خواص سویق مردان

  • افزایش دهنده میل جنسی
  • افزایش میزان اسپرم
  • موثر در درمان ناباروری

سویق مردان

تومان46,000

2 عدد در انبار

کد محصول (SKU) 526 دسته بندی ها , برچسب

سویق مردان

خواص:
تقویت کننده جنسی مردان، درمان عدم نعوظ، تقویت کننده بینایی

روش مصرف عمومی:
روش عمومی خوردن انواع سویق دو قاشق غذاخوری، صبح ناشتا به صورت خشک است، مگر مواردی که نوع خوردن آن ذکر شده باشد.
سویق ها را میتوان با روغن زیتون مخلوط کرد و خورد.
بیمار به ویژه تبدار، باید از سویق به عنوان غذا استفاده کند.
برای سلایق متفاوت میتوان به سویق شکر، سماق یا شیره میوه ها را اضافه کرد.
برای کودکان میتوان سویق را همراه با شیر به کودک داد.
اگر سویق نمزده شود و به آن شکر اضافه شود، عطش زیاد را قطع میکند
اضافه کردن شکر به سویق، باعث چاقی میشود و قوت جنسی مردان را کاهش میدهد و بالعکس مصرف سویق با روغن زیتون نیروی جنسی را افزایش می دهد.

روش تهیه انواع سویق:
روش عمومی تهیه سویق بدین گونه است که ماده مورد نظر را آسیاب کرده و به مدت حدود 45 دقیقه الی 1ساعت بسته به مقدار آرد، روی آتش ملایم ، تفت می دهند.
موادی مثل جو ، گندم و برنج که دارای سبوس هستند ، باید به مقدار برابر آنها، سبوس بدان ها اضافه کرد تا خاصیت بیشتری پیدا کنند.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “سویق مردان”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای آنکه تصویر به دیدگاهتان اضافه کنید باید وارد شده باشید.

2 عدد در انبار

تومان46,000

خواص:
تقویت کننده جنسی مردان، درمان عدم نعوظ، تقویت کننده بینایی

روش مصرف عمومی:
روش عمومی خوردن انواع سویق دو قاشق غذاخوری، صبح ناشتا به صورت خشک است، مگر مواردی که نوع خوردن آن ذکر شده باشد.
سویق ها را میتوان با روغن زیتون مخلوط کرد و خورد.
بیمار به ویژه تبدار، باید از سویق به عنوان غذا استفاده کند.
برای سلایق متفاوت میتوان به سویق شکر، سماق یا شیره میوه ها را اضافه کرد.
برای کودکان میتوان سویق را همراه با شیر به کودک داد.
اگر سویق نمزده شود و به آن شکر اضافه شود، عطش زیاد را قطع میکند
اضافه کردن شکر به سویق، باعث چاقی میشود و قوت جنسی مردان را کاهش میدهد و بالعکس مصرف سویق با روغن زیتون نیروی جنسی را افزایش می دهد.

روش تهیه انواع سویق:
روش عمومی تهیه سویق بدین گونه است که ماده مورد نظر را آسیاب کرده و به مدت حدود 45 دقیقه الی 1ساعت بسته به مقدار آرد، روی آتش ملایم ، تفت می دهند.
موادی مثل جو ، گندم و برنج که دارای سبوس هستند ، باید به مقدار برابر آنها، سبوس بدان ها اضافه کرد تا خاصیت بیشتری پیدا کنند.

سبد خرید
ورود به حساب کاربری

حساب کاربری ندارید؟

ثبت نام کنید
error: Content is protected !!