خواص چوب  دارچین 

  • درمان دیابت
  • کاهش کلسترول
  • افزایش نیروی جنسی
  • کاهش استرس
  • تقویت سیستم ایمنی بدن
  • باز کردن رگ ها و بهبود گردش خون در رگ ها
  • با طبیعت گرم خود، کلیه ها را گرم کرده و ضعف کمر و پاها را از بین می برد.
  • کم خونی را درمان می کند.
  • بهترین دارو برای دردهای عضلانی است.
  • پایین آوردن تب اثر مهم دیگر دارچین می باشد.

چوب دارچین 115 گرمی

تومان51,750

2 عدد در انبار

کد محصول (SKU) 443 دسته بندی ها , برچسب

چوب دارچین 115 گرمی

دارچین درختی همیشه سبز است که با برگهای بیضی شکل ، پوست ضخیم مشخص می شود. هنگام برداشت ادویه ، پوست و برگ قسمتهای اصلی گیاه مورد استفاده است. دارچین با رشد درخت به مدت دو سال و سپس تراش دادن درخت ، یعنی قطع ساقه ها در سطح زمین ، کشت می شود. سال بعد ، حدود دوازده شاخه جدید از ریشه تشکیل شده و جایگزین شاخه های بریده شده می شود.

ساقه ها باید بلافاصله پس از برداشت ، در حالی که پوست داخلی هنوز مرطوب است ، فرآوری شوند. ساقه های بریده شده با تراشیدن پوست خارجی پردازش می شوند ، سپس شاخه را به طور مساوی با چکش می زنند تا پوست داخلی آن شل شود ، سپس در رول های طولانی از بین می رود. فقط 0.5 میلی متر از پوست داخلی استفاده می شود ؛ قسمت بیرونی و چوبی آن دور ریخته می شود و نوارهای دارچین به طول یک متر که هنگام خشک شدن به صورت رول (“ماسوره”) حلقه می شوند ، باقی می ماند. پوست فرآوری شده در طی چهار تا شش ساعت کاملاً خشک می شود ، به شرطی که در یک محیط تهویه و نسبتاً گرم باشد. پوست پس از خشک شدن ، برای فروش به طول های 5 تا 10 سانتی متر بریده می شود.

دارچین ادویه ای است که از پوست داخلی چندین گونه درخت از تیره Cinnamomum بدست می آید. دارچین عمدتا به عنوان چاشنی معطر و افزودنی طعم دهنده در طیف گسترده ای از غذاها از جمله، غذاهای شیرین و خوش طعم ، غلات صبحانه ، غذاهای حاوی گوشت و مرغ و سیب زمینی ، چای و غذاهای سنتی استفاده می شود. همچنین از دارچین در خوش طعم کردن انواع کیک و شیرینی در شیرینی پزی نیز استفاده زیادی می کنند. عطر و طعم دارچین از روغن اصلی آن ، سینامالدئید و همچنین بسیاری از دیگر ترکیبات از جمله اوژنول ناشی می شود.

فواید چوب دارچین

1.دارچین مملو از آنتی اکسیدان های مفید برای بدن است. آنتی اکسیدان ها بدن شما را از آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کنند.

2.دارچین دارای خواص ضد التهابی است و مصرف آن به بدن شما کمک می کند تا با عفونت ها مقابله کرده و آسیب های بافتی را ترمیم کند.

3.دارچین خطر بیماری های قلبی را کاهش می دهد. در واقع دارچین خطر ابتلا به بیماری های قلبی که از شایع ترین علت مرگ زودرس در جهان است را کاهش می دهد.

4.دارچین می تواند حساسیت به هورمون انسولین را بهبود بخشد. انسولین یکی از هورمون های کلیدی است که متابولیسم و ​​مصرف انرژی را تنظیم می کند.

5.دارچین سطح قند خون را کاهش می دهد و اثر ضد دیابتی قدرتمندی دارد.

استفاده از چوب دارچین در چای و انواع دمنوش ها

از چوب دارچین برای خوش طعم کردن چای استفاده می شود که علاوه بر خوش عطر و طعم کردن آن با طبع گرمی که به چای می بخشد باعث گرمی بدن می شود و در زمستان برای جلوگیری از ابتلا به سرماخوردگی و سینوزیت بسیار مفید است. همچنین چای دارچین خواص آرامبخشی دارد و باعث آرامش می شود.

علاوه بر چای از دارچین در خوش طعم کردن انواع دمنوش ها از جمله: گـل گـاو زبـان، سنبل الطیب،

بادرنجبویه، زیرفون، بابونه، به لیمو، آویشن، اسطوخودوس، پونه، بهارنارنج،گل سرخ، عنّاب و … کاربرد دارد.

همچنین دمنوش جوب دارچین به همراه نبات یک دمنوش مفید و آرامشبخش و خوش طعم است که ما در فصل سرما استفاده از آن را به شما پیشنهاد می کنیم.

  • به عنوان یک چوب همزن برای قهوه ، چای ، سیب و کوکتل های خود از آن استفاده کنید.
  • چوب دارچین را بشکنید و در یک قوری قهوه یا چای بریزید وبگذارید تا به خوبی دم بکشد.
  • چوب دارچین را با بلغور جو دوسر بپزید.
  • آب گوشت را با چند چوب دارچین طعم دار کنید.
  • تعدادی چوب دارچین را به برنج سرخ شده کاری اضافه کنید.
  • گوشت ها را در یک زودپز با چوب دارچین بپزید و یا کباب را با آن طعم دار کنید.
  • در طبخ انواع خورشت هنگام پخت می تواند چند تکه چوب دارچین به محتوی قابلمه اضافه کرد تا عطر و طعم بی نظیری به خورشت شما ببخشد.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “چوب دارچین 115 گرمی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای آنکه تصویر به دیدگاهتان اضافه کنید باید وارد شده باشید.

چوب دارچین 115 گرمی

2 عدد در انبار

تومان51,750

دارچین درختی همیشه سبز است که با برگهای بیضی شکل ، پوست ضخیم مشخص می شود. هنگام برداشت ادویه ، پوست و برگ قسمتهای اصلی گیاه مورد استفاده است. دارچین با رشد درخت به مدت دو سال و سپس تراش دادن درخت ، یعنی قطع ساقه ها در سطح زمین ، کشت می شود. سال بعد ، حدود دوازده شاخه جدید از ریشه تشکیل شده و جایگزین شاخه های بریده شده می شود.

ساقه ها باید بلافاصله پس از برداشت ، در حالی که پوست داخلی هنوز مرطوب است ، فرآوری شوند. ساقه های بریده شده با تراشیدن پوست خارجی پردازش می شوند ، سپس شاخه را به طور مساوی با چکش می زنند تا پوست داخلی آن شل شود ، سپس در رول های طولانی از بین می رود. فقط 0.5 میلی متر از پوست داخلی استفاده می شود ؛ قسمت بیرونی و چوبی آن دور ریخته می شود و نوارهای دارچین به طول یک متر که هنگام خشک شدن به صورت رول (“ماسوره”) حلقه می شوند ، باقی می ماند. پوست فرآوری شده در طی چهار تا شش ساعت کاملاً خشک می شود ، به شرطی که در یک محیط تهویه و نسبتاً گرم باشد. پوست پس از خشک شدن ، برای فروش به طول های 5 تا 10 سانتی متر بریده می شود.

دارچین ادویه ای است که از پوست داخلی چندین گونه درخت از تیره Cinnamomum بدست می آید. دارچین عمدتا به عنوان چاشنی معطر و افزودنی طعم دهنده در طیف گسترده ای از غذاها از جمله، غذاهای شیرین و خوش طعم ، غلات صبحانه ، غذاهای حاوی گوشت و مرغ و سیب زمینی ، چای و غذاهای سنتی استفاده می شود. همچنین از دارچین در خوش طعم کردن انواع کیک و شیرینی در شیرینی پزی نیز استفاده زیادی می کنند. عطر و طعم دارچین از روغن اصلی آن ، سینامالدئید و همچنین بسیاری از دیگر ترکیبات از جمله اوژنول ناشی می شود.

فواید چوب دارچین

1.دارچین مملو از آنتی اکسیدان های مفید برای بدن است. آنتی اکسیدان ها بدن شما را از آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کنند.

2.دارچین دارای خواص ضد التهابی است و مصرف آن به بدن شما کمک می کند تا با عفونت ها مقابله کرده و آسیب های بافتی را ترمیم کند.

3.دارچین خطر بیماری های قلبی را کاهش می دهد. در واقع دارچین خطر ابتلا به بیماری های قلبی که از شایع ترین علت مرگ زودرس در جهان است را کاهش می دهد.

4.دارچین می تواند حساسیت به هورمون انسولین را بهبود بخشد. انسولین یکی از هورمون های کلیدی است که متابولیسم و ​​مصرف انرژی را تنظیم می کند.

5.دارچین سطح قند خون را کاهش می دهد و اثر ضد دیابتی قدرتمندی دارد.

استفاده از چوب دارچین در چای و انواع دمنوش ها

از چوب دارچین برای خوش طعم کردن چای استفاده می شود که علاوه بر خوش عطر و طعم کردن آن با طبع گرمی که به چای می بخشد باعث گرمی بدن می شود و در زمستان برای جلوگیری از ابتلا به سرماخوردگی و سینوزیت بسیار مفید است. همچنین چای دارچین خواص آرامبخشی دارد و باعث آرامش می شود.

علاوه بر چای از دارچین در خوش طعم کردن انواع دمنوش ها از جمله: گـل گـاو زبـان، سنبل الطیب،

بادرنجبویه، زیرفون، بابونه، به لیمو، آویشن، اسطوخودوس، پونه، بهارنارنج،گل سرخ، عنّاب و … کاربرد دارد.

همچنین دمنوش جوب دارچین به همراه نبات یک دمنوش مفید و آرامشبخش و خوش طعم است که ما در فصل سرما استفاده از آن را به شما پیشنهاد می کنیم.

  • به عنوان یک چوب همزن برای قهوه ، چای ، سیب و کوکتل های خود از آن استفاده کنید.
  • چوب دارچین را بشکنید و در یک قوری قهوه یا چای بریزید وبگذارید تا به خوبی دم بکشد.
  • چوب دارچین را با بلغور جو دوسر بپزید.
  • آب گوشت را با چند چوب دارچین طعم دار کنید.
  • تعدادی چوب دارچین را به برنج سرخ شده کاری اضافه کنید.
  • گوشت ها را در یک زودپز با چوب دارچین بپزید و یا کباب را با آن طعم دار کنید.
  • در طبخ انواع خورشت هنگام پخت می تواند چند تکه چوب دارچین به محتوی قابلمه اضافه کرد تا عطر و طعم بی نظیری به خورشت شما ببخشد.

سبد خرید
ورود به حساب کاربری

حساب کاربری ندارید؟

ثبت نام کنید
error: Content is protected !!