سوالات متداول

فواید خوردن انار

انار سرشار از فیبر و آنتی اکسیدان است. آنها همچنین با مزایای سلامتی، از جمله کاهش التهاب، بهبود سلامت قلب و افزایش استقامت مرتبط هستند.

دانه‌های انار حاوی اسیدهای چرب اشباع‌نشده و اسیدهای چرب اُمگا 3 و 6 نیز هستند که می‌توانند به حفظ سلامت قلب و عروق و کاهش التهاب‌ها کمک کنند.

همچنین، دانه‌های انار حاوی مقادیر زیادی فیبر هستند که می‌تواند به بهبود عملکرد گوارش و کاهش قند خون کمک کند.

آیا خوردن دانه انار اشکالی ندارد؟

دانه های انار خوراکی هستند و می توانند منبع عالی بسیاری از ویتامین های ضروری باشند.

آیا انار سالم ترین میوه دنیاست؟

انار بسیار مغذی است و می تواند یک مکمل عالی برای یک رژیم غذایی متعادل باشد.

با این حال، همه میوه ها مجموعه ای منحصر به فرد از مواد مغذی را ارائه می دهند، بنابراین حتما از انار در کنار انواع میوه های سالم دیگر لذت ببرید.

چه کسانی نباید انار مصرف کنند؟

انار ممکن است با برخی داروها، از جمله داروهای مورد استفاده برای درمان فشار خون بالا، تداخل داشته باشد.

بنابراین، اگر داروهای دیگری مصرف می‌کنید یا بیماری‌های زمینه‌ای دارید، بهتر است قبل از افزودن انار به رژیم غذایی خود با پزشک مشورت کنید.

شربت انار

تومان156,000

2 عدد در انبار

شربت انار

توضیحات

شربت انار طبیعی

شربت انار طبیعی: این میوه خوش رنگ با طعمی ترش و شیرین، از زمان‌های دور به عنوان یک نماد از زندگی، شب یلدا و پاییز به شمار می‌آید.

با چشم اندازهای شگفت‌انگیز و طعم‌های بی‌نظیر، این میوه همچون یک جواهر طبیعی در دنیای گیاهان شناخته می‌شود.

از نگاهی علمی، انار به عنوان یک معجون مغذی بوده و دارای خواص بی‌شماری می‌باشد.

از پوست چگال انار تا دانه‌های لطیفش، هر قسمت از این میوه مقدار زیادی از ویتامین‌ها، مواد معدنی، آنتی‌اکسیدان‌ها و فیبرهای مفید را در خود جای می دهد.

به همین دلیل، انار از دوران قدیم به عنوان یک داروی طبیعی برای مراقبت از سلامتی و بهبود بیماری‌ها استفاده می‌شده است.

شربت انار

خواص و ویژگی های شربت انار طبیعی

خواص انار چیست ؟

  1. کنترل کننده دیابت
  2. کاهش خطر ابتلا به سرطان
  3. درمان کبد چرب
  4. تنظیم فشارخون
  5. تصفیه کننده خون
  6. حاوی آنتی اکسیدان
  7. ضد التهاب
  8. مفید برای دستگاه ادراری
  9. افزایش استقامت عضلات بدن
  10. ضد میکروب
  11. بهبود عملکرد مغز
  12. کمک به هضم غذا و مفید برای دستگاه گوارش
  13. موثر برای کاهش وزن و لاغری
  14. کاهش کلسترول
  15. بهبود درد و ورم مفاصل
  16. تقویت قوای جنسی و باروری
  17. حفظ سلامت پوست
  18. بهبود خون رسانی به مو

معرفی مختصر انار

  • انار، با نام علمی‌ “Punica granatum” یکی از میوه‌های شناخته شده و پرطرفدار در سراسر جهان است.
  • این میوه با طعم ترش و شیرین، ظاهر جذابی دارد و در برخی کشورها به عنوان نماد بهار و خوشبختی شناخته می‌شود.
  • انار بر روی درختان می روید.
  • درختان برای رشد و رسیدن این میوه های خوشمزه به گرمای کافی نیاز دارند.
  • انار بومی خاورمیانه و برخی از کشورهای آسیایی است و به دلیل خواص آنتی‌اکسیدانی، ضد التهابی و آبرسان، خواص درمانی و محافظتی برای سلامتی مورد توجه قرار گرفته است.
  • این میوه با پوست ضخیم قرمز رنگ مشخص می‌شود که داخل آن دانه‌های قرمز ترش و شیرین قرار دارد.
  • رایج ترین و ساده‌ترین راه این است که آن را باز کرده و پوست را از هم جدا کنید تا دانه‌ها که به نام آریل (arils) شناخته می‌شوند ظاهر شوند.
  • همچنین می توانید دانه ها را جدا کرده و فشار دهید تا یک آب انار خوشمزه داشته باشید.

همچنین

انار به صورت تازه، آب انار، رب انار و شربت انار طبیعی نیز میوه‌ی خشک شده مورد استفاده قرار می‌گیرد و می‌توان آن را در تهیه‌ی انواع غذاها، سالادها، آبمیوه‌ها، دسرها و خوراکی‌ها به کار برد.

همچنین، از دانه‌های انار می‌توان به عنوان تزئینات زینتی در آشپزی و شیرینی پزی استفاده کرد.

شربت انار طبیعی از نظر تغذیه‌ای حاوی مقدار زیادی ویتامین C، فیبر، پتاسیم و فولات است که برای حفظ سلامت قلب و عروق، کاهش التهاب‌ها، بهبود گوارش و افزایش انرژی بدن بسیار مفید می‌باشد.

به دلیل طعم لذیذ و خواص بی‌نظیر آن، انار به‌عنوان یک میوه لذت‌بخش و مفید برای سلامتی انسان‌ها شناخته می‌شود.

در حالی که انار با آبگیری مقدار زیادی ویتامین C خود را از دست می دهد، اما تقریباً تمام پتاسیم خود را حفظ می کند، پتاسیم یک ماده معدنی مهم است که به اعصاب و قلب شما کمک می کند تا قوی بمانند.

شما با خوردن شربت انار طبیعی یا آب آن، مقدار زیادی از این ماده معدنی مهم را به شما می دهد.

آب یک انار بیش از ۴۰ درصد از نیاز روزانه شما به ویتامین C را تامین می کند.

ویتامین C می‌تواند در صورت پاستوریزه شدن تجزیه شود، بنابراین آب انار خانگی یا تازه را انتخاب کنید تا از این ماده مغذی بیشترین بهره را ببرید.

برخی از نوشیدنی ها با طعم انار کالری زیادی و مواد مغذی کمی دارند زیرا حاوی قند بیشتری نسبت به آب انار طبیعی هستند.

شربت انار

خواص و ویژگی های شربت انار طبیعی

خواص انار برای سلامتی

میوه انار هزاران سال است که به عنوان دارو استفاده می‌شود.

آب انار حاوی بیش از ۱۰۰ ماده شیمیایی گیاهی است.

امروزه آب انار به دلیل فواید بسیاری که برای سلامتی دارد، مورد مطالعه قرار گرفته است.

این میوه ممکن است به پیشگیری از سرطان، حمایت سیستم ایمنی و باروری کمک کند.

انار قرن‌هاست که به‌عنوان دارویی برای درمان کرم نواری و سایر عفونت‌های انگلی توصیف شده است.

در حال حاضر، مردم از آن برای مدیریت شرایط مختلف از بیماری انسدادی مزمن ریه گرفته تا فشارخون بالا استفاده می‌کنند.

برخی شواهد علمی برای حمایت از برخی فواید سلامتی وجود دارد، اما نگرانی‌های ایمنی نیز وجود دارد که باید از آنها آگاه بود.

شربت انار طبیعی و آب انار به عنوان سالمترین آبمیوه در حال مصرف است.

یکی از خواص انار برای خون این است که از قلب و عروق محافظت می‌کند.

مطالعات کوچک منبع معتبر نشان داده است که آب میوه جریان خون را بهبود می بخشد و از سفت شدن و ضخیم شدن شریان ها جلوگیری می‌کند.

شربت انار طبیعی ممکن است رشد پلاک‌ و تجمع کلسترول در شریان ها را کند کند.

انار دارای مقدار مناسبی از ترکیبات پلی فنولی به نام پونیکالاژین یا الاژیتانین است.

این آنتی اکسیدان ها به جلوگیری از ضخیم شدن دیواره رگ ها و شریان ها و همچنین کاهش تجمع کلسترول و پلاک کمک می کنند.

شربت انار طبیعی دارای مقادیر زیادی رنگدانه گیاهی به نام آنتوسیانین و آنتوگزانتین است که از سلامت قلب حمایت می کند.

آترواسکلروز (ضخیم‌شدن و سفتی دیواره سرخرگ به علت تجمع کلسترول و چربی در شریان ها) یکی از علل شایع بیماری قلبی است.

توجه: انار ممکن است با داروهای فشارخون و کلسترول مانند استاتین‌ها واکنش منفی نشان دهد.

قبل از مصرف آب یا مصرف مکمل عصاره انار حتما با پزشک خود صحبت کنید.

2- خواص انار در کنترل دیابت (Diabetes Control)

مطالعات نشان داده‌اند که مصرف انار و محصولات مشتق‌شده از آن می‌تواند سطح قندخون را کاهش دهد و به مدیریت دیابت کمک کند.

انار حاوی ترکیبات فیتوشیمیایی مانند آنتوسیانین‌ها و پلی‌فنول‌ها است که می‌توانند اثرات مثبتی در کنترل قندخون داشته باشند.

علاوه بر این، فیبر موجود در انار می‌تواند به کاهش جذب قند و چربی‌ها از روده کمک کند و باعث کنترل بهتر سطح قندخون شود.

همچنین، آنتی‌اکسیدان‌های موجود در انار می‌توانند از تغییرات شدید سطح قندخون جلوگیری کنند و به کاهش خطر بروز عوارض قند خون مرتبط با دیابت کمک کنند.

مطالعات اولیه نشان داده است که افراد مبتلا به دیابت نوع 2 که شروع به نوشیدن آب انار کردند، مقاومت به انسولین را بهبود بخشیدند. انار همچنین می تواند به افراد بدون دیابت در حفظ وزن سالم کمک کند.

توجه: هر چند انار برای کنترل دیابت مفید است، اما همچنان مهم است که برنامه غذایی مناسب و تنظیم شده را برای مدیریت دیابت دنبال کنید و در صورت نیاز با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید.

انار نباید به عنوان جایگزین داروها یا داروهای ضد دیابت مصرف شود.

3- انار و کاهش خطر ابتلا به سرطان (Lowering Risk of Cancer)

شربت انار طبیعی سرشار از آنتی اکسیدان ها و فلاونوئیدها است که هر دو از آسیب رساندن رادیکال های آزاد به سلول ها جلوگیری می کنند.

در برخی مطالعات، انار پتانسیل پیشگیری از سرطان پروستات، سینه، ریه و روده بزرگ را نشان می دهد.

علاوه بر این، مطالعات پیش بالینی روی حیوانات نشان داده است که خوردن انار می تواند از رشد تومورهای ریه، پوست، روده بزرگ و پروستات جلوگیری کند.

آب انار اخیراً وقتی محققان دریافتند که ممکن است به توقف رشد سلول‌های سرطانی پروستات کمک کند، سر و صدا کرد.

با وجود مطالعات متعدد در مورد اثرات و خواص آب انار بر سرطان پروستات، نتایج هنوز مقدماتی هستند.

با این حال باز هم به تحقیقات بیشتری برای درک خواص انار در کاهش خطر ابتلا به سرطان بر روی انسان مورد نیاز است.

در حالی که مطالعات طولانی‌مدتی با انسان‌ها انجام نشده است که ثابت کند آب انار از سرطان پیشگیری می‌کند یا خطر آن را کاهش می‌دهد، اضافه کردن آن به رژیم غذایی شما مطمئناً نمی تواند ضرری داشته باشد.

تاکنون نتایج دلگرم کننده‌ای در مطالعات صورت گرفته است و اکنون مطالعات بزرگتری در حال انجام است.

پیشگیری از سرطان یکی از مهمترین خواص انار ترش است.

4- حاوی آنتی اکسیدان‌ (Rich in antioxidants)

انار به عنوان یک میوه، دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان است.

آنتی‌اکسیدان‌ها موادی هستند که به سلول‌های بدن در مقابل آسیب‌های اکسیداتیو و رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کنند.

این مواد می‌توانند اکسیداتیو سلول‌ها را کاهش داده و از آسیب‌های ژنتیکی و موتیفاسیون‌های سلولی که به بروز بیماری‌ها، از جمله سرطان، منجر می‌شوند، جلوگیری کنند.

مصرف روزانه مقدار مناسبی از آنتی اکسیدان ها از طریق مواد غذایی می تواند به حفظ سلامتی و جلوگیری از بروز بیماری ها کمک کند.

شربت انار طبیعی به عنوان یک منبع غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها می‌تواند به تغذیه سالم و متنوع شما افزوده شود و به بهبود وضعیت سلامتی شما کمک کند.

دانه های انار رنگ قرمز پر جنب و جوش خود را از پلی فنل‌ها می‌گیرند.

این مواد شیمیایی آنتی اکسیدان‌های قوی هستند.

آب انار حاوی سطوح بالاتر آنتی اکسیدان نسبت به سایر آب میوه‌ها است.

همچنین سه برابر بیشتر از شراب قرمز و چای سبز آنتی اکسیدان دارد.

آنتی اکسیدان‌های موجود در آب انار می‌توانند به حذف رادیکال‌های آزاد، محافظت از سلول‌ها در برابر آسیب و کاهش التهاب کمک کنند.

5- خواص انار در جلوگیری از التهاب (May help keep inflammation at bay)

التهاب مزمن می تواند در ایجاد بسیاری از بیماری ها از جمله بیماری قلبی، دیابت نوع 2 و سرطان کمک کند.

خوردن انار ممکن است به جلوگیری از التهاب مرتبط با این شرایط مزمن کمک کند.

برخی تحقیقات نشان داده‌اند که مصرف انار و محصولات مشتق شده از آن می‌تواند به کاهش علائم التهابی در بدن کمک کند.

انار حاوی ترکیبات فیتوشیمیایی مانند آنتوسیانین‌ها، پونیکالاگین‌ها و الاگیتانین‌ها است که خواص ضد التهابی دارند.

خواص ضد التهابی انار تا حد زیادی به ترکیباتی به نام punicalagins نسبت داده می شود که دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی هستند.

التهاب ممکن است نتیجه فعالیت سیستم ایمنی بدن در برابر عوامل آسیب زا باشد.

اما در برخی از موارد، این التهاب‌ها بیش از حد و بدون کنترل منجر به بروز بیماری‌های مزمن مانند آرتریت، التهاب مزمن معده و کلیه‌ها می‌شوند.

آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات ضد التهابی موجود در شربت انار طبیعی می‌توانند به کنترل این التهاب‌ها کمک کرده و به بهبود وضعیت سلامتی کمک کنند.

6- خواص ضد سرطانی انار (May have anticancer properties)

انار ممکن است خواص ضد سرطانی داشته باشد.

مطالعات نشان داده‌اند که مصرف انار و محصولات مشتق شده از آن می‌تواند به مهار رشد سلول‌های سرطانی و ایجاد آپوپتوز (گونه‌ای از مرگ سلولی یا زوال سلولی طی فرایند مرگ برنامه ریزی شده سلول) در سلول های سرطانی کمک کند.

آنتی اکسیدان ها و ترکیبات فیتوشیمیایی موجود در انار می توانند نقش مهمی در این خصوص ایفا کنند.

به عنوان مثال، تحقیقات نشان داده‌اند که انار می‌تواند به کاهش رشد و انقراض سلول‌های سرطانی در برخی از انواع سرطان مانند سرطان پستان، ریه، رحم و پروستات کمک کند.

همچنین، برخی از ترکیبات انار می‌توانند به جلوگیری از ایجاد آنژیوژنز (رگ زایی یا تشکیل عروق جدید) در تومورها کمک کنند که این عمل می‌تواند به مهار رشد و انتشار سرطان کمک کند.

تحقیقات حیوانی همچنین به این نتیجه رسیده اند که انار به کند کردن رشد تومور در مراحل اولیه سرطان کبد کمک می کند.

7- خواص انار برای دستگاه ادراری یا دستگاه میزش (Support urinary health)

شربت انار طبیعی می تواند به حفظ سلامت ادراری و کاهش تشکیل سنگ کلیه کمک کند.

این میوه دارای خواص ضد‌میکروبی و ضد‌التهابی است که می‌تواند به مقابله با عفونت‌های ادراری و احتباس ادراری کمک کند.

همچنین، انار حاوی مقادیر زیادی پتاسیم است که به کنترل فشارخون کمک می‌کند و در نتیجه سلامت کلی ادراری را ارتقاء می‌دهد.

همچنین، انار دارای خواص آبرسانی است که می تواند به جلوگیری از رسوبات ادراری و سنگ های کلیه کمک کند.

مصرف منظم انار و محصولات مشتق شده از آن، باعث افزایش حجم ادرار و کاهش غلظت مواد زائد در ادرار می‌شود.

این عمل می‌تواند به جلوگیری از ایجاد سنگ‌های کلیه و مشکلات ادراری مرتبط کمک کند.

برای بهره‌برداری بهتر از خواص انار برای دستگاه ادراری، مصرف میوه انار تازه و ترجیحاً بدون افزودن شکر یا محلول‌های شیرین کننده مصرف کنید.

همچنین توصیه می‌شود همچنان یک رژیم غذایی سالم و متنوع را دنبال کنید.

به میزان کافی آب بنوشید و از مصرف دخانیات و مواد مخدر خودداری کنید تا به حفظ سلامت ادراری خود کمک کنید.

8- خواص انار در افزایش استقامت عضلات (May improve exercise endurance)

مصرف انار ممکن است به بهبود تحمل و استقامت در تمرینات و ورزش کمک کند.

انار دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان است که خواص ضد التهابی و ضد اکسیداسیون دارند.

این ترکیبات و همچنین پلی فنول های موجود در انار می‌توانند در کاهش خستگی و التهاب عضلات پس از تمرین کمک کنند و بهبود استقامت و عملکرد در تمرینات و ورزش‌های مختلف اثرگذار باشند.

همچنین، آب انار حاوی مقدار زیادی پتاسیم است که به تعادل الکترولیتی بدن کمک می‌کند و به حفظ هیدراته بودن عضلات در طول تمرین کمک می‌کند.

هیدراته بودن مناسب می تواند به عملکرد بهتر و تحمل بیشتر در تمرینات منجر شود.

برخی تحقیقات نیز نشان داده‌اند که آنتی‌اکسیدان‌های موجود در انار می توانند به بهبود جریان خون و اکسیژن رسانی به عضلات کمک کنند.

این عمل می‌تواند به افزایش استقامت و ریکاوری عضلات در ورزش‌ها و تمرینات موثر باشد.

برای بهره برداری بهتر از این خاصیت انار، می توانید قبل از ورزش یک لیوان آب انار یا یک انار تازه مصرف کنید.

همچنین، مطمئن شوید که رژیم غذایی تان حاوی تنوع مناسبی از مواد غذایی سالم است و همواره از مصرف آب به میزان کافی اطمینان حاصل کنید.

9- خواص ضد میکروبی انار (have antimicrobial properties)

تحقیقات نشان داده اند که انار حاوی ترکیبات فیتوشیمیایی مختلفی است که می‌توانند در مقابل عفونت‌ها و میکروب‌ها موثر باشند. برخی از این ترکیبات شامل آنتی‌اکسیدان‌ها، فنولیک اسیدو آنتوسیانین‌ها هستند که دارای خواص ضد‌میکروبی و ضد‌التهابی هستند.

انار می‌تواند به مقابله با باکتری‌ها، ویروس‌ها و قارچ ها کمک کند و می‌تواند در کاهش عفونت ها و التهاب ها تأثیرگذار باشد.

آنتی اکسیدان ها می توانند از آسیب های اکسیداتیو در سلول‌ها جلوگیری کرده و از تکثیر میکروب‌ها ممانعت کنند.

همچنین، خواص ضد‌التهابی انار می‌توانند به کاهش علائم التهابی مرتبط با عفونت‌ها کمک کنند.

همچنین این خاصیت انار باعث سلامت دهان و دندان می شود.

بررسی ها نشان می دهد که مصرف انار و محصولات مشتق شده از آن می تواند باعث کاهش بوی بد دهان و بهبود بهداشت دهان و دندان شود.

این خواص انار به عوامل ضد باکتریایی و ضد قارچی آن برمی‌گردد و به علت کاهش رشد میکروب های موجود در دهان است که می توانند باعث بوی بد دهان و پوسیدگی دندان شوند.

10- انار و سلامت مغز (Good for your brain)

انار دارای مقادیر قابل توجهی از اکسیدان هایی به نام الاژیتانین است که به کاهش التهاب در بدن و محافظت از سلول های مغزی در برابر آسیب های اکسیداتیو و رادیکال‌های آزاد کمک کند.

آنتی اکسیدان ها همچنین می توانند به کاهش استرس اکسیداتیو مغز و بهبود عملکرد مغز و حفظ حافظه و تمرکز کمک کنند.

بعضی از تحقیقات نشان داده اند که مصرف انار با افزایش بقای سلول های مغز به بهبود عملکرد حافظه و کاهش خطر ابتلا به بیماری های مرتبط با مغز، مانند بیماری آلزایمر و پارکینسون کمک کند.

محتوای پتاسیم و ویتامین C در انار نیز می تواند به حفظ سلامتی عمومی سیستم عصبی کمک کند.

11- حمایت از دستگاه گوارش و کمک به هضم غذا  (Supports digestive health & enhance digestion)

انار می‌تواند به بهبود عملکرد گوارش و هضم مواد غذایی کمک کند.

این میوه حاوی مقدار زیادی فیبر غذایی است که می تواند به عملکرد صحیح روده‌ها و هضم غذا کمک کند.

فیبر غذایی می تواند به تسریع حرکت مواد غذایی در روده‌ها، جلوگیری از یبوست و تشکیل مزمن و تخلیه منظم روده‌ها کمک کند.

همچنین، آنتی اکسیدان ها و ترکیبات فیتوشیمیایی موجود در انار، از جمله آنتوسیانین‌ها و پونیکالاگین‌ها، خواص ضد‌التهابی دارند که می تواند به کاهش التهاب‌ها و آسیب‌های مرتبط با گوارش کمک کند.

آب انار می‌تواند التهاب روده را کاهش دهد و هضم را بهبود بخشد.

از این رو، ممکن است برای افراد مبتلا به بیماری کرون، کولیت اولسراتیو و سایر بیماری های التهابی روده مفید باشد.

مصرف منظم انار می تواند به حفظ تعادل میکروب‌های مفید در روده‌ها کمک کند.

انار حاوی مقادیر قابل توجهی پتاسیم است که می‌تواند به تعادل الکترولیتی بدن کمک کند و تعادل میکروب های مفید در روده ها را تقویت کند.

برای بهره برداری بهتر از خواص گوارشی انار، مصرف میوه انار تازه و حتی مصرف آب انار (آب انار تازه) به عنوان یک منبع خوب فیبر و مواد مغذی، توصیه می‌شود.

همچنین، توصیه می‌شود که همراه با مصرف انار، از رژیم غذایی سالم و مناسب برای سلامت گوارش خود مطمئن شوید.

درحالیکه باورها و تحقیقات متناقضی در مورد اینکه از مضرات آب انار این است که به اسهال کمک می‌کند یا بدتر می‌کند وجود دارد، اکثر پزشکان توصیه می‌کنند تا زمانی که احساس بهتری پیدا کرده اید و علائم اسهال شما فروکش نکرده است از مصرف آن اجتناب کنید.

12- انار و کاهش فشارخون (May Help lower blood pressure)

نوشیدن روزانه آب انار به کاهش فشارخون سیستولیک کمک می کند.

یک بررسی جامع از کار آزمایی های تصادفی سازی و کنترل شده بیان کرد که مصرف روزانه آب انار برای سلامت قلب مفید است.

بنابراین از خواص انار برای خون می‌توان به افت فشارخون اشاره کرد.

این میوه حاوی مقدار زیادی پتاسیم است که می‌تواند به تنظیم فشارخون کمک کند.

پتاسیم، یک معدنی مهم است که موجب افزایش اختلاف الکترولیت‌ها در سلول‌ها و باعث کاهش فشارخون می‌شود.

همچنین، آنتی اکسیدان ها موجود در انار می توانند به کاهش التهاب ها و آسیب های مرتبط با عروق و عصب ها کمک کنند.

این خواص می توانند به بهبود عملکرد عروق و تسهیل جریان خون کمک کنند و در نتیجه فشارخون را کاهش دهند.

توجه: هر چند انار ممکن است به کاهش فشارخون کمک کند، اما در صورت مبتلا به فشارخون بالا یا دارای مشکلات قلبی، مصرف منظم انار یا هرگونه تغییر در رژیم غذایی باید تحت نظر پزشک معالج یا متخصص قلب قرار گیرد.

مضرات انار

وقتی آب انار در مقادیر معمولی مصرف شود احتمالاً برای اکثر افراد بی خطر است.

اما افراد خاصی هستند که باید احتیاط کنند.

افرادی که به انار حساسیت دارند ممکن است دچار خارش، تورم، آبریزش بینی و مشکل در تنفس شوند.

برخی افراد ممکن است دچار عوارض جانبی ناخواسته شوند.

واکنش آلرژیک به انار نادر است اما ممکن است رخ دهد.

اگر به گیاهان آلرژی دارید، مراقب علائم احتمالی باشید که می تواند شامل کهیر یا بسته شدن گلو شود.

همچنین آب انار و انار ممکن است با سایر داروها تداخل داشته باشد.

اگر از داروهای بدون نسخه یا نسخه ای استفاده می‌کنید، قبل از مصرف آب انار با پزشک خود درباره مضرات انار بر روی این داروها صحبت کنید، بخصوص در صورت مصرف داروهایی مانند:

  • مهارکننده های ACE یا سایر داروهای فشارخون بالا
  • کرستور و سایر داروها برای کلسترول بالا که می توانند در کبد شما تجزیه شوند
  • داروهای رقیق کننده خون مانند وارفارین (کومادین)
  • داروهای ضد آریتمی: کوردارون (آمیودارون)، نورپس (دیزوپیرامید)، کینیدین
  • مسدود کننده های کانال کلسیم: پلندیل (فلودیپین)، کاردن (نیکاردیپین)، پروکاردیا (نیفدیپین)، نیموتوپ (نیمودیپین)، سولار (نیزولدیپین)
  • استاتین‌ها: لیپیتو (آتورواستاتین)، میواکور (لوواستاتین)، زوکور (سیمواستاتین)
  • سرکوب کننده‌های ایمنی: ساندیمیون، نئورال (سیکلوسپورین)، پروگراف (تاکرولیموس)
  • مهارکننده‌های پروتئاز: فورتواز (ساکویناویر)

آب گریپ فروت خطر ابتلا به میوپاتی ناشی از استاتین را افزایش می‌دهد، اما تا به حال، اطلاعاتی در مورد اینکه آیا آب انار نیز ممکن است همین کار را انجام دهد، وجود نداشته است.

آب انار و آب گریپ فروت هر دو برای مسدود کردن سیستم‌های آنزیمی سیتوکروم P450 3A4 در روده شناخته شده‌اند.

با مهار این آنزیم‌ها، آب میوه‌ها ممکن است سطح خون بسیاری از داروها را افزایش دهند.

انار در رژیم غذایی

شما به راحتی می توانید انار را در رژیم غذایی خود قرار دهید:

  • آنها را به سالاد کینوا با سایر میوه ها و سبزیجات تازه اضافه کنید
  • پاشیدن دانه های انار روی ماست با گرانولا
  • اضافه کردن دانه های انار به سالاد
  • مخلوط آب انار، سرکه برنج، روغن، سیر و شکر سفید برای تهیه سس سالاد
نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “شربت انار”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Shipping & Delivery
محصولات بیشتر

بالم لب

تومان48,000

خواص رژلب های گیاهی

در رژهای سنتی و گیاهی از روغن‌های طبیعی استفاده می‌شود. خبری از الکل (به‌عنوان حلال روغن) وعطرمایه، رنگ و مواد نگه‌دارنده (برای پیشگیری از فساد) نیست. باوجود روغن رنگ‌دانه‌های گیاهی در این رژها، نه‌تنها خشکی و ترک‌های ناشی از رژهای صنعتی ایجاد نمی‌شود، بلکه استفاده مستمر از این رژها طراوت ازدست‌رفته لب‌ها را بازمی‌گرداند.

فاقد سرب است و مواد شیمیایی است

کرم پودر تخصصی شماره 5

تومان84,000

خواص کرم پودر گیاهی

ضد آفتاب و ویتامینه، ضد التهاب و کاهش دهنده آثار زخم و سوختگی، پیشگیری از ایجاد چین و چروک زودهنگام پوست، پوشش دهندگی سبک و مناسب برای پوست، از جمله کارایی های این کرم پودر می باشد.   کرم پودر شماره 5 رنگ تیره ای دارد .به رنگ برنزه نزدیک تر است . پوشش مناسب و عالی ای دارد .

پسته کوهی (بنه)

تومان114,000

طرز تهیه پودر بنه

برای تهیه پودر بنه ابتدا میوه ی بنه که سبز است و پوست آن سفت نشده را خوب بشویید و خشک کنید و بعد با آسیاب آن را بصورت پودر در بیاورید و استفاده کنید.

مضرات پسته کوهی

  • مصرف بیش از اندازه پسته کوهی به دلیل گرمی و خشکی بالایی که دارد منجر به ایجاد جوش و زخم در دهان می شود.
  • افراد مبتلا به فشارخون بالا نباید پسته کوهی مصرف کنند. علاوه بر این مصرف بیش از حد آن در افراد عادی نیز باعث افزایش فشارخون می شود.
  • در دوران بارداری باید با مشورت پزشک مورد استفاده قرار بگیرد،زیرا پسته کوهی قاعده آور است و ممکن است باعث سقط جنین شود.

کیف حرز گردنبندی

تومان114,000
محصول گردنبند چرمی در رنگ های متنوع موجود است که جنس چرم طبیعی و بدون حساسیت می باشد. متناسب برای استفاده تمام سنین می باشد. دور محصول دور دوزی با نخی ضخیم انجام شده است که باعث افزایش استحکام و مقاومت محصول شده است. با توجه به طراحی قابل توجهی که دارد می توان از آن بعنوان گردنبند و بازوبند یا آویز آینه خودرو استفاده نمود.

روغن شتر مرغ

تومان60,000

خواص روغن شترمرغ

  • لایه بردار و جوان کننده پوست (نرم کننده،روشن کننده و ضدلک)
  • بهبود شبکه فبیری پوست به دلیل وجود اسیدهای چرب غیر اشباع
  • صاف کننده خطوط و چروکهای پوست صورت و گردن
  • کمک به بهبود خشکی لب و کبودی و پف زیر چشم و جای جوش (آکنه)
  • قویترین برطرف کننده ترکهای پاشنه پا و ترکهای بعد از زایمان و ترکهای چاقی لاغر
  • ترمیم جای زخم سوختگی بخیه و مشکلات گوشت اضافه
  • بهترین روغن برای ماساژ (رفع خستگی و آرامش دهنده عضلات و افزایش دهنده جریان خون)
  • حالت دهنده و تقویت کننده موهای ضعیف و پرپشت کننده موهای ابرو و مژه
  • محافظت از پوست (حفظ چربی و رطوبت طبیعی پوست، درمان خشکی پوست)
  • درمان زخم ها و کبودیها، بریدگیها و خراشیدگی های پوست
  • ترمیم سوختگی های خفیف و شدید
  • درمان زخم بستر و نیش حشرات و خاصیت آنتی هموروئیدی
  • برطرف کننده ناراحتی ها و التهابات پوستی ( تبخال، تاول، اگزما٬ پسوریازیس، قانقاریا)
  • تسکین دردهای مزمن و شدید مفاصل (کمردرد، آرتروز، زانودرد،رماتیسم و سیاتیک)
  • برطرف کننده دردهای ناشی از کوفتگی و کشیدگی عضلات و ماهیچه ها (دررفتگی و رگ به رگ شدن)

شیاف تنگ کننده واژن ماریانا اصل

قیمت اصلی تومان160,000 بود.قیمت فعلی تومان144,000 است.

شیاف تنگ کننده واژن ماریانا اصل

بسیاری از زنان گمان می کنند برای تنگ کردن واژن راهی جز عمل های جراحی نیست. ترکیب گیاهی ماریانا باعث سفت شدن عضلات واژن و در نتیجه تنگ شدن واژن می گردد.

ویژگی ها:

  • ضد التهاب و خارش
  • 40 عدد در هر بسته
  • افزایش لذت جنسی
  • ضدعفونی کننده واژن
  • تنظیم ترشحات واژینال
  • از بین برنده بوی بد واژن
  • تنگ کننده بسیار قوی واژن
  • افزایش میل جنسی در خانمها

2 عدد در انبار

تومان156,000

شربت انار طبیعی

شربت انار طبیعی: این میوه خوش رنگ با طعمی ترش و شیرین، از زمان‌های دور به عنوان یک نماد از زندگی، شب یلدا و پاییز به شمار می‌آید.

با چشم اندازهای شگفت‌انگیز و طعم‌های بی‌نظیر، این میوه همچون یک جواهر طبیعی در دنیای گیاهان شناخته می‌شود.

از نگاهی علمی، انار به عنوان یک معجون مغذی بوده و دارای خواص بی‌شماری می‌باشد.

از پوست چگال انار تا دانه‌های لطیفش، هر قسمت از این میوه مقدار زیادی از ویتامین‌ها، مواد معدنی، آنتی‌اکسیدان‌ها و فیبرهای مفید را در خود جای می دهد.

به همین دلیل، انار از دوران قدیم به عنوان یک داروی طبیعی برای مراقبت از سلامتی و بهبود بیماری‌ها استفاده می‌شده است.

شربت انار

خواص و ویژگی های شربت انار طبیعی

خواص انار چیست ؟

  1. کنترل کننده دیابت
  2. کاهش خطر ابتلا به سرطان
  3. درمان کبد چرب
  4. تنظیم فشارخون
  5. تصفیه کننده خون
  6. حاوی آنتی اکسیدان
  7. ضد التهاب
  8. مفید برای دستگاه ادراری
  9. افزایش استقامت عضلات بدن
  10. ضد میکروب
  11. بهبود عملکرد مغز
  12. کمک به هضم غذا و مفید برای دستگاه گوارش
  13. موثر برای کاهش وزن و لاغری
  14. کاهش کلسترول
  15. بهبود درد و ورم مفاصل
  16. تقویت قوای جنسی و باروری
  17. حفظ سلامت پوست
  18. بهبود خون رسانی به مو

معرفی مختصر انار

  • انار، با نام علمی‌ “Punica granatum” یکی از میوه‌های شناخته شده و پرطرفدار در سراسر جهان است.
  • این میوه با طعم ترش و شیرین، ظاهر جذابی دارد و در برخی کشورها به عنوان نماد بهار و خوشبختی شناخته می‌شود.
  • انار بر روی درختان می روید.
  • درختان برای رشد و رسیدن این میوه های خوشمزه به گرمای کافی نیاز دارند.
  • انار بومی خاورمیانه و برخی از کشورهای آسیایی است و به دلیل خواص آنتی‌اکسیدانی، ضد التهابی و آبرسان، خواص درمانی و محافظتی برای سلامتی مورد توجه قرار گرفته است.
  • این میوه با پوست ضخیم قرمز رنگ مشخص می‌شود که داخل آن دانه‌های قرمز ترش و شیرین قرار دارد.
  • رایج ترین و ساده‌ترین راه این است که آن را باز کرده و پوست را از هم جدا کنید تا دانه‌ها که به نام آریل (arils) شناخته می‌شوند ظاهر شوند.
  • همچنین می توانید دانه ها را جدا کرده و فشار دهید تا یک آب انار خوشمزه داشته باشید.

همچنین

انار به صورت تازه، آب انار، رب انار و شربت انار طبیعی نیز میوه‌ی خشک شده مورد استفاده قرار می‌گیرد و می‌توان آن را در تهیه‌ی انواع غذاها، سالادها، آبمیوه‌ها، دسرها و خوراکی‌ها به کار برد.

همچنین، از دانه‌های انار می‌توان به عنوان تزئینات زینتی در آشپزی و شیرینی پزی استفاده کرد.

شربت انار طبیعی از نظر تغذیه‌ای حاوی مقدار زیادی ویتامین C، فیبر، پتاسیم و فولات است که برای حفظ سلامت قلب و عروق، کاهش التهاب‌ها، بهبود گوارش و افزایش انرژی بدن بسیار مفید می‌باشد.

به دلیل طعم لذیذ و خواص بی‌نظیر آن، انار به‌عنوان یک میوه لذت‌بخش و مفید برای سلامتی انسان‌ها شناخته می‌شود.

در حالی که انار با آبگیری مقدار زیادی ویتامین C خود را از دست می دهد، اما تقریباً تمام پتاسیم خود را حفظ می کند، پتاسیم یک ماده معدنی مهم است که به اعصاب و قلب شما کمک می کند تا قوی بمانند.

شما با خوردن شربت انار طبیعی یا آب آن، مقدار زیادی از این ماده معدنی مهم را به شما می دهد.

آب یک انار بیش از ۴۰ درصد از نیاز روزانه شما به ویتامین C را تامین می کند.

ویتامین C می‌تواند در صورت پاستوریزه شدن تجزیه شود، بنابراین آب انار خانگی یا تازه را انتخاب کنید تا از این ماده مغذی بیشترین بهره را ببرید.

برخی از نوشیدنی ها با طعم انار کالری زیادی و مواد مغذی کمی دارند زیرا حاوی قند بیشتری نسبت به آب انار طبیعی هستند.

شربت انار

خواص و ویژگی های شربت انار طبیعی

خواص انار برای سلامتی

میوه انار هزاران سال است که به عنوان دارو استفاده می‌شود.

آب انار حاوی بیش از ۱۰۰ ماده شیمیایی گیاهی است.

امروزه آب انار به دلیل فواید بسیاری که برای سلامتی دارد، مورد مطالعه قرار گرفته است.

این میوه ممکن است به پیشگیری از سرطان، حمایت سیستم ایمنی و باروری کمک کند.

انار قرن‌هاست که به‌عنوان دارویی برای درمان کرم نواری و سایر عفونت‌های انگلی توصیف شده است.

در حال حاضر، مردم از آن برای مدیریت شرایط مختلف از بیماری انسدادی مزمن ریه گرفته تا فشارخون بالا استفاده می‌کنند.

برخی شواهد علمی برای حمایت از برخی فواید سلامتی وجود دارد، اما نگرانی‌های ایمنی نیز وجود دارد که باید از آنها آگاه بود.

شربت انار طبیعی و آب انار به عنوان سالمترین آبمیوه در حال مصرف است.

یکی از خواص انار برای خون این است که از قلب و عروق محافظت می‌کند.

مطالعات کوچک منبع معتبر نشان داده است که آب میوه جریان خون را بهبود می بخشد و از سفت شدن و ضخیم شدن شریان ها جلوگیری می‌کند.

شربت انار طبیعی ممکن است رشد پلاک‌ و تجمع کلسترول در شریان ها را کند کند.

انار دارای مقدار مناسبی از ترکیبات پلی فنولی به نام پونیکالاژین یا الاژیتانین است.

این آنتی اکسیدان ها به جلوگیری از ضخیم شدن دیواره رگ ها و شریان ها و همچنین کاهش تجمع کلسترول و پلاک کمک می کنند.

شربت انار طبیعی دارای مقادیر زیادی رنگدانه گیاهی به نام آنتوسیانین و آنتوگزانتین است که از سلامت قلب حمایت می کند.

آترواسکلروز (ضخیم‌شدن و سفتی دیواره سرخرگ به علت تجمع کلسترول و چربی در شریان ها) یکی از علل شایع بیماری قلبی است.

توجه: انار ممکن است با داروهای فشارخون و کلسترول مانند استاتین‌ها واکنش منفی نشان دهد.

قبل از مصرف آب یا مصرف مکمل عصاره انار حتما با پزشک خود صحبت کنید.

2- خواص انار در کنترل دیابت (Diabetes Control)

مطالعات نشان داده‌اند که مصرف انار و محصولات مشتق‌شده از آن می‌تواند سطح قندخون را کاهش دهد و به مدیریت دیابت کمک کند.

انار حاوی ترکیبات فیتوشیمیایی مانند آنتوسیانین‌ها و پلی‌فنول‌ها است که می‌توانند اثرات مثبتی در کنترل قندخون داشته باشند.

علاوه بر این، فیبر موجود در انار می‌تواند به کاهش جذب قند و چربی‌ها از روده کمک کند و باعث کنترل بهتر سطح قندخون شود.

همچنین، آنتی‌اکسیدان‌های موجود در انار می‌توانند از تغییرات شدید سطح قندخون جلوگیری کنند و به کاهش خطر بروز عوارض قند خون مرتبط با دیابت کمک کنند.

مطالعات اولیه نشان داده است که افراد مبتلا به دیابت نوع 2 که شروع به نوشیدن آب انار کردند، مقاومت به انسولین را بهبود بخشیدند. انار همچنین می تواند به افراد بدون دیابت در حفظ وزن سالم کمک کند.

توجه: هر چند انار برای کنترل دیابت مفید است، اما همچنان مهم است که برنامه غذایی مناسب و تنظیم شده را برای مدیریت دیابت دنبال کنید و در صورت نیاز با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید.

انار نباید به عنوان جایگزین داروها یا داروهای ضد دیابت مصرف شود.

3- انار و کاهش خطر ابتلا به سرطان (Lowering Risk of Cancer)

شربت انار طبیعی سرشار از آنتی اکسیدان ها و فلاونوئیدها است که هر دو از آسیب رساندن رادیکال های آزاد به سلول ها جلوگیری می کنند.

در برخی مطالعات، انار پتانسیل پیشگیری از سرطان پروستات، سینه، ریه و روده بزرگ را نشان می دهد.

علاوه بر این، مطالعات پیش بالینی روی حیوانات نشان داده است که خوردن انار می تواند از رشد تومورهای ریه، پوست، روده بزرگ و پروستات جلوگیری کند.

آب انار اخیراً وقتی محققان دریافتند که ممکن است به توقف رشد سلول‌های سرطانی پروستات کمک کند، سر و صدا کرد.

با وجود مطالعات متعدد در مورد اثرات و خواص آب انار بر سرطان پروستات، نتایج هنوز مقدماتی هستند.

با این حال باز هم به تحقیقات بیشتری برای درک خواص انار در کاهش خطر ابتلا به سرطان بر روی انسان مورد نیاز است.

در حالی که مطالعات طولانی‌مدتی با انسان‌ها انجام نشده است که ثابت کند آب انار از سرطان پیشگیری می‌کند یا خطر آن را کاهش می‌دهد، اضافه کردن آن به رژیم غذایی شما مطمئناً نمی تواند ضرری داشته باشد.

تاکنون نتایج دلگرم کننده‌ای در مطالعات صورت گرفته است و اکنون مطالعات بزرگتری در حال انجام است.

پیشگیری از سرطان یکی از مهمترین خواص انار ترش است.

4- حاوی آنتی اکسیدان‌ (Rich in antioxidants)

انار به عنوان یک میوه، دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان است.

آنتی‌اکسیدان‌ها موادی هستند که به سلول‌های بدن در مقابل آسیب‌های اکسیداتیو و رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کنند.

این مواد می‌توانند اکسیداتیو سلول‌ها را کاهش داده و از آسیب‌های ژنتیکی و موتیفاسیون‌های سلولی که به بروز بیماری‌ها، از جمله سرطان، منجر می‌شوند، جلوگیری کنند.

مصرف روزانه مقدار مناسبی از آنتی اکسیدان ها از طریق مواد غذایی می تواند به حفظ سلامتی و جلوگیری از بروز بیماری ها کمک کند.

شربت انار طبیعی به عنوان یک منبع غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها می‌تواند به تغذیه سالم و متنوع شما افزوده شود و به بهبود وضعیت سلامتی شما کمک کند.

دانه های انار رنگ قرمز پر جنب و جوش خود را از پلی فنل‌ها می‌گیرند.

این مواد شیمیایی آنتی اکسیدان‌های قوی هستند.

آب انار حاوی سطوح بالاتر آنتی اکسیدان نسبت به سایر آب میوه‌ها است.

همچنین سه برابر بیشتر از شراب قرمز و چای سبز آنتی اکسیدان دارد.

آنتی اکسیدان‌های موجود در آب انار می‌توانند به حذف رادیکال‌های آزاد، محافظت از سلول‌ها در برابر آسیب و کاهش التهاب کمک کنند.

5- خواص انار در جلوگیری از التهاب (May help keep inflammation at bay)

التهاب مزمن می تواند در ایجاد بسیاری از بیماری ها از جمله بیماری قلبی، دیابت نوع 2 و سرطان کمک کند.

خوردن انار ممکن است به جلوگیری از التهاب مرتبط با این شرایط مزمن کمک کند.

برخی تحقیقات نشان داده‌اند که مصرف انار و محصولات مشتق شده از آن می‌تواند به کاهش علائم التهابی در بدن کمک کند.

انار حاوی ترکیبات فیتوشیمیایی مانند آنتوسیانین‌ها، پونیکالاگین‌ها و الاگیتانین‌ها است که خواص ضد التهابی دارند.

خواص ضد التهابی انار تا حد زیادی به ترکیباتی به نام punicalagins نسبت داده می شود که دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی هستند.

التهاب ممکن است نتیجه فعالیت سیستم ایمنی بدن در برابر عوامل آسیب زا باشد.

اما در برخی از موارد، این التهاب‌ها بیش از حد و بدون کنترل منجر به بروز بیماری‌های مزمن مانند آرتریت، التهاب مزمن معده و کلیه‌ها می‌شوند.

آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات ضد التهابی موجود در شربت انار طبیعی می‌توانند به کنترل این التهاب‌ها کمک کرده و به بهبود وضعیت سلامتی کمک کنند.

6- خواص ضد سرطانی انار (May have anticancer properties)

انار ممکن است خواص ضد سرطانی داشته باشد.

مطالعات نشان داده‌اند که مصرف انار و محصولات مشتق شده از آن می‌تواند به مهار رشد سلول‌های سرطانی و ایجاد آپوپتوز (گونه‌ای از مرگ سلولی یا زوال سلولی طی فرایند مرگ برنامه ریزی شده سلول) در سلول های سرطانی کمک کند.

آنتی اکسیدان ها و ترکیبات فیتوشیمیایی موجود در انار می توانند نقش مهمی در این خصوص ایفا کنند.

به عنوان مثال، تحقیقات نشان داده‌اند که انار می‌تواند به کاهش رشد و انقراض سلول‌های سرطانی در برخی از انواع سرطان مانند سرطان پستان، ریه، رحم و پروستات کمک کند.

همچنین، برخی از ترکیبات انار می‌توانند به جلوگیری از ایجاد آنژیوژنز (رگ زایی یا تشکیل عروق جدید) در تومورها کمک کنند که این عمل می‌تواند به مهار رشد و انتشار سرطان کمک کند.

تحقیقات حیوانی همچنین به این نتیجه رسیده اند که انار به کند کردن رشد تومور در مراحل اولیه سرطان کبد کمک می کند.

7- خواص انار برای دستگاه ادراری یا دستگاه میزش (Support urinary health)

شربت انار طبیعی می تواند به حفظ سلامت ادراری و کاهش تشکیل سنگ کلیه کمک کند.

این میوه دارای خواص ضد‌میکروبی و ضد‌التهابی است که می‌تواند به مقابله با عفونت‌های ادراری و احتباس ادراری کمک کند.

همچنین، انار حاوی مقادیر زیادی پتاسیم است که به کنترل فشارخون کمک می‌کند و در نتیجه سلامت کلی ادراری را ارتقاء می‌دهد.

همچنین، انار دارای خواص آبرسانی است که می تواند به جلوگیری از رسوبات ادراری و سنگ های کلیه کمک کند.

مصرف منظم انار و محصولات مشتق شده از آن، باعث افزایش حجم ادرار و کاهش غلظت مواد زائد در ادرار می‌شود.

این عمل می‌تواند به جلوگیری از ایجاد سنگ‌های کلیه و مشکلات ادراری مرتبط کمک کند.

برای بهره‌برداری بهتر از خواص انار برای دستگاه ادراری، مصرف میوه انار تازه و ترجیحاً بدون افزودن شکر یا محلول‌های شیرین کننده مصرف کنید.

همچنین توصیه می‌شود همچنان یک رژیم غذایی سالم و متنوع را دنبال کنید.

به میزان کافی آب بنوشید و از مصرف دخانیات و مواد مخدر خودداری کنید تا به حفظ سلامت ادراری خود کمک کنید.

8- خواص انار در افزایش استقامت عضلات (May improve exercise endurance)

مصرف انار ممکن است به بهبود تحمل و استقامت در تمرینات و ورزش کمک کند.

انار دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان است که خواص ضد التهابی و ضد اکسیداسیون دارند.

این ترکیبات و همچنین پلی فنول های موجود در انار می‌توانند در کاهش خستگی و التهاب عضلات پس از تمرین کمک کنند و بهبود استقامت و عملکرد در تمرینات و ورزش‌های مختلف اثرگذار باشند.

همچنین، آب انار حاوی مقدار زیادی پتاسیم است که به تعادل الکترولیتی بدن کمک می‌کند و به حفظ هیدراته بودن عضلات در طول تمرین کمک می‌کند.

هیدراته بودن مناسب می تواند به عملکرد بهتر و تحمل بیشتر در تمرینات منجر شود.

برخی تحقیقات نیز نشان داده‌اند که آنتی‌اکسیدان‌های موجود در انار می توانند به بهبود جریان خون و اکسیژن رسانی به عضلات کمک کنند.

این عمل می‌تواند به افزایش استقامت و ریکاوری عضلات در ورزش‌ها و تمرینات موثر باشد.

برای بهره برداری بهتر از این خاصیت انار، می توانید قبل از ورزش یک لیوان آب انار یا یک انار تازه مصرف کنید.

همچنین، مطمئن شوید که رژیم غذایی تان حاوی تنوع مناسبی از مواد غذایی سالم است و همواره از مصرف آب به میزان کافی اطمینان حاصل کنید.

9- خواص ضد میکروبی انار (have antimicrobial properties)

تحقیقات نشان داده اند که انار حاوی ترکیبات فیتوشیمیایی مختلفی است که می‌توانند در مقابل عفونت‌ها و میکروب‌ها موثر باشند. برخی از این ترکیبات شامل آنتی‌اکسیدان‌ها، فنولیک اسیدو آنتوسیانین‌ها هستند که دارای خواص ضد‌میکروبی و ضد‌التهابی هستند.

انار می‌تواند به مقابله با باکتری‌ها، ویروس‌ها و قارچ ها کمک کند و می‌تواند در کاهش عفونت ها و التهاب ها تأثیرگذار باشد.

آنتی اکسیدان ها می توانند از آسیب های اکسیداتیو در سلول‌ها جلوگیری کرده و از تکثیر میکروب‌ها ممانعت کنند.

همچنین، خواص ضد‌التهابی انار می‌توانند به کاهش علائم التهابی مرتبط با عفونت‌ها کمک کنند.

همچنین این خاصیت انار باعث سلامت دهان و دندان می شود.

بررسی ها نشان می دهد که مصرف انار و محصولات مشتق شده از آن می تواند باعث کاهش بوی بد دهان و بهبود بهداشت دهان و دندان شود.

این خواص انار به عوامل ضد باکتریایی و ضد قارچی آن برمی‌گردد و به علت کاهش رشد میکروب های موجود در دهان است که می توانند باعث بوی بد دهان و پوسیدگی دندان شوند.

10- انار و سلامت مغز (Good for your brain)

انار دارای مقادیر قابل توجهی از اکسیدان هایی به نام الاژیتانین است که به کاهش التهاب در بدن و محافظت از سلول های مغزی در برابر آسیب های اکسیداتیو و رادیکال‌های آزاد کمک کند.

آنتی اکسیدان ها همچنین می توانند به کاهش استرس اکسیداتیو مغز و بهبود عملکرد مغز و حفظ حافظه و تمرکز کمک کنند.

بعضی از تحقیقات نشان داده اند که مصرف انار با افزایش بقای سلول های مغز به بهبود عملکرد حافظه و کاهش خطر ابتلا به بیماری های مرتبط با مغز، مانند بیماری آلزایمر و پارکینسون کمک کند.

محتوای پتاسیم و ویتامین C در انار نیز می تواند به حفظ سلامتی عمومی سیستم عصبی کمک کند.

11- حمایت از دستگاه گوارش و کمک به هضم غذا  (Supports digestive health & enhance digestion)

انار می‌تواند به بهبود عملکرد گوارش و هضم مواد غذایی کمک کند.

این میوه حاوی مقدار زیادی فیبر غذایی است که می تواند به عملکرد صحیح روده‌ها و هضم غذا کمک کند.

فیبر غذایی می تواند به تسریع حرکت مواد غذایی در روده‌ها، جلوگیری از یبوست و تشکیل مزمن و تخلیه منظم روده‌ها کمک کند.

همچنین، آنتی اکسیدان ها و ترکیبات فیتوشیمیایی موجود در انار، از جمله آنتوسیانین‌ها و پونیکالاگین‌ها، خواص ضد‌التهابی دارند که می تواند به کاهش التهاب‌ها و آسیب‌های مرتبط با گوارش کمک کند.

آب انار می‌تواند التهاب روده را کاهش دهد و هضم را بهبود بخشد.

از این رو، ممکن است برای افراد مبتلا به بیماری کرون، کولیت اولسراتیو و سایر بیماری های التهابی روده مفید باشد.

مصرف منظم انار می تواند به حفظ تعادل میکروب‌های مفید در روده‌ها کمک کند.

انار حاوی مقادیر قابل توجهی پتاسیم است که می‌تواند به تعادل الکترولیتی بدن کمک کند و تعادل میکروب های مفید در روده ها را تقویت کند.

برای بهره برداری بهتر از خواص گوارشی انار، مصرف میوه انار تازه و حتی مصرف آب انار (آب انار تازه) به عنوان یک منبع خوب فیبر و مواد مغذی، توصیه می‌شود.

همچنین، توصیه می‌شود که همراه با مصرف انار، از رژیم غذایی سالم و مناسب برای سلامت گوارش خود مطمئن شوید.

درحالیکه باورها و تحقیقات متناقضی در مورد اینکه از مضرات آب انار این است که به اسهال کمک می‌کند یا بدتر می‌کند وجود دارد، اکثر پزشکان توصیه می‌کنند تا زمانی که احساس بهتری پیدا کرده اید و علائم اسهال شما فروکش نکرده است از مصرف آن اجتناب کنید.

12- انار و کاهش فشارخون (May Help lower blood pressure)

نوشیدن روزانه آب انار به کاهش فشارخون سیستولیک کمک می کند.

یک بررسی جامع از کار آزمایی های تصادفی سازی و کنترل شده بیان کرد که مصرف روزانه آب انار برای سلامت قلب مفید است.

بنابراین از خواص انار برای خون می‌توان به افت فشارخون اشاره کرد.

این میوه حاوی مقدار زیادی پتاسیم است که می‌تواند به تنظیم فشارخون کمک کند.

پتاسیم، یک معدنی مهم است که موجب افزایش اختلاف الکترولیت‌ها در سلول‌ها و باعث کاهش فشارخون می‌شود.

همچنین، آنتی اکسیدان ها موجود در انار می توانند به کاهش التهاب ها و آسیب های مرتبط با عروق و عصب ها کمک کنند.

این خواص می توانند به بهبود عملکرد عروق و تسهیل جریان خون کمک کنند و در نتیجه فشارخون را کاهش دهند.

توجه: هر چند انار ممکن است به کاهش فشارخون کمک کند، اما در صورت مبتلا به فشارخون بالا یا دارای مشکلات قلبی، مصرف منظم انار یا هرگونه تغییر در رژیم غذایی باید تحت نظر پزشک معالج یا متخصص قلب قرار گیرد.

مضرات انار

وقتی آب انار در مقادیر معمولی مصرف شود احتمالاً برای اکثر افراد بی خطر است.

اما افراد خاصی هستند که باید احتیاط کنند.

افرادی که به انار حساسیت دارند ممکن است دچار خارش، تورم، آبریزش بینی و مشکل در تنفس شوند.

برخی افراد ممکن است دچار عوارض جانبی ناخواسته شوند.

واکنش آلرژیک به انار نادر است اما ممکن است رخ دهد.

اگر به گیاهان آلرژی دارید، مراقب علائم احتمالی باشید که می تواند شامل کهیر یا بسته شدن گلو شود.

همچنین آب انار و انار ممکن است با سایر داروها تداخل داشته باشد.

اگر از داروهای بدون نسخه یا نسخه ای استفاده می‌کنید، قبل از مصرف آب انار با پزشک خود درباره مضرات انار بر روی این داروها صحبت کنید، بخصوص در صورت مصرف داروهایی مانند:

  • مهارکننده های ACE یا سایر داروهای فشارخون بالا
  • کرستور و سایر داروها برای کلسترول بالا که می توانند در کبد شما تجزیه شوند
  • داروهای رقیق کننده خون مانند وارفارین (کومادین)
  • داروهای ضد آریتمی: کوردارون (آمیودارون)، نورپس (دیزوپیرامید)، کینیدین
  • مسدود کننده های کانال کلسیم: پلندیل (فلودیپین)، کاردن (نیکاردیپین)، پروکاردیا (نیفدیپین)، نیموتوپ (نیمودیپین)، سولار (نیزولدیپین)
  • استاتین‌ها: لیپیتو (آتورواستاتین)، میواکور (لوواستاتین)، زوکور (سیمواستاتین)
  • سرکوب کننده‌های ایمنی: ساندیمیون، نئورال (سیکلوسپورین)، پروگراف (تاکرولیموس)
  • مهارکننده‌های پروتئاز: فورتواز (ساکویناویر)

آب گریپ فروت خطر ابتلا به میوپاتی ناشی از استاتین را افزایش می‌دهد، اما تا به حال، اطلاعاتی در مورد اینکه آیا آب انار نیز ممکن است همین کار را انجام دهد، وجود نداشته است.

آب انار و آب گریپ فروت هر دو برای مسدود کردن سیستم‌های آنزیمی سیتوکروم P450 3A4 در روده شناخته شده‌اند.

با مهار این آنزیم‌ها، آب میوه‌ها ممکن است سطح خون بسیاری از داروها را افزایش دهند.

انار در رژیم غذایی

شما به راحتی می توانید انار را در رژیم غذایی خود قرار دهید:

  • آنها را به سالاد کینوا با سایر میوه ها و سبزیجات تازه اضافه کنید
  • پاشیدن دانه های انار روی ماست با گرانولا
  • اضافه کردن دانه های انار به سالاد
  • مخلوط آب انار، سرکه برنج، روغن، سیر و شکر سفید برای تهیه سس سالاد

منو دسته های خود را در سربرگ موبایل -> موبایل -> المان منو موبایل -> نمایش/پنهان سازی -> انتخاب منو تنظیم کنید
سبد خرید فروشگاه
شروع به تایپ کنید برای نوشته‌های که به‌دنبال آن هستید.
error: Content is protected !!