خواص هل سبز

  • حفاظت از دستگاه گوارش
  • کنترل کلسترول
  • کنترل سرطان
  • تسکین مشکلات قلبی و عروقی
  • بهبود جریان خون در بدن
  • این گیاه برای درمان بیماری های دهان و دندان و عفونت های دستگاه ادراری مانند التهاب مثانه، نفریت، و سوزاک مفید است
  • تقویت کننده میل جنسی است
  • عنوان درمانی برای ضعف جنسی، اختلال در نعوظ، و انزال زودرس نیز استفاده می شود.
  • لاغری
  • گرفتگی گلو درمان سرفه و مشکلات ریوی

طبع:گرم و خشک

هل سبز اعلا 10 گرمی

تومان40,250

5 عدد در انبار

کد محصول (SKU) 680 دسته بندی ها , برچسب

هل سبز اعلا 10 گرمی

هل سبز یکی از بهترین انواع هل موجود در بازار هست.

درخت هل سبز دارای میوه‌های کپسولی شکل بوده که داخل آن دانه‌های سیاه رنگ هل قرار گرفته است.

غلاف یا پوست میوه نقش حفاظتی از دانه‌های هل و حفظ عطر و بوی آن را دارد و وقتی مورد مصرف قرار می‌گیرد بهتر است کوبیده شود تا عطروطعم آن بهتر به خوراکی افزوده گردد.

عطر و بوی هل سبز از انواع دیگر آن (هل سیاه، هل سفید) بیشتر است.

هل سبز یک چاشنی خوراکی هست که در مصارف آشپزی، قنادی و شیرینی‌پزی کاربرد فراوان دارد.

در طب سنتی چین و هند از قدیم‌الایام از هل و عصاره آن برای درمان انواع بیماری‌ها و تسکین دردها مورد مصرف و تجویز قرار گرفته است.

از کدام هل در پخت‌وپز استفاده کنیم؟

هل سبز بهترین طعم و عطر را دارد و برای پخت‌وپز مناسب است، بعد از آن نیز هل سیاه خوب هست که کمی طعم دودی دارد.

زیاده‌روی در مصرف هل و عوارض جانبی آن

هل ضمن اینکه خاصیت دارویی و درمانی زیادی دارد، زیاده‌روی در مصرف آن ممکن است مضراتی برای بدن به وجود آورد که به مواردی از آن اشاره می‌گردد.

زنان باردار و شیرده، پیش از مصرف هل با پزشک خود مشورت نمایند.
زیاده‌روی در مصرف هل، مضر روده است. بهتر است با کتیرا مصرف شود.
فراموش نکنید که زیاده‌روی در مصرف هر چیزی، حتی مصرف زیاد آب، باعث آسیب رسیدن به بدن می‌شود.

حد مجاز مصرف هل در طول روز چقدر هست؟

طبق آنچه که در برخی از منابع آمده است، مصرف 3 یا 4 عدد هل سبز در روز توصیه می‌شود. تقریبا می‌توان گفت مصرف 3 گرم پودر هل در طول روز منعی ندارد.

همچنین جالب است بدانید نوشیدن روزانه آب هل، سطح قند خون را کنترل می‌کند.

نحوه انتخاب نوع هل و شرایط نگهداری آن

بهترین نوع هل، هل سبز است. این نوع از هل عطروطعم بهتری دارد. به‌جای پودر هل، ترجیحاً دانه آن را خریداری کنید تا از اصالت و کیفیت آن مطمئن باشید. همچنین ازآنجایی‌که هل عطروطعم فراری دارد، بهتر است به‌صورت پودر خریداری نشود و صرفاً هنگام مصرف دانه‌های آن را پودر کنید.

بهترین روش نگهداری هل، همراه بودن غلاف دانه‌هاست، چون اگر غلاف جدا شود عطروطعم هل از بین می‌رود. هنگام مصرف، غلاف آن را درآورید و دانه‌ها را پودر و مصرف نمایید.

کپسول‌های حاوی دانه‌های هل را در ظروف درب بسته و دور از رطوبت و نور مستقیم خورشید قرار دهید.

بهتر است برای نگهداری بلندمدت، هل خشک را داخل کیسه‌های پارچه‌ای ریخته و در جعبه‌های چوبی نگهداری نمایید.

دقت کنید که هل قبلاً خشک باشد و در مکانی عاری از رطوبت نگهداری شود تا از پوسیدگی و کاهش کیفیت آن جلوگیری گردد.

ضمناً دانه‌های هل چنانچه در ظروف درب بسته و غیرقابل نفوذ هوا، در جای خشک و خنک نگهداری شوند، به مدت یک سال قابلیت ماندگاری دارد.

فواید ادویه هل چیست

هل ادویه‌ای است با عطروطعم دلپذیر و دارای خاصیت و فواید فراوان که موجب پیشگیری و درمان بسیاری از امراض و بیماری‌هایی که اشاره شد می‌گردد.

به‌صورت کلی هل برای محافظت لب‌ها، روشنی پوست، تقویت و استحکام موها، درمان فشارخون، پاک‌سازی بدن، درمان سرماخوردگی و آنفولانزا، آرامش اعصاب، از بین بردن افسردگی، افزایش اشتها و… مفید است.

برای حفظ و تداوم سلامتی خود، مصرف هل و فرآورده‌های آن را در رژیم غذایی روزانه به‌صورت متعادل رعایت نمایید.

یکی از رایج‌ترین روش‌های مصرف هل، استفاده از آن در برنج است. از جمله خواص هل در برنج این است که باعث گرم شدن طبع برنج می‌شود. همچنین می‌توانید هل را در چای و حتی در دمنوش با زعفران و دیگر گیاهان دارویی ترکیب و مصرف کنید.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “هل سبز اعلا 10 گرمی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای آنکه تصویر به دیدگاهتان اضافه کنید باید وارد شده باشید.

هل سبز اعلا 10 گرمی

5 عدد در انبار

تومان40,250

هل سبز یکی از بهترین انواع هل موجود در بازار هست.

درخت هل سبز دارای میوه‌های کپسولی شکل بوده که داخل آن دانه‌های سیاه رنگ هل قرار گرفته است.

غلاف یا پوست میوه نقش حفاظتی از دانه‌های هل و حفظ عطر و بوی آن را دارد و وقتی مورد مصرف قرار می‌گیرد بهتر است کوبیده شود تا عطروطعم آن بهتر به خوراکی افزوده گردد.

عطر و بوی هل سبز از انواع دیگر آن (هل سیاه، هل سفید) بیشتر است.

هل سبز یک چاشنی خوراکی هست که در مصارف آشپزی، قنادی و شیرینی‌پزی کاربرد فراوان دارد.

در طب سنتی چین و هند از قدیم‌الایام از هل و عصاره آن برای درمان انواع بیماری‌ها و تسکین دردها مورد مصرف و تجویز قرار گرفته است.

از کدام هل در پخت‌وپز استفاده کنیم؟

هل سبز بهترین طعم و عطر را دارد و برای پخت‌وپز مناسب است، بعد از آن نیز هل سیاه خوب هست که کمی طعم دودی دارد.

زیاده‌روی در مصرف هل و عوارض جانبی آن

هل ضمن اینکه خاصیت دارویی و درمانی زیادی دارد، زیاده‌روی در مصرف آن ممکن است مضراتی برای بدن به وجود آورد که به مواردی از آن اشاره می‌گردد.

زنان باردار و شیرده، پیش از مصرف هل با پزشک خود مشورت نمایند.
زیاده‌روی در مصرف هل، مضر روده است. بهتر است با کتیرا مصرف شود.
فراموش نکنید که زیاده‌روی در مصرف هر چیزی، حتی مصرف زیاد آب، باعث آسیب رسیدن به بدن می‌شود.

حد مجاز مصرف هل در طول روز چقدر هست؟

طبق آنچه که در برخی از منابع آمده است، مصرف 3 یا 4 عدد هل سبز در روز توصیه می‌شود. تقریبا می‌توان گفت مصرف 3 گرم پودر هل در طول روز منعی ندارد.

همچنین جالب است بدانید نوشیدن روزانه آب هل، سطح قند خون را کنترل می‌کند.

نحوه انتخاب نوع هل و شرایط نگهداری آن

بهترین نوع هل، هل سبز است. این نوع از هل عطروطعم بهتری دارد. به‌جای پودر هل، ترجیحاً دانه آن را خریداری کنید تا از اصالت و کیفیت آن مطمئن باشید. همچنین ازآنجایی‌که هل عطروطعم فراری دارد، بهتر است به‌صورت پودر خریداری نشود و صرفاً هنگام مصرف دانه‌های آن را پودر کنید.

بهترین روش نگهداری هل، همراه بودن غلاف دانه‌هاست، چون اگر غلاف جدا شود عطروطعم هل از بین می‌رود. هنگام مصرف، غلاف آن را درآورید و دانه‌ها را پودر و مصرف نمایید.

کپسول‌های حاوی دانه‌های هل را در ظروف درب بسته و دور از رطوبت و نور مستقیم خورشید قرار دهید.

بهتر است برای نگهداری بلندمدت، هل خشک را داخل کیسه‌های پارچه‌ای ریخته و در جعبه‌های چوبی نگهداری نمایید.

دقت کنید که هل قبلاً خشک باشد و در مکانی عاری از رطوبت نگهداری شود تا از پوسیدگی و کاهش کیفیت آن جلوگیری گردد.

ضمناً دانه‌های هل چنانچه در ظروف درب بسته و غیرقابل نفوذ هوا، در جای خشک و خنک نگهداری شوند، به مدت یک سال قابلیت ماندگاری دارد.

فواید ادویه هل چیست

هل ادویه‌ای است با عطروطعم دلپذیر و دارای خاصیت و فواید فراوان که موجب پیشگیری و درمان بسیاری از امراض و بیماری‌هایی که اشاره شد می‌گردد.

به‌صورت کلی هل برای محافظت لب‌ها، روشنی پوست، تقویت و استحکام موها، درمان فشارخون، پاک‌سازی بدن، درمان سرماخوردگی و آنفولانزا، آرامش اعصاب، از بین بردن افسردگی، افزایش اشتها و… مفید است.

برای حفظ و تداوم سلامتی خود، مصرف هل و فرآورده‌های آن را در رژیم غذایی روزانه به‌صورت متعادل رعایت نمایید.

یکی از رایج‌ترین روش‌های مصرف هل، استفاده از آن در برنج است. از جمله خواص هل در برنج این است که باعث گرم شدن طبع برنج می‌شود. همچنین می‌توانید هل را در چای و حتی در دمنوش با زعفران و دیگر گیاهان دارویی ترکیب و مصرف کنید.

سبد خرید
ورود به حساب کاربری

حساب کاربری ندارید؟

ثبت نام کنید
error: Content is protected !!