معرفی مزایای استفاده از ساج سفالی

  • پخت سریع و آسان نان
  • برخورداری از حالتی سنتی و زیبا
  • ظاهری پخته و طلایی شکل
  • مناسب برای خانه های ایرانی
  • کاملا دست ساز و سنتی

ساج سفالی ویژه پخت نان

تومان115,000

ناموجود

ساج سفالی ویژه پخت نان

ساج سفالی چیست؟

یک محصول کاملا طبیعی و سنتی گیلان است که از آن برای تهیه و طبخ انواع نان های محلی استفاده می شود، تفاوتی ندارد که شما بخواهید نان محلی گیلان را تولید کنید یا سایر نان ها را، شما عزیزان به کمک این محصول قادر خواهید بود تا هرگونه نانی را (البته در صورت آماده بودن خمیر) با کیفیت بسیار بالایی تهیه کنید، یکی از اصلی ترین مزایای استفاده از ساج سفالی حالت سنتی بودن آن است که حال و هوای شما را به دوران قدیم خواهد برد و یک حس و حال زیبا و قدیمی‌ای را به شما هدیه می دهد.

آیا تابه و ساج سفالی یک محصول هستند؟

بله، در حالت کلی این دو نام به یک محصول برمی گردند اما تابه نام سنتی آن است که در استان گیلان همگان این محصول را به این نام می شناسند و ساج نامی همگانی و غیر رسمی است، عملکرد و ماهیت هر کدام یک شکل بوده و تفاوتی از نظر ظاهر و نوع عملکرد نخواهند داشت.

 

آیا در تابه سفالی می توان به تهیه غذا و خورشت پرداخت؟

خیر، این محصول تنها برای پخت نان تهیه شده است و شما عزیزان قادر نخواهید بود در آن به تهیه انواع خورشت و غذا بپردازید، چنانچه قصد دارید به تهیه و طبخ انواع خورشت و غذا بپردازید، گمج سفالی می تواند یک محصول بسیار کاربردی و موثر باشد.

 

تفاوت ساج سفالی با تنور در چیست؟

ساج همان طور که از شکل زیر مشخص است یک محصول بسیار کوچک، جمع و جور و حرفه ای است که راه اندازی آن بسیار اسان می باشد و مناسب برای تمامی خانه ها و خانواده ها است اما در سوی دیگر تنور سفالی قرار گرفته است که ارتفاع بسیار زیادی دارد و تنها مناسب خانه های ویلایی و یا حیاط داری می باشد که بتوان آن را در زیر زمین حفر نمود با این حال هر دو محصول را می توانید در تهیه انواع نان محلی استفاده کنید.

معرفی مزایای استفاده از ساج سفالی

پخت سریع و آسان نان
برخورداری از حالتی سنتی و زیبا
ظاهری پخته و طلایی شکل
مناسب برای خانه های ایرانی
کاملا دست ساز و سنتی

 

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “ساج سفالی ویژه پخت نان”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای آنکه تصویر به دیدگاهتان اضافه کنید باید وارد شده باشید.

ساج سفالی ویژه پخت نان

ناموجود

تومان115,000

ساج سفالی چیست؟

یک محصول کاملا طبیعی و سنتی گیلان است که از آن برای تهیه و طبخ انواع نان های محلی استفاده می شود، تفاوتی ندارد که شما بخواهید نان محلی گیلان را تولید کنید یا سایر نان ها را، شما عزیزان به کمک این محصول قادر خواهید بود تا هرگونه نانی را (البته در صورت آماده بودن خمیر) با کیفیت بسیار بالایی تهیه کنید، یکی از اصلی ترین مزایای استفاده از ساج سفالی حالت سنتی بودن آن است که حال و هوای شما را به دوران قدیم خواهد برد و یک حس و حال زیبا و قدیمی‌ای را به شما هدیه می دهد.

آیا تابه و ساج سفالی یک محصول هستند؟

بله، در حالت کلی این دو نام به یک محصول برمی گردند اما تابه نام سنتی آن است که در استان گیلان همگان این محصول را به این نام می شناسند و ساج نامی همگانی و غیر رسمی است، عملکرد و ماهیت هر کدام یک شکل بوده و تفاوتی از نظر ظاهر و نوع عملکرد نخواهند داشت.

 

آیا در تابه سفالی می توان به تهیه غذا و خورشت پرداخت؟

خیر، این محصول تنها برای پخت نان تهیه شده است و شما عزیزان قادر نخواهید بود در آن به تهیه انواع خورشت و غذا بپردازید، چنانچه قصد دارید به تهیه و طبخ انواع خورشت و غذا بپردازید، گمج سفالی می تواند یک محصول بسیار کاربردی و موثر باشد.

 

تفاوت ساج سفالی با تنور در چیست؟

ساج همان طور که از شکل زیر مشخص است یک محصول بسیار کوچک، جمع و جور و حرفه ای است که راه اندازی آن بسیار اسان می باشد و مناسب برای تمامی خانه ها و خانواده ها است اما در سوی دیگر تنور سفالی قرار گرفته است که ارتفاع بسیار زیادی دارد و تنها مناسب خانه های ویلایی و یا حیاط داری می باشد که بتوان آن را در زیر زمین حفر نمود با این حال هر دو محصول را می توانید در تهیه انواع نان محلی استفاده کنید.

معرفی مزایای استفاده از ساج سفالی

پخت سریع و آسان نان
برخورداری از حالتی سنتی و زیبا
ظاهری پخته و طلایی شکل
مناسب برای خانه های ایرانی
کاملا دست ساز و سنتی

 

سبد خرید
ورود به حساب کاربری

حساب کاربری ندارید؟

ثبت نام کنید
error: Content is protected !!