خواص معجون سیاهدانه

  • تقویت سیستم ایمنی بدن
  • قوای جسمانی و جنسی
  • درمان سرد مزاجی
  • بهبود کمر درد
  • پا درد و روماتیسم
  • بهبود عملکرد دستگاه گوارش و رفع یبوست
  • افزایش شیر مادران شیرده
  • تقویت حافظه سالمندان
  • رفع خستگی کنترل برخی بیماری ها مانند صرع و برخی از سرطان ها

معجون سیاه دانه نایجلا

تومان109,250

2 عدد در انبار

معجون سیاه دانه نایجلا

تاریخچه معجون سیاه دانه نایجلا

معجون سیاه دانه سوغات سنتی شهر لامرد در جنوب استان فارس است و از حدود سیصد سال پیش تاکنون در این منطقه تولید می شود. نایجلا با هدف معرفی این محصول سالم، مقوی، خوشمزه و پر خاصیت برای هموطنان عزیزمان در کل کشور، اقدام به تولید این محصول با دستگاه های پیشرفته و تمام اتوماتیک می کند.

خواص معجون سیاه دانه:
تقویت سیستم ایمنی بدن
قوای جسمانی و جنسی
درمان سرد مزاجی
بهبود کمر درد
پا درد و روماتیسم
بهبود عملکرد دستگاه گوارش و رفع یبوست
افزایش شیر مادران شیرده
تقویت حافظه سالمندان
رفع خستگی کنترل برخی بیماری ها مانند صرع و برخی از سرطان ها
و…
ترکیبات:
سیاه دانه، ارده، شکر قهوه ای، هل، دارچین و زنجبیل

شیوه مصرف:
نایجلا صبحانه ای مقوی است که انرژی مورد نیاز بدن را برای فعالیت های روزانه فراهم می کند و به دو شیوه مصرف می شود. در روش اول برای صبحانه یا میان وعده با نان یا بدون نان استفاده می شود و در روش دوم می توانید به صورت چند قاشق در طول روز نیز مصرف نمایید. مصرف این معجون برای تمام رده های سنی 3 ساله تا سالمندان مجاز است.

شیوه نگهداری:
از آنجا که نایجلا کاملاً سالم و طبیعی است و فاقد هرگونه مواد افزودنی و نگهدارنده است حتماً در یخجال نگهداری شود، از مصرف با قاشق خیس پرهیز گردد و در کوتاه ترین زمکان ممکن پس از با شدن پلمپ مصرف شود.

منع مصرف:
نایجلا در دلیل داشتن طبع گرم برای زنان باردار و کسانی که حساسیت پوستی دارند مناسب نیست.

برای تهییه این معجو خوشمزه میتوانید در سایت حکیم دانا ثبت سفارش کنید.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “معجون سیاه دانه نایجلا”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای آنکه تصویر به دیدگاهتان اضافه کنید باید وارد شده باشید.

معجون سیاه دانه نایجلا

2 عدد در انبار

تومان109,250

تاریخچه معجون سیاه دانه نایجلا

معجون سیاه دانه سوغات سنتی شهر لامرد در جنوب استان فارس است و از حدود سیصد سال پیش تاکنون در این منطقه تولید می شود. نایجلا با هدف معرفی این محصول سالم، مقوی، خوشمزه و پر خاصیت برای هموطنان عزیزمان در کل کشور، اقدام به تولید این محصول با دستگاه های پیشرفته و تمام اتوماتیک می کند.

خواص معجون سیاه دانه:
تقویت سیستم ایمنی بدن
قوای جسمانی و جنسی
درمان سرد مزاجی
بهبود کمر درد
پا درد و روماتیسم
بهبود عملکرد دستگاه گوارش و رفع یبوست
افزایش شیر مادران شیرده
تقویت حافظه سالمندان
رفع خستگی کنترل برخی بیماری ها مانند صرع و برخی از سرطان ها
و…
ترکیبات:
سیاه دانه، ارده، شکر قهوه ای، هل، دارچین و زنجبیل

شیوه مصرف:
نایجلا صبحانه ای مقوی است که انرژی مورد نیاز بدن را برای فعالیت های روزانه فراهم می کند و به دو شیوه مصرف می شود. در روش اول برای صبحانه یا میان وعده با نان یا بدون نان استفاده می شود و در روش دوم می توانید به صورت چند قاشق در طول روز نیز مصرف نمایید. مصرف این معجون برای تمام رده های سنی 3 ساله تا سالمندان مجاز است.

شیوه نگهداری:
از آنجا که نایجلا کاملاً سالم و طبیعی است و فاقد هرگونه مواد افزودنی و نگهدارنده است حتماً در یخجال نگهداری شود، از مصرف با قاشق خیس پرهیز گردد و در کوتاه ترین زمکان ممکن پس از با شدن پلمپ مصرف شود.

منع مصرف:
نایجلا در دلیل داشتن طبع گرم برای زنان باردار و کسانی که حساسیت پوستی دارند مناسب نیست.

برای تهییه این معجو خوشمزه میتوانید در سایت حکیم دانا ثبت سفارش کنید.

سبد خرید
ورود به حساب کاربری

حساب کاربری ندارید؟

ثبت نام کنید
error: Content is protected !!