نحوه استفاده نمک صورتی

نمک صورتی را می توان در هنگام پخت و پز، در زمان صرف غذا یا برای نگهداری از مواد غذایی استفاده کرد.

نمک صورتی دقیقا مانند نمک معمولی در بازار موجود است و میزان استفاده از آن کاملا رابطه مستقیمی با اندازه بلورهای نمک دارد.

هر چقدر بلورهای نمک هیمالیا ریزتر باشد، باید مقدار کمتری از ان را به غذا اضافه کنید.

به عنوان مثال، یک قاشق چایخوری نمک هیمالیا آسیاب شده حدود 2300 میلی گرم سدیم دارد و همان میزان نمک درشت تر، دارای 2000 میلی گرم سدیم است.

هنگام پخت و پز میزان شور بودن نمک صورتی را در نظر بگیرید و سپس مقدار لازم را به غذا اضافه کنید.

از سنگ نمک صورتی هیمالیا به عنوان سطح پخت و پز نیز می توانید استفاده کنید.

به این ترتیب که سنگ نمک را روی حرارت بگذارید و بعد از چند دقیقه تکه های گوشت قرمز، گوشت مرغ، ماهی، سیب زمینی و سبزیجات را روی آن قرار دهید.

به دلیل ویژگی های خاص سنگ نمک، توزیع حرارت در آن به صورت یکنواخت است.

ساختار بلوری آن موجب حفظ گرما برای مدت زمان طولانی می شود و مواد غذایی روی آن به خوبی پخته می شوند.

استفاده از سنگ نمک در پخت غذا، طعم دلپذیری به مواد غذایی می دهد و موجب از بین رفتن باکتری ها نیز می شود.

نمک صورتی

تومان72,000

3 عدد در انبار

دسته بندی ها , برچسب

نمک صورتی

توضیحات

نمک صورتی

نمک صورتی: نمک یک ماده معدنی است که از کلرید سدیم تشکیل شده و از منابع زیرزمینی استخراج می شود.

این ماده یکی از مهمترین چاشنی های غذا محسوب می شود و برای طعم دادن یا ضدعفونی کردن مواد غذایی کاربرد فراوانی دارد.

به دلیل مشکلاتی که ناشی از مصرف بیش از حد نمک معمولی به وجود می آید.

امروزه در سراسر دنیا افراد نمک را جایگزین آن کرده اند.

نمک صورتی نوعی سنگ نمک از منطقه پنجاب پاکستان و نزدیک کوه‎ های هیمالیا است.

در برخی از نقاط دنیا، نمک را به عنوان خالص ترین نمک می شناسند.

این نمک به صورت طبیعی صورتی رنگ بوده و مملو از مواد معدنی است.

این روزها نمک صورتی جای خود را در فروشگاه های سراسر دنیا باز کرده است.

رنگ صورتی جذاب و خواصش آن را به یکی از مواد اصلی در آشپزخانه ها تبدیل کرده است.

نمک صورتی حاوی مواد معدنی، منیزیم و پتاسیم بوده و همچنین برای سلامت و شادابی پوست مفید است.

در این مقاله پیرامون نمک هیمالیا، مواد تشکیل دهنده و خواص آن خواهید خواند.

نمک صورتی

خواص نمک صورتی

چرا نمک  صورتی است؟

نمک صورتی همانند نمک خوراکی از کلرید سدیم تشکیل شده و فاقد مواد افزودنی و کاملا طبیعی است.

این نمک دارای مواد معدنی کمیاب از جمله آهن، منیزیم، پتاسیم و کلسیم است.

به صورت بلورهای نمکی صورتی یا گلبهی در دیواره های معدن تشکیل می شود.

رنگ صورتی نمک هیمالیا مربوط به مواد معدنی موجود در آن به ویژه آهن است.

این نمک کاملا به صورت دستی استخراج می شود و فاقد کالری، پروتئین، چربی، کربوهیدرات ها، فیبر و قند است.

از آنجایی که نمک صورتی دارای سدیم خالص است، می تواند میزان قابل توجهی سدیم به رژیم غذایی شما اضافه کند.

خواص نمک صورتی چیست ؟

نمک صورتی برای سلامتی بسیار مفید است و در مقایسه با سایر نمک های موجود در بازار، فواید منحصر به فردی دارد.

در ادامه به خواص نمک هیمالیا اشاره می شود.

  • تأمین مواد معدنی و مغذی بدن

نمک صورتی دارای 84 ماده معدنی کمیاب است و می تواند سدیم لازم را برای بدن تأمین کند.

کلرید سدیم موجود در این نمک موجب رفع کم خوابی می شود.

از آنجایی که نمک صورتی از نمک معمولی شورتر است، مقدار کمی از آن می تواند طعم مطبوعی به غذا داده و میزان مصرف نمک را پایین می آورد.

  • بهبود عملکرد دستگاه گوارش

نمک صورتی از نمک معمولی طبیعی تر بوده و فاقد مواد افزودنی است.

سدیم موجود در این نمک به جذب اسیدهای آمینه، گلوکز و آب در بدن کمک می کند و با بهبود عملکرد دستگاه گوارش موجب جذب مواد مغذی بیشتر می شود.

  • آبرسانی به بدن و جلوگیری از مسمومیت با سدیم

افزودن مقداری نمک صورتی به وعده های غذایی و نوشیدنی ها می تواند به جلوگیری از دهیدراته شدن بدن و برقراری تعادل مایعات کمک کند.

این نمک از ابتلا به بیماری هایپرناترمی یا مسمومیت با سدیم نیز جلوگیری می کند.

این بیماری زمانی رخ می دهد که سطح سدیم خون بسیار زیاد شده و بدن دچار کم آبی شود.

از آنجایی که کریستال های نمک درشت تر از نمک معمولی است و طعم شورتری دارد، شما می توانید با مقدار کمی از آن غذا را طعم دار کرده و سدیم کمتری وارد بدن کنید.

  • حفظ رطوبت پوست

نمک صورتی موجب حفظ رطوبت پوست می شود و گزینه مناسبی برای رفع خستگی است.

شما می توانید نصف فنجان نمک را در سه لیتر آب حل کرده و پاها را در آن قرار دهید.

این کار موجب نرمی و لطافت پوست شده، همچنین در برطرف کردن خستگی و گرفتگی پاها نقش مؤثری دارد.

در ضمن می توانید با این محلول، استحمام کرده و از طریق جذب پوستی، مواد معدنی لازم برای بدن را تأمین کنید.

مخلوط نمک صورتی و آب موجب آبرسانی و لطافت پوست می شود.

  • تسکین دردها

منیزیم و مواد معدنی موجود در نمک موجب رفع گرفتگی عضلات می شوند.

شما می توانید بعد از ورزش و فعالیت های بدنی سخت، با محلول نمک و آب گرم استحمام کرده و این محلول را روی پوست ماساژ دهید.

این کار باعث جذب مواد معدنی از طریق پوست و از بین رفتن گرفتگی عضلات شود.

  • پاکسازی سینوس ها

نمک دارای خاصیت ضدباکتری و ضدعفونی بوده و برای از بین بردن آلودگی های مجاری تنفسی و سینوس ها بسیار مفید است.

برای پاکسازی سینوس ها و حفره های تنفسی، می توانید مقدار کمی از نمک صورتی را با آب ولرم مخلوط کرده و بینی و مجاری تنفسی را با آن شستشو دهید.

  • حفظ شادابی پوست صورت

نمک برای شاداب نگه داشتن پوست صورت و از بین بردن آلودگی ها نقش مؤثری دارد.

شما می توانید یک قاشق چایخوری نمک را در یک فنجان آب مقطر و نصف قاشق چایخوری مایع منیزیم ترکیب کرده و در طول روز چند بار آن را روی صورت یا بدن اسپری کنید.

بعد از اسپری کردن، برای جذب بهتر مواد معدنی، پوست را چند دقیقه ماساژ دهید.

  • لایه برداری و پاکسازی پوست

لایه برداری منظم پوست، موجب افزایش تولید کلاژن و لطافت و زیبایی پوست می شود.

نمک با خاصیت سم زدایی و لایه برداری می تواند به دفع آلودگی ها و بافت های چربی پوست کمک کرده و آن را شفاف و درخشنده کند.

برای تهیه ماسک لایه بردار یک قاشق غذاخوری نمک صورتی را به همراه نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون ترکیب کرده و آن را به آرامی روی پوست به صورت دورانی ماشاژ دهید.

بعد از 5 دقیقه، ماسک را با آب ولرم بشویید.

این مخلوط برای جلوگیری از چین و چروک، از بین بردن سلول های مرده و آبرسانی به پوست مفید است.

  • درمان سرماخوردگی و آنفولانزا

نمک صورتی تأثیر چشمگیری در بازیابی سطح الکترولیت های بدن در زمان کم دارد.

شربت آبلیمو و نمک برای ورزشکاران و افرادی که دچار سرماخوردگی و آنفولانزا می شوند بسیار مفید است.

برای تهیه این شربت یک چهارم قاشق چایخوری نمک هیمالیا را در دو فنجان آب مخلوط کرده و نصف فنجان آبلیمو و یک قاشق غذاخوری عسل به آن اضافه کنید.

این شربت را در زمان بیماری روزی دو بار بنوشید؛ ورزشکاران می توانند از این نوشیدنی در حین ورزش استفاده کنند.

  • تسکین درد و التهاب گلو

محلول آب و نمک صورتی می تواند در از بین بردن باکتری ها، برطرف شدن التهاب و کاهش درد گلو مؤثر باشد.

برای تهیه این محلول، یک چهارم قاشق چایخوری نمک را با یک فنجان آب گرم مخلوط کرده و از آن برای شستشوی گلو استفاده کنید.

این محلول را در زمان سرماخوردگی روزی سه بار غرغره کنید.

  • پاکسازی محیط و تصفیه هوا

نمک صورتی می تواند نقش مؤثری در تصفیه هوا داشته باشد فقط کافی است شما تکه ای از سنگ نمک را در اتاق خود بگذارید و تأثیر فوق العاده آن را ببینید.

این نمک با جذب آلودگی های محیط هوا را تصفیه کرده و تنفس را برای شما راحت تر می کند.

  • تقویت استخوان ها

مواد معدنی موجود در نمک هیمالیا از بروز پوکی استخوان جلوگیری می کنند.

بهتر است استفاده از این نمک را در رژیم روزانه خود قرار دهید اما فراموش نکنید که مصرف بیش از حد نمک برای سلامتی مضر است.

  • کنترل فشار خون

از آنجایی که طعم شور نمک صورتی از نمک معمولی بیشتر است، مصرف میزان کمی از آن در غذا می تواند طعم مورد نظر شما را ایجاد کند.

بنابراین افراد مبتلا به فشارخون می توانند از آن استفاده کرده و سدیم و مواد معدنی لازم بدن را تأمین کنند.

نمک صورتی

خواص نمک صورتی

این نکات را بخاطر بسپارید

  • کمبود ید

ید، ماده معدنی است که بدن از آن برای بهبود عملکرد غده تیروئید و متابولیسم استفاده می کند.

بهترین منابع ید، گوشت ماهی، سبزیجات، لبنیات و تخم مرغ هستند، به علاوه نمک یددار نیز می تواند ید مورد نیاز بدن را تأمین کنند.

نمک حاوی ید کمتری نسبت به نمک یددار است، بنابراین افرادی که کمبود ید دارند باید در مورد استفاده از نمک صورتی با پزشک معالج خود مشورت کنند.

  • کنترل مصرف سدیم

اگرچه مصرف سدیم برای بدن ضروری است اما زیاده روی در آن موجب بروز بیماری های کلیوی، قلبی و کبدی می شود.

بنابراین در استفاده از انواع گوناگون نمک، تعادل را رعایت کرده و میزان کمی از آنها را به غذاهایتان اضافه کنید.

بر اساس دستور العمل های معتبر رژیم غذایی، بهتر است که افراد روزانه 2000 میلی گرم سدیم مصرف کنند که معادل یک قاشق چایخوری نمک در روز است.

افراد مبتلا به فشارخون بالا باید 1500 میلی گرم سدیم در طول روز استفاده کنند.

افراط در مصرف نمک و سدیم، موجب افزایش میزان آب در بدن و بالا رفتن سرعت گردش خون می شود و به قلب فشار می آورد.

مصرف بیش از حد نمک باعث بروز بیماری های قلبی، پوکی استخوان، آسیب کبدی، بیماری های کلیوی، سکته، فشارخون بالا و بیماری ها قلبی و همچنین تحریک بیماری های خود ایمنی نظیر پسوریازیس، لوپوس و روماتوئید می شود.

سخن پایانی

نمک صورتی، یکی از انواع نمک های موجود در بازار است که در سراسر دنیا مورد توجه افراد بسیاری قرار گرفته است.

این نمک نیز همانند نمک معمولی حاوی سدیم است.

نمک حاوی مواد معدنی کمیاب و مفید برای سلامت انسان است.

رنگ صورتی این نمک به دلیل وجود آهن و مواد معدنی در آن است.

شما می توانید از نمک نیز همانند سایر نمک ها هنگام پخت و پز یا صرف غذا استفاده کنید.

نمک هیمالیا دارای خاصیت ضدباکتری و ضد عفونی است و می توان از آن به منظور تصفیه هوا و از بین بردن آلودگی های محیط استفاده کرد.

همچنین می توان از نمک در تهیه ماسک لایه بردار نیز استفاده کرد و به وسیله آن آلودگی ها و چربی های اضافه پوست را از بین برد.

غرغره کردن محلول آب گرم و نمک برای رفع التهاب گلو و ضدعفونی کردن مجاری تنفسی در زمان ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا بسیار مفید است.

نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “نمک صورتی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Shipping & Delivery
محصولات بیشتر

رژ نارنجی

تومان48,000

خواص رژلب های گیاهی

در رژهای سنتی و گیاهی از روغن‌های طبیعی استفاده می‌شود. خبری از الکل (به‌عنوان حلال روغن) وعطرمایه، رنگ و مواد نگه‌دارنده (برای پیشگیری از فساد) نیست. باوجود روغن رنگ‌دانه‌های گیاهی در این رژها، نه‌تنها خشکی و ترک‌های ناشی از رژهای صنعتی ایجاد نمی‌شود، بلکه استفاده مستمر از این رژها طراوت ازدست‌رفته لب‌ها را بازمی‌گرداند.

فاقد سرب است و مواد شیمیایی است

تاتو ابرو (رنگ ابرو)

تومان66,000

خواص رنگ ابرو

  • تقویت پایه ابرو
  • کاهش ریزش ابرو
  • پرپشتی ابرو
  • رنگ طبیعی ابرو

رژ قلوه ای

تومان45,600

فواید مصرف رژ لب طبیعی :

رنگ های مورد استفاده در رژ لب هایارگانیک شو شامل ترکیبی از عصاره های گیاهانی مانند روناس، زرشک، سماق، لبو و چغندر و … است که کاملاً طبیعی بوده و ترکیباتی زیبا و منحصر بفرد ایجاد می کنند. در مورد رژ لب های طبیعی تولید شده در مجموعه اکسیرحیات باید آگاهی داشته باشید که عدم سرب موجود در رژ و همچنین عدم وجود مواد شیمیایی و پایدارکننده در آن باعث تفاوت در میزان ماندگاری آنها در مقایسه با موارد شیمیایی بازار می باشد. هرچند با این وجود چندین ساعت روی لب ماندگاری دارند و زمان قابل قبولی برای ماندگاری را دارا می باشند. این رنگ ها شامل طیف رنگی قرمز، کالباسی، صورتی، گل بهی و رنگ هایی ترکیب یافته از این طیف رنگی می شوند. لازم به ذکر است اگر در طول استفاده یا در زمانی که رژ روی لب شما کاملاً قرار گرفته، هر مقدار از آن وارد دهان شود هیچ مشکلی ایجاد نمیکند و این رژها کاملاً خوراکی می باشند

کرم ضدآفتاب طبیعی کودکان

تومان66,000
نور خورشید در عین داشتن مزیت های فراوان برای پوست در صورت عدم داشتن اطلاعات کافی درباره اش می تواند آسیب زا باشد. چرا که در صورت تماس زیاد با نور خورشید می تواند منجر به تیرگی پوست (آفتاب زدگی)، آفتاب سوختگی و قرمزی شود. این موضوع می تواند به تغییرات طولانی مدت در پوست مانند رنگدانه، تغییرات سرطانی در خال ها و افزایش حساسیت پوستی که از قبل در بدن موجود بود مرتبط باشد. گرمای تابستان نیز احتمال بروز آکنه را در کودکان و نوجوانان افزایش می دهد.

معجون نانخواه

تومان132,000

خواص معجون نانخواه

  • معده را پاک کند
  • اشتهای طعام آورد
  • تقویت تخمدان
  • افزایش توان باروری
  •  تقویت جنسی خانم ها

رژقهوه ای مایل به قرمز

تومان48,000

خواص رژلب های گیاهی

در رژهای سنتی و گیاهی از روغن‌های طبیعی استفاده می‌شود. خبری از الکل (به‌عنوان حلال روغن) وعطرمایه، رنگ و مواد نگه‌دارنده (برای پیشگیری از فساد) نیست. باوجود روغن رنگ‌دانه‌های گیاهی در این رژها، نه‌تنها خشکی و ترک‌های ناشی از رژهای صنعتی ایجاد نمی‌شود، بلکه استفاده مستمر از این رژها طراوت ازدست‌رفته لب‌ها را بازمی‌گرداند.

فاقد سرب است و مواد شیمیایی است

3 عدد در انبار

تومان72,000

نمک صورتی

نمک صورتی: نمک یک ماده معدنی است که از کلرید سدیم تشکیل شده و از منابع زیرزمینی استخراج می شود.

این ماده یکی از مهمترین چاشنی های غذا محسوب می شود و برای طعم دادن یا ضدعفونی کردن مواد غذایی کاربرد فراوانی دارد.

به دلیل مشکلاتی که ناشی از مصرف بیش از حد نمک معمولی به وجود می آید.

امروزه در سراسر دنیا افراد نمک را جایگزین آن کرده اند.

نمک صورتی نوعی سنگ نمک از منطقه پنجاب پاکستان و نزدیک کوه‎ های هیمالیا است.

در برخی از نقاط دنیا، نمک را به عنوان خالص ترین نمک می شناسند.

این نمک به صورت طبیعی صورتی رنگ بوده و مملو از مواد معدنی است.

این روزها نمک صورتی جای خود را در فروشگاه های سراسر دنیا باز کرده است.

رنگ صورتی جذاب و خواصش آن را به یکی از مواد اصلی در آشپزخانه ها تبدیل کرده است.

نمک صورتی حاوی مواد معدنی، منیزیم و پتاسیم بوده و همچنین برای سلامت و شادابی پوست مفید است.

در این مقاله پیرامون نمک هیمالیا، مواد تشکیل دهنده و خواص آن خواهید خواند.

نمک صورتی

خواص نمک صورتی

چرا نمک  صورتی است؟

نمک صورتی همانند نمک خوراکی از کلرید سدیم تشکیل شده و فاقد مواد افزودنی و کاملا طبیعی است.

این نمک دارای مواد معدنی کمیاب از جمله آهن، منیزیم، پتاسیم و کلسیم است.

به صورت بلورهای نمکی صورتی یا گلبهی در دیواره های معدن تشکیل می شود.

رنگ صورتی نمک هیمالیا مربوط به مواد معدنی موجود در آن به ویژه آهن است.

این نمک کاملا به صورت دستی استخراج می شود و فاقد کالری، پروتئین، چربی، کربوهیدرات ها، فیبر و قند است.

از آنجایی که نمک صورتی دارای سدیم خالص است، می تواند میزان قابل توجهی سدیم به رژیم غذایی شما اضافه کند.

خواص نمک صورتی چیست ؟

نمک صورتی برای سلامتی بسیار مفید است و در مقایسه با سایر نمک های موجود در بازار، فواید منحصر به فردی دارد.

در ادامه به خواص نمک هیمالیا اشاره می شود.

  • تأمین مواد معدنی و مغذی بدن

نمک صورتی دارای 84 ماده معدنی کمیاب است و می تواند سدیم لازم را برای بدن تأمین کند.

کلرید سدیم موجود در این نمک موجب رفع کم خوابی می شود.

از آنجایی که نمک صورتی از نمک معمولی شورتر است، مقدار کمی از آن می تواند طعم مطبوعی به غذا داده و میزان مصرف نمک را پایین می آورد.

  • بهبود عملکرد دستگاه گوارش

نمک صورتی از نمک معمولی طبیعی تر بوده و فاقد مواد افزودنی است.

سدیم موجود در این نمک به جذب اسیدهای آمینه، گلوکز و آب در بدن کمک می کند و با بهبود عملکرد دستگاه گوارش موجب جذب مواد مغذی بیشتر می شود.

  • آبرسانی به بدن و جلوگیری از مسمومیت با سدیم

افزودن مقداری نمک صورتی به وعده های غذایی و نوشیدنی ها می تواند به جلوگیری از دهیدراته شدن بدن و برقراری تعادل مایعات کمک کند.

این نمک از ابتلا به بیماری هایپرناترمی یا مسمومیت با سدیم نیز جلوگیری می کند.

این بیماری زمانی رخ می دهد که سطح سدیم خون بسیار زیاد شده و بدن دچار کم آبی شود.

از آنجایی که کریستال های نمک درشت تر از نمک معمولی است و طعم شورتری دارد، شما می توانید با مقدار کمی از آن غذا را طعم دار کرده و سدیم کمتری وارد بدن کنید.

  • حفظ رطوبت پوست

نمک صورتی موجب حفظ رطوبت پوست می شود و گزینه مناسبی برای رفع خستگی است.

شما می توانید نصف فنجان نمک را در سه لیتر آب حل کرده و پاها را در آن قرار دهید.

این کار موجب نرمی و لطافت پوست شده، همچنین در برطرف کردن خستگی و گرفتگی پاها نقش مؤثری دارد.

در ضمن می توانید با این محلول، استحمام کرده و از طریق جذب پوستی، مواد معدنی لازم برای بدن را تأمین کنید.

مخلوط نمک صورتی و آب موجب آبرسانی و لطافت پوست می شود.

  • تسکین دردها

منیزیم و مواد معدنی موجود در نمک موجب رفع گرفتگی عضلات می شوند.

شما می توانید بعد از ورزش و فعالیت های بدنی سخت، با محلول نمک و آب گرم استحمام کرده و این محلول را روی پوست ماساژ دهید.

این کار باعث جذب مواد معدنی از طریق پوست و از بین رفتن گرفتگی عضلات شود.

  • پاکسازی سینوس ها

نمک دارای خاصیت ضدباکتری و ضدعفونی بوده و برای از بین بردن آلودگی های مجاری تنفسی و سینوس ها بسیار مفید است.

برای پاکسازی سینوس ها و حفره های تنفسی، می توانید مقدار کمی از نمک صورتی را با آب ولرم مخلوط کرده و بینی و مجاری تنفسی را با آن شستشو دهید.

  • حفظ شادابی پوست صورت

نمک برای شاداب نگه داشتن پوست صورت و از بین بردن آلودگی ها نقش مؤثری دارد.

شما می توانید یک قاشق چایخوری نمک را در یک فنجان آب مقطر و نصف قاشق چایخوری مایع منیزیم ترکیب کرده و در طول روز چند بار آن را روی صورت یا بدن اسپری کنید.

بعد از اسپری کردن، برای جذب بهتر مواد معدنی، پوست را چند دقیقه ماساژ دهید.

  • لایه برداری و پاکسازی پوست

لایه برداری منظم پوست، موجب افزایش تولید کلاژن و لطافت و زیبایی پوست می شود.

نمک با خاصیت سم زدایی و لایه برداری می تواند به دفع آلودگی ها و بافت های چربی پوست کمک کرده و آن را شفاف و درخشنده کند.

برای تهیه ماسک لایه بردار یک قاشق غذاخوری نمک صورتی را به همراه نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون ترکیب کرده و آن را به آرامی روی پوست به صورت دورانی ماشاژ دهید.

بعد از 5 دقیقه، ماسک را با آب ولرم بشویید.

این مخلوط برای جلوگیری از چین و چروک، از بین بردن سلول های مرده و آبرسانی به پوست مفید است.

  • درمان سرماخوردگی و آنفولانزا

نمک صورتی تأثیر چشمگیری در بازیابی سطح الکترولیت های بدن در زمان کم دارد.

شربت آبلیمو و نمک برای ورزشکاران و افرادی که دچار سرماخوردگی و آنفولانزا می شوند بسیار مفید است.

برای تهیه این شربت یک چهارم قاشق چایخوری نمک هیمالیا را در دو فنجان آب مخلوط کرده و نصف فنجان آبلیمو و یک قاشق غذاخوری عسل به آن اضافه کنید.

این شربت را در زمان بیماری روزی دو بار بنوشید؛ ورزشکاران می توانند از این نوشیدنی در حین ورزش استفاده کنند.

  • تسکین درد و التهاب گلو

محلول آب و نمک صورتی می تواند در از بین بردن باکتری ها، برطرف شدن التهاب و کاهش درد گلو مؤثر باشد.

برای تهیه این محلول، یک چهارم قاشق چایخوری نمک را با یک فنجان آب گرم مخلوط کرده و از آن برای شستشوی گلو استفاده کنید.

این محلول را در زمان سرماخوردگی روزی سه بار غرغره کنید.

  • پاکسازی محیط و تصفیه هوا

نمک صورتی می تواند نقش مؤثری در تصفیه هوا داشته باشد فقط کافی است شما تکه ای از سنگ نمک را در اتاق خود بگذارید و تأثیر فوق العاده آن را ببینید.

این نمک با جذب آلودگی های محیط هوا را تصفیه کرده و تنفس را برای شما راحت تر می کند.

  • تقویت استخوان ها

مواد معدنی موجود در نمک هیمالیا از بروز پوکی استخوان جلوگیری می کنند.

بهتر است استفاده از این نمک را در رژیم روزانه خود قرار دهید اما فراموش نکنید که مصرف بیش از حد نمک برای سلامتی مضر است.

  • کنترل فشار خون

از آنجایی که طعم شور نمک صورتی از نمک معمولی بیشتر است، مصرف میزان کمی از آن در غذا می تواند طعم مورد نظر شما را ایجاد کند.

بنابراین افراد مبتلا به فشارخون می توانند از آن استفاده کرده و سدیم و مواد معدنی لازم بدن را تأمین کنند.

نمک صورتی

خواص نمک صورتی

این نکات را بخاطر بسپارید

  • کمبود ید

ید، ماده معدنی است که بدن از آن برای بهبود عملکرد غده تیروئید و متابولیسم استفاده می کند.

بهترین منابع ید، گوشت ماهی، سبزیجات، لبنیات و تخم مرغ هستند، به علاوه نمک یددار نیز می تواند ید مورد نیاز بدن را تأمین کنند.

نمک حاوی ید کمتری نسبت به نمک یددار است، بنابراین افرادی که کمبود ید دارند باید در مورد استفاده از نمک صورتی با پزشک معالج خود مشورت کنند.

  • کنترل مصرف سدیم

اگرچه مصرف سدیم برای بدن ضروری است اما زیاده روی در آن موجب بروز بیماری های کلیوی، قلبی و کبدی می شود.

بنابراین در استفاده از انواع گوناگون نمک، تعادل را رعایت کرده و میزان کمی از آنها را به غذاهایتان اضافه کنید.

بر اساس دستور العمل های معتبر رژیم غذایی، بهتر است که افراد روزانه 2000 میلی گرم سدیم مصرف کنند که معادل یک قاشق چایخوری نمک در روز است.

افراد مبتلا به فشارخون بالا باید 1500 میلی گرم سدیم در طول روز استفاده کنند.

افراط در مصرف نمک و سدیم، موجب افزایش میزان آب در بدن و بالا رفتن سرعت گردش خون می شود و به قلب فشار می آورد.

مصرف بیش از حد نمک باعث بروز بیماری های قلبی، پوکی استخوان، آسیب کبدی، بیماری های کلیوی، سکته، فشارخون بالا و بیماری ها قلبی و همچنین تحریک بیماری های خود ایمنی نظیر پسوریازیس، لوپوس و روماتوئید می شود.

سخن پایانی

نمک صورتی، یکی از انواع نمک های موجود در بازار است که در سراسر دنیا مورد توجه افراد بسیاری قرار گرفته است.

این نمک نیز همانند نمک معمولی حاوی سدیم است.

نمک حاوی مواد معدنی کمیاب و مفید برای سلامت انسان است.

رنگ صورتی این نمک به دلیل وجود آهن و مواد معدنی در آن است.

شما می توانید از نمک نیز همانند سایر نمک ها هنگام پخت و پز یا صرف غذا استفاده کنید.

نمک هیمالیا دارای خاصیت ضدباکتری و ضد عفونی است و می توان از آن به منظور تصفیه هوا و از بین بردن آلودگی های محیط استفاده کرد.

همچنین می توان از نمک در تهیه ماسک لایه بردار نیز استفاده کرد و به وسیله آن آلودگی ها و چربی های اضافه پوست را از بین برد.

غرغره کردن محلول آب گرم و نمک برای رفع التهاب گلو و ضدعفونی کردن مجاری تنفسی در زمان ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا بسیار مفید است.

منو دسته های خود را در سربرگ موبایل -> موبایل -> المان منو موبایل -> نمایش/پنهان سازی -> انتخاب منو تنظیم کنید
سبد خرید فروشگاه
شروع به تایپ کنید برای نوشته‌های که به‌دنبال آن هستید.
error: Content is protected !!