خواص کشک پودری:

کشک یکی از فرآورده های لبنی بومی ایران است که با حجم اندک خود، یک ماده غذایی معجزه آسااست.

همچنین در بردارنده تمام خواص شیر و حاوی کلسیم فراوان، پروتئین و نیاسین است.

استفاده درمانی از کشک:

از مهمترین موارد استفاده درمانی از کشک می توان به جلوگیری از بروز و پیشرفت پوکی استخوان، افزایش رشد کودکان، ضد عفونی کننده دستگاه هاضمه، پیشگیری از سرطان ها، کند شدن روند پیری و افزایش طول عمر سلول ها اشاره کرد.

مزایای استفاده از پودر کشک نسبت به کشک مایع:

  • افزایش زمان نگهداری
  • قابلیت نگهداری در خارج از انبار بعد از هر بار مصرف
  • انرژی غذایی بالاتر
  • از بین رفتن کلیه میکروارگانیسم ها و باکتری های موجود (در کشک مایع) بخاطر وجود دمای بالای 150 درجه سانتیگراد در پروسه تولید این محصول
  • عدم نیاز به جوشاندن مجدد در صورت استفاده از این محصول بصورت مایع
  • کاهش حجم محصول و ضایعات کمتر از مزایای استفاده از کشک پودری می باشد.

روش مصرف کشک پودری:

کشک پودری می تواند بصورت مستقیم به غذاهای سنتی ایرانی مانند آش، کشک بادمجان و … اضافه گردد.

اینکه با افزودن 1/5 تا 2 برابر آب،( با دمای معمولی) بصورت مایع مورد استفاده قرار گیرد.

همچنین علاوه بر غذاهای ایرانی استفاده از این محصول به تنهایی بسیار مفید می باشد.

پودر کشک زرد سیستان

تومان108,000

2 عدد در انبار

پودر کشک زرد سیستان

توضیحات

پودرکشک

پودر کشک زرد سیستان: یکی از فرآورده های فرعی شیر است که به روش سنتی از جوشاندن، تغلیظ یا خشک کردن دوغی که پس از کره گیری باقی می ماند یا از ماست بدون چربی تهیه می شود.

ماده ی اولیه ی کشک عبارت است از شیر میش، بز، گاو یا مخلوطی از آنها. کشک با حجم کم خود، یک ماده ی غذایی معجزه آسا است که در بر دارنده تمامی خواص شیر می باشد و حاوی کلسیم، چربی، نمک، پروتئین و ویتامین نیاسین می باشد.

میزان انرژی تولید شده با ۱۰۰ گرم کشک حدود ۱۰۵ تا ۱۲۰ کیلو کالری می باشد که می تواند به عنوان یکی از تامین کننده های انرژی مورد نیاز بدن در رژیم غذایی روزانه گنجانده شود.

پودر کشک زرد سیستان

خواص پودر کشک زرد سیستان

کشک زرد

میزان مواد مغذی در کشک های مختلف به نوع فرآوری و همچنین شیر یا ماده اولیه آن بستگی دارد.

جالب است بدانید در کشورهای خاورمیانه و برخی از کشور های آفریقایی، غذایی به صورت تخمیری تهیه می شود که کشک جزئی از آن است.

اما در دنیا این غذا را به نام کشک یا کیشک می شناسند.

مشابه این غذا ترخینه است که بخصوص در مناطق غربی کشور تهیه می شود.

برای تهیه این غذا بلغور گندم، سبزی های محلی و دوغ یا کشک را با هم مخلوط کرده و با تخمیر دوغ آن را به صورت گلوله های کوچک در آورده، آن را خشک و برای مصرف در فصول سرد نگهداری می کنند.

مهمترین استفاده درمانی از کشک، پیشگیری از بروز یا پیشرفت بیماری پوکی استخوان است.

میزان مناسب کلسیم و فسفر و نسبت این دو ماده مغذی در ترکیب کشک شرایط ایده آلی را برای استفاده بهینه از کشک مصرفی در پیشگیری از پوکی استخوان به وجود آورده است.

بطور سنتی در برخی از مناطق کشور خوردن روزانه کشک به مادران باردار توصیه می شود در صورتی که موارد بهداشتی مربوط به آن رعایت شود، پیشنهاد و توصیه ای علمی به شمار می آید.

مقدار مواد مغذی در ۱۰۰ گرم کشک:

  • پروتئین ۱۵ تا ۲۱ گرم
  • چربی ۳ تا ۱۱ گرم
  • کربوهیدرات ۶۱ تا ۷۷ گرم
  • آب و نمک ۶ تا ۱۰ گرم
نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پودر کشک زرد سیستان”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Shipping & Delivery
محصولات بیشتر

لیفت ابرو گیاهی

تومان43,200

کاربرد لیفت ابرو

  • لیفت ابرو
  • تقویت کننده ابرو
  • ترکیبات موم عسل، روغن‌های کندش، فندق، مورد، نارگیل، فندق،...

سویق جو و گندم

تومان48,000

کاریرد سویق گندم و جو

  • بهترین سویق برای مصرف خوراکی (مانند سحری)
  • مکمل مناسب برای ورزشکاران
  • تقویت بدن

ریمل گیاهی

تومان54,000

ریمل گیاهی

ریمل گیاهی تهیه شده از سرمه و روغنهای مفید تقویتی برای چشم و مژه ها پایه اصلی این ریمل از سرمه فندق و بادام و مغزها میباشد و حاوی انواع روغنهای تقویتی مفید برای چشم و مژه است.تقویتی هست و حجم دهی خوب دارد و بدون ریزش و عوارض

پودر چاق کننده صورت هلو

تومان144,000

پودر چاق کننده صورت هلو مؤثر در چاقی صورت، طبق بازخورد مشتریان و گفته تولید کننده ۸۰ درصد چاقی جذب صورت می‌شود و ۲۰ درصد هم روی ما بقی اعضا اثر گذار هست.

جوش زدن صورت در طول دوره مصرف کاملا طبیعی است و برای کمتر شدن این امر بهتر است مصرف ادویه جات یا خوراکی های خیلی گرم به حداقل برسد.

لاک نمازی مسی

تومان38,400

ویژگی لاک ناخن گیاهی

معمولا در لاک ناخن گیاهی از روغن های طبیعی مانند روغن ویتامین E استفاده می شود که می تواند یک درمان خوب برای ناخن های خشک و شکننده باشد. وجود این روغن طبیعی در لاک گیاهی یک گزینه بسیار عالی برای تغذیه ناخن ها بوده و درخشش طبیعی ناخن را افزایش خواهد داد.

پماد مفاصل عرق النسا

تومان72,000
روغن ضماد مفاصل با بهره گیری کامل از خواص مواد تشکیل دهنده اش تاثیر بسزایی در درمان انواع بیماری ها دارد. این محصول از بهترین و با کیفیت ترین مواد اولیه تهیه گردیده و با ترکیب اختصاصی و یاری گرفتن از منابع طب سنتی، قادر به تسکین درد های استخوانی، درمان بیماری های استخوانی، تسکین و درمان درد های مفصلی و عضلانی (گرفتگی و مشکلات سیاتیک، بیماری های مربوط به دیسک، آرتروز نواحی مختلف بدن، واریس پا، درد و گرفتگی ناشی از حوادث و تصادفات)، بهبود گردش خون در ناحیه مورد نظر و تقویت مفاصل و عضلات آسیب دیده است. عرق النسا در اصطلاح طب سنتی نام عصب سیاتیک است که از سرین تا شتالنگ (پنجه پا) آمده است. نام این پماد از نام قدیم سیاتیک نشات گرفته است که در درمان بیماری های عضلانی و اسکلتی به شدت کار ساز است. در مشکلات سیاتیکی کنار و پشت پا درگیر می شود که به کمک این دارو می توان این بیماری را درمان کرد. نکاتی در مورد مصرف روغن ضماد مفاصل ماست ترش و دوغ و سایر ترشی های تند برای درد کمر و سیاتیک (درد پا) ضرر دارد. عسل ۱ قاشق کوچک، خرما روزی ۷ عدد و آب توت و انجیر ناشتا مفید است. مصرف این خوراکی ها یبوست را از بین می برد. بروز یبوست به ویژه در دوران شدت درد بسیار مضر است. هر ساعت ۲ – ۳ بار حرکت کردن به چهار طرف به روش زیر انجام شود: روی پنجه ی پاها بایستید. دست ها را رو به جلو نگه دارید تا جایی که احساس درد نکنید. در صورت امکان در همین حالت چند نوبت بنشینید و برخیزید. خرما و دنبه به نسبت ۳ به ۲ + پودر دارچین و سیاه دانه به مقدار کم با احتیاط روی کمر گذاشته شود. اینکار بیشتر ناراحتی های دیسک را برطرف و سیاتیک را هم کنترل می کند (۳ تا ۱۰ شب، هر شب تکرار شود). افراد چاق سعی کنند شیرینی کمتر مصرف کنند و از وزن خود بکاهند تا دچار فلجی نشوند.

پودر کشک زرد سیستان

2 عدد در انبار

تومان108,000

پودرکشک

پودر کشک زرد سیستان: یکی از فرآورده های فرعی شیر است که به روش سنتی از جوشاندن، تغلیظ یا خشک کردن دوغی که پس از کره گیری باقی می ماند یا از ماست بدون چربی تهیه می شود.

ماده ی اولیه ی کشک عبارت است از شیر میش، بز، گاو یا مخلوطی از آنها. کشک با حجم کم خود، یک ماده ی غذایی معجزه آسا است که در بر دارنده تمامی خواص شیر می باشد و حاوی کلسیم، چربی، نمک، پروتئین و ویتامین نیاسین می باشد.

میزان انرژی تولید شده با ۱۰۰ گرم کشک حدود ۱۰۵ تا ۱۲۰ کیلو کالری می باشد که می تواند به عنوان یکی از تامین کننده های انرژی مورد نیاز بدن در رژیم غذایی روزانه گنجانده شود.

پودر کشک زرد سیستان

خواص پودر کشک زرد سیستان

کشک زرد

میزان مواد مغذی در کشک های مختلف به نوع فرآوری و همچنین شیر یا ماده اولیه آن بستگی دارد.

جالب است بدانید در کشورهای خاورمیانه و برخی از کشور های آفریقایی، غذایی به صورت تخمیری تهیه می شود که کشک جزئی از آن است.

اما در دنیا این غذا را به نام کشک یا کیشک می شناسند.

مشابه این غذا ترخینه است که بخصوص در مناطق غربی کشور تهیه می شود.

برای تهیه این غذا بلغور گندم، سبزی های محلی و دوغ یا کشک را با هم مخلوط کرده و با تخمیر دوغ آن را به صورت گلوله های کوچک در آورده، آن را خشک و برای مصرف در فصول سرد نگهداری می کنند.

مهمترین استفاده درمانی از کشک، پیشگیری از بروز یا پیشرفت بیماری پوکی استخوان است.

میزان مناسب کلسیم و فسفر و نسبت این دو ماده مغذی در ترکیب کشک شرایط ایده آلی را برای استفاده بهینه از کشک مصرفی در پیشگیری از پوکی استخوان به وجود آورده است.

بطور سنتی در برخی از مناطق کشور خوردن روزانه کشک به مادران باردار توصیه می شود در صورتی که موارد بهداشتی مربوط به آن رعایت شود، پیشنهاد و توصیه ای علمی به شمار می آید.

مقدار مواد مغذی در ۱۰۰ گرم کشک:

  • پروتئین ۱۵ تا ۲۱ گرم
  • چربی ۳ تا ۱۱ گرم
  • کربوهیدرات ۶۱ تا ۷۷ گرم
  • آب و نمک ۶ تا ۱۰ گرم

منو دسته های خود را در سربرگ موبایل -> موبایل -> المان منو موبایل -> نمایش/پنهان سازی -> انتخاب منو تنظیم کنید
سبد خرید فروشگاه
شروع به تایپ کنید برای نوشته‌های که به‌دنبال آن هستید.
error: Content is protected !!