خواص روغن زرد حیوانی

  • کمک به دستگاه گوارش
  • تقویت سیستم ایمنی
  • برای تامین ویتامین های ضروری مناسب است
  • دارای خواص ضد سرطانی و ضد التهابی
  • باعث آلرژی محصولات لبنی نمی شود
  • انرژی ضروری را در اختیار می گذارد
  • کمک به درمان سوختگی
  •  مفید برای پوست و زیبایی چهره
  • بهبود دید
  • رفع یبوست
  • برای درمان ناهنجاری های تیروئیدی
  • تاثیر مثبت بر ذهن و خلق و خو دارد

روغن زرد گاوی یک کیلویی

تومان517,500

2 عدد در انبار

کد محصول (SKU) 757 دسته بندی ها , برچسب

روغن زرد گاوی یک کیلویی

روغن حیوانی در ایران به نام روغن کرمانشاهی یا روغن زرد شهرت دارد و در زبان آذری به ساری یاغ معروف است. روغن کرمانشاهی یا روغن حیوانی را در زبان انگلیسی Ghee می‌نامند، این نوع روغن در زبان سانسکریت Ghṛta نام داشته است.

روغن حیوانی یا روغن کرمانشاهی از دسته کره‌های شفاف Clarified Butter می‌باشد که در آشپزی غذاهای آسیایی، طب سنتی و آیین‌های مذهبی استفاده فراوانی داشته و دارد.

به نظر اغلب متخصصان طب سنتی بهترین روغن خوراکی، روغن حیوانی یا کرمانشاهی است. چراکه این روغن نقش بسزایی در سلامتی، استقامت و توان بدنی، شادابی و شفافیت پوست دارد.

 

روغن خوراکی

یاغ اسم ترکی روغن است، در زبان عربی نیز به روغن دُهُن می‌گویند. روغن هر ماده‌ی دَسِم و چربی است که در حرارت متعارفی میعان داشته باشد، خواه حیوانی باشد مانند روغن گوسفند، روغن گاو، روغن بز، روغن گاومیش، روغن ماهی و یا نباتی یا گیاهی باشد مانند روغن آفتابگردان، روغن بادام، روغن زیتون و روغن کرچک و…

معمولاً از روغن خوراکی برای پختن غذا یا سرخ کردن استفاده می‌شود و گاهی هم به منظور نگهداری از مواد غذایی به آن‌ها روغن اضافه می‌شود.

روغن‌های خوراکی را معمولاً از چربی‌های گیاهی یا حیوانی به دست می‌آورند. چربی‌های گیاهی یا نباتی اغلب در دمای معمولی حالت مایع دارند، این نوع روغن‌ها را اغلب از گیاهان، مغز میوه، دانه گیاه و… تهیه می‌کنند.

روغن‌های حیوانی از منابع حیوانی به ‌دست می‌آیند، مانند کره و دنبه و پی گوسفند یا روغن ماهی. اغلب چربی‌های حیوانی در دمای معمولی به حالت جامدند، با اینکه اکثر حیوانات دارای چربی می‌باشند و نه روغن، اما ماهی‌ها و برخی دیگر از جانداران خونسرد در بدن خود به جای چربی، روغن تولید می‌کنند و چربی بدنشان به حالت مایع است.

 

روغن حیوانی چیست

روغن حیوانی در ایران به نام روغن کرمانشاهی یا روغن زرد شهرت دارد و در زبان آذری به ساری یاغ معروف است. روغن حیوانی  از دسته کره‌های شفاف Clarified Butter می‌باشد که در آشپزی غذاهای آسیایی، طب سنتی و آیین‌های مذهبی استفاده فراوانی داشته و دارد.

روغن حیوانی از شیر گاو، گاومیش، بز، گوسفند و در خارج از ایران از شیر بوفالو نیز ساخته می‌شود، اما به طور معمول در اکثر نقاط دنیا از شیر گاو، گوسفند یا آمیخته شیر گاو و گوسفند تهیه می‌شود.

 

روغن حیوانی گاوی و گوسفندی

روغن گاو و گوسفند از همه روغن ها بهتر و لطیف تر بوده و هر چه کهنه تر شوند، حرارتشان بیشتر و رطوبت آن‌ها کمتر می‌شود. همانطور که گفتیم ​روغن گاو یا گوسفند از دیگر روغن‌های حیوانی لطیف‌تر است و روغن ميش و گاوميش و خصوصا گاومیش جنگلی از دیگر روغن‌های حیوانی غلیظ‌تر است.

از نظر طب سنتی خواص روغن گاو یا گوسفند قوى‌تر از «کره» است. روغن حیوانی پاک کننده، بازکننده گرفتگی‌ها،دارای قوای پادزهری، دفع کننده سموم و مانع رسيدن اثر سمّ افعى به قلب است. روغن حیوانی نرم کننده پوست، پاک کننده چهره، پاک کننده فضولات مغز و سينه و مسمّن یا چاق کننده بدن است. همچنین نافع‌ترين اشيا در بیماری وبا استعمال روغن گاو به وفور، چه در طعام و چه در روغن مالی بدن می‌باشد.

روغن گوسفند و گاو رفع کننده خشکی بینی و حلق و جهت سرفه‌های خشک و يرقان و طحال و سنگ‌ کلیه نافع است. آماسها یا ورم‌ها را نرم کرده و می‌پزاند و پادزهر تمام زهرهاست و پادزهر شراب است و کلیه و مثانه را گرم می‌كند، اما زیاده‌روی در مصرف آن معده را ضعيف می‌كند.

طبع روغن حیوانی

مزاج یا طبع انواع روغن حیوانی یا کرمانشاهی از نظر طب سنتی گرم و تر است. به عبارت دقیق‌تر طبع انواع روغن حیوانی، چه روغن گوسفندی چه روغن گاوی گرم و تر است و هرچند كهنه گردند، از رطوبت آن‌ها کاسته شده و خشکی آن‌ها افزایش پیدا می‌کند.

 

برای تهییه این محصول با کیفیت میتوانید در اپلیکیشن حکیم دانا ثبت سفارش بفرمایید

 

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “روغن زرد گاوی یک کیلویی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای آنکه تصویر به دیدگاهتان اضافه کنید باید وارد شده باشید.

روغن زرد گاوی یک کیلویی

2 عدد در انبار

تومان517,500

روغن حیوانی در ایران به نام روغن کرمانشاهی یا روغن زرد شهرت دارد و در زبان آذری به ساری یاغ معروف است. روغن کرمانشاهی یا روغن حیوانی را در زبان انگلیسی Ghee می‌نامند، این نوع روغن در زبان سانسکریت Ghṛta نام داشته است.

روغن حیوانی یا روغن کرمانشاهی از دسته کره‌های شفاف Clarified Butter می‌باشد که در آشپزی غذاهای آسیایی، طب سنتی و آیین‌های مذهبی استفاده فراوانی داشته و دارد.

به نظر اغلب متخصصان طب سنتی بهترین روغن خوراکی، روغن حیوانی یا کرمانشاهی است. چراکه این روغن نقش بسزایی در سلامتی، استقامت و توان بدنی، شادابی و شفافیت پوست دارد.

 

روغن خوراکی

یاغ اسم ترکی روغن است، در زبان عربی نیز به روغن دُهُن می‌گویند. روغن هر ماده‌ی دَسِم و چربی است که در حرارت متعارفی میعان داشته باشد، خواه حیوانی باشد مانند روغن گوسفند، روغن گاو، روغن بز، روغن گاومیش، روغن ماهی و یا نباتی یا گیاهی باشد مانند روغن آفتابگردان، روغن بادام، روغن زیتون و روغن کرچک و…

معمولاً از روغن خوراکی برای پختن غذا یا سرخ کردن استفاده می‌شود و گاهی هم به منظور نگهداری از مواد غذایی به آن‌ها روغن اضافه می‌شود.

روغن‌های خوراکی را معمولاً از چربی‌های گیاهی یا حیوانی به دست می‌آورند. چربی‌های گیاهی یا نباتی اغلب در دمای معمولی حالت مایع دارند، این نوع روغن‌ها را اغلب از گیاهان، مغز میوه، دانه گیاه و… تهیه می‌کنند.

روغن‌های حیوانی از منابع حیوانی به ‌دست می‌آیند، مانند کره و دنبه و پی گوسفند یا روغن ماهی. اغلب چربی‌های حیوانی در دمای معمولی به حالت جامدند، با اینکه اکثر حیوانات دارای چربی می‌باشند و نه روغن، اما ماهی‌ها و برخی دیگر از جانداران خونسرد در بدن خود به جای چربی، روغن تولید می‌کنند و چربی بدنشان به حالت مایع است.

 

روغن حیوانی چیست

روغن حیوانی در ایران به نام روغن کرمانشاهی یا روغن زرد شهرت دارد و در زبان آذری به ساری یاغ معروف است. روغن حیوانی  از دسته کره‌های شفاف Clarified Butter می‌باشد که در آشپزی غذاهای آسیایی، طب سنتی و آیین‌های مذهبی استفاده فراوانی داشته و دارد.

روغن حیوانی از شیر گاو، گاومیش، بز، گوسفند و در خارج از ایران از شیر بوفالو نیز ساخته می‌شود، اما به طور معمول در اکثر نقاط دنیا از شیر گاو، گوسفند یا آمیخته شیر گاو و گوسفند تهیه می‌شود.

 

روغن حیوانی گاوی و گوسفندی

روغن گاو و گوسفند از همه روغن ها بهتر و لطیف تر بوده و هر چه کهنه تر شوند، حرارتشان بیشتر و رطوبت آن‌ها کمتر می‌شود. همانطور که گفتیم ​روغن گاو یا گوسفند از دیگر روغن‌های حیوانی لطیف‌تر است و روغن ميش و گاوميش و خصوصا گاومیش جنگلی از دیگر روغن‌های حیوانی غلیظ‌تر است.

از نظر طب سنتی خواص روغن گاو یا گوسفند قوى‌تر از «کره» است. روغن حیوانی پاک کننده، بازکننده گرفتگی‌ها،دارای قوای پادزهری، دفع کننده سموم و مانع رسيدن اثر سمّ افعى به قلب است. روغن حیوانی نرم کننده پوست، پاک کننده چهره، پاک کننده فضولات مغز و سينه و مسمّن یا چاق کننده بدن است. همچنین نافع‌ترين اشيا در بیماری وبا استعمال روغن گاو به وفور، چه در طعام و چه در روغن مالی بدن می‌باشد.

روغن گوسفند و گاو رفع کننده خشکی بینی و حلق و جهت سرفه‌های خشک و يرقان و طحال و سنگ‌ کلیه نافع است. آماسها یا ورم‌ها را نرم کرده و می‌پزاند و پادزهر تمام زهرهاست و پادزهر شراب است و کلیه و مثانه را گرم می‌كند، اما زیاده‌روی در مصرف آن معده را ضعيف می‌كند.

طبع روغن حیوانی

مزاج یا طبع انواع روغن حیوانی یا کرمانشاهی از نظر طب سنتی گرم و تر است. به عبارت دقیق‌تر طبع انواع روغن حیوانی، چه روغن گوسفندی چه روغن گاوی گرم و تر است و هرچند كهنه گردند، از رطوبت آن‌ها کاسته شده و خشکی آن‌ها افزایش پیدا می‌کند.

 

برای تهییه این محصول با کیفیت میتوانید در اپلیکیشن حکیم دانا ثبت سفارش بفرمایید

 

سبد خرید
ورود به حساب کاربری

حساب کاربری ندارید؟

ثبت نام کنید
error: Content is protected !!