می‌ریزند. این کار باعث میشه کلاً از خیر استفاده از سرمه بگذرید چون هم سخته و کثیف کاری میشه و هم بعد کیفیت مطلوبی بهتون نمیده. پس چه باید کرد؟!!!
راه حل خیلی ساده است.
?. میله سرمه دان رو فقط در اولین بار مصرف با یک قطره روغن بادام تلخ و یا روغن زیتون چرب کنید و خوب با دست ماساژ دهید
?. سپس میله‌ای که یک بار برای همیشه چرب شده رو وارد سرمه دان کنید و طوری اون رو داخل سرمه دان حرکت بدید و بچرخونید که مطمئن شوید همه جداره داخلی سرمه دان به روغن آغشته شده است
?. میله سرمه دان را داخل ظرف محتوی سرمه کنید و کمی بچرخانید که سرمه به میله بچسبد سپی میله را وارد سرمه دان می‌کنید و کمی حرکت می‌دهید و باز مجدد داخل ظرف سرمه می‌کنید.
?. ?تا ? بار این کار را انجام می‌دهید سپس میله را درون سرمه دان کرده و حدود ?-? دقیقاً خوب حرکت دهید (حرکت باید به صورت بالا، پایین و چرخش‌های کوچک باشد)
?. در این مرحله برای تست اینکه آیا ماساژ برای سرمه کافی بوده یا نه بایستی میله سرمه دان را روی انگشت خود تست کنید اگر گرده داشت یا دانه‌دانه بود هنوز نیاز به ماساژ دارد
?. زمانی ماساژ کافی است که خط کشده شده روی دست صاف و عاری از هر نوع ناخالصی و درست مثل مداد چشم باشد
?. این کار نهایتاً ?دقیقه زمان میگیره و به شما برای ?ماه سرمه میده
?. وقتی سرمه دان تخلیه شد فقط کافی است مراحل ?تا ? را مجدداً تکرار نمایید.
امیدوارم که اموزشم براتون مفید باشه و باعث بشه خانم‌های ایرانی بجای آسیب زدن به چشماشون با مداد و خط چشم و ریمل به سرمه روی بیارن تا هم سلامت چشمشون رو تضمین کنند و هم باعث رشد مژه و زیبایی خاص چشمانشون بشوند.

سبد خرید
ورود به حساب کاربری

حساب کاربری ندارید؟

ثبت نام کنید
error: Content is protected !!