خواص سیر سیاه

  • سرشار از آنتی اکسیدان
  • کاهش  فشارخون
  • پیشگیری و درمان سرطان
  • کاهش وزن
  • کاهش چربی خون و کلسترول
  • درمان بیماری کلیوی
  • مقابله با ویروس ها و باکتری ها
  • درمان زود انزالی
  • کنترل قند خون
  • درمان مشکلات قلبی عروقی
  • درمان ورم مفاصل و دردهای ماهیچه ای
  • مبارزه با خستگی های مزمن
  • درمان حساسیت و التهاب
  • پیشگیری از بیماری های مغزی
  • درمان مشکلات کبد
  • درمان مشکلات پوستی

سیر سیاه 184 گرمی

تومان227,700

ناموجود

دسته بندی برچسب

سیر سیاه 184 گرمی

همان سیر خام تازه است که در یک فرآیند مشخص، تخمیر شده است. تخمیر سیر تازه به این صورت است که آن را به مدت ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای ۶۰ تا ۷۷ درجه و در رطوبت ۸۰ تا ۹۰ درصد نگهداری می کنند. کار راحتی نیست اما بعد از تخمیر، سیر حالت ژله ای پیدا می کند، رنگ حبه های سیر، سیاه می شود و مزه شیرینی پیدا می کند.
تفاوت سیر سیاه با سیر سفید (سیر خام)
این فرآیند سخت و زمانبر برای تبدیل سیر سفید به سیر سیاه برای چیست و تخمیر سیر خام چه فایده ای دارد؟ مهمترین فایده آن این است که بوی بد سیر از بین می رود و طعم شیرین و مطبوعی پیدا می کند. در واقع خوردن سیر سیاه خیلی راحت تر و مطبوع تر از خوردن سیر تازه یا خام است. سیر سیاه طعم شیرین و بافت قابل جویدن دارد و بدون بو است.«بیشتر خواص مفید سیر سیاه در مقایسه با سیر تازه در اثر تبدیل ماده مفید و بد بوی آلیسین به آنتی اکسیدان های مفید و بدون بو است.»

در مجموع تفاوت های سیر سیاه با سیر سفید عبارتست از:

· سیر سیاه خواص پیشگیری از بیماری و درمان ۴ تا ۵ برابری دارد (آنتی اکسیدان ها).

· سیر سیاه شیرین است و خوردن آن راحت، ولی سیر سفید مزه تند و زننده ای دارد.

· بر خلاف سیر سفید که بدبو است سیر سیاه بویی ندارد.

· سیر سیاه بافت نرم و ژله ای دارد.

· سیر سیاه مقدار آلیسین کمتری دارد.

· در نهایت رنگ سیر سیاه، سیاه است و رنگ سیر سفید، سفید!
سیر سیاه محصول کدام کشور است؟
سیر سیاه همان سیر معمولی است که تخمیر شده و محصول کشور خاصی نیست؛ بنابراین بذر سیر سیاه وجود ندارد و می تواند در هر کشوری تولید شود. سیر سیاه به انگلیسی بلک گارلیک (black garlic) گفته می شود.

از قرن ها پیش مردم کشورهای آسیای شرقی مانند تایلند، کره جنوی و ژاپن سیر سیاه را تولید می کردند. آن ها از سیر سیاه به عنوان طعم دهنده و برای درمان استفاده می کرده اند. در سال های اخیر این ماده غذایی پر خاصیت و بی بو در سراسر دنیا تولید و استفاده می شود.

خواص سیر سیاه
تحقیقات نشان داده که سیر سیاه حاوی آنتی اکسیدان است که خواص ضد سرطان قوی دارد. به علاوه اثرات سیر سیاه شامل ضد حساسیت، ضد دیابت و ضد التهاب بودن است (منبع). سیر در راس غذاهایی است که خاصیت ضد سرطان دارد. به طور خلاصه خواص سیر سیاه عبارتند از:

پیشگیری از سرطان
بهبود سرعت درمان سرطان
کاهش وزن و لاغری
کاهش چربی خون
محافظت از قلب و عروق و پیشگیری از گرفتگی رگ ها
کنترل قند خون و پیشگیری از دیابت
بهبود دیابت و کاهش عوارض آن
ضد حساسیت
کاهش التهاب
محافظت از کب
طریقه مصرف سیر سیاه
سیر سیاه را می توان خالی خورد یا آن را با سایر غذاها مصرف کرد. قرص سیر سیاه هم وجود دارد ولی توصیه می شود برای دریافت خواص شگفت انگیز این ماده مغذی، از خود سیر سیاه استفاده کنید. برای اطلاع از نحوه استفاده سیر سیاه به این مقاله مراجعه فرمایید: طریقه مصرف سیر سیاه.

 

برای خرید این محصول بی نظیر و سهولت در سفارش در اپلیکیشن حکیم دانا ثبت سفارش برمایید.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “سیر سیاه 184 گرمی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای آنکه تصویر به دیدگاهتان اضافه کنید باید وارد شده باشید.

سیر سیاه 184 گرمی

ناموجود

تومان227,700

همان سیر خام تازه است که در یک فرآیند مشخص، تخمیر شده است. تخمیر سیر تازه به این صورت است که آن را به مدت ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای ۶۰ تا ۷۷ درجه و در رطوبت ۸۰ تا ۹۰ درصد نگهداری می کنند. کار راحتی نیست اما بعد از تخمیر، سیر حالت ژله ای پیدا می کند، رنگ حبه های سیر، سیاه می شود و مزه شیرینی پیدا می کند.
تفاوت سیر سیاه با سیر سفید (سیر خام)
این فرآیند سخت و زمانبر برای تبدیل سیر سفید به سیر سیاه برای چیست و تخمیر سیر خام چه فایده ای دارد؟ مهمترین فایده آن این است که بوی بد سیر از بین می رود و طعم شیرین و مطبوعی پیدا می کند. در واقع خوردن سیر سیاه خیلی راحت تر و مطبوع تر از خوردن سیر تازه یا خام است. سیر سیاه طعم شیرین و بافت قابل جویدن دارد و بدون بو است.«بیشتر خواص مفید سیر سیاه در مقایسه با سیر تازه در اثر تبدیل ماده مفید و بد بوی آلیسین به آنتی اکسیدان های مفید و بدون بو است.»

در مجموع تفاوت های سیر سیاه با سیر سفید عبارتست از:

· سیر سیاه خواص پیشگیری از بیماری و درمان ۴ تا ۵ برابری دارد (آنتی اکسیدان ها).

· سیر سیاه شیرین است و خوردن آن راحت، ولی سیر سفید مزه تند و زننده ای دارد.

· بر خلاف سیر سفید که بدبو است سیر سیاه بویی ندارد.

· سیر سیاه بافت نرم و ژله ای دارد.

· سیر سیاه مقدار آلیسین کمتری دارد.

· در نهایت رنگ سیر سیاه، سیاه است و رنگ سیر سفید، سفید!
سیر سیاه محصول کدام کشور است؟
سیر سیاه همان سیر معمولی است که تخمیر شده و محصول کشور خاصی نیست؛ بنابراین بذر سیر سیاه وجود ندارد و می تواند در هر کشوری تولید شود. سیر سیاه به انگلیسی بلک گارلیک (black garlic) گفته می شود.

از قرن ها پیش مردم کشورهای آسیای شرقی مانند تایلند، کره جنوی و ژاپن سیر سیاه را تولید می کردند. آن ها از سیر سیاه به عنوان طعم دهنده و برای درمان استفاده می کرده اند. در سال های اخیر این ماده غذایی پر خاصیت و بی بو در سراسر دنیا تولید و استفاده می شود.

خواص سیر سیاه
تحقیقات نشان داده که سیر سیاه حاوی آنتی اکسیدان است که خواص ضد سرطان قوی دارد. به علاوه اثرات سیر سیاه شامل ضد حساسیت، ضد دیابت و ضد التهاب بودن است (منبع). سیر در راس غذاهایی است که خاصیت ضد سرطان دارد. به طور خلاصه خواص سیر سیاه عبارتند از:

پیشگیری از سرطان
بهبود سرعت درمان سرطان
کاهش وزن و لاغری
کاهش چربی خون
محافظت از قلب و عروق و پیشگیری از گرفتگی رگ ها
کنترل قند خون و پیشگیری از دیابت
بهبود دیابت و کاهش عوارض آن
ضد حساسیت
کاهش التهاب
محافظت از کب
طریقه مصرف سیر سیاه
سیر سیاه را می توان خالی خورد یا آن را با سایر غذاها مصرف کرد. قرص سیر سیاه هم وجود دارد ولی توصیه می شود برای دریافت خواص شگفت انگیز این ماده مغذی، از خود سیر سیاه استفاده کنید. برای اطلاع از نحوه استفاده سیر سیاه به این مقاله مراجعه فرمایید: طریقه مصرف سیر سیاه.

 

برای خرید این محصول بی نظیر و سهولت در سفارش در اپلیکیشن حکیم دانا ثبت سفارش برمایید.

سبد خرید
ورود به حساب کاربری

حساب کاربری ندارید؟

ثبت نام کنید
error: Content is protected !!