خواص رب غوره

رب غوره بهترین دارو برای فشارخون

روزی یک قاشق مرباخوری بعد از ناهار میل کنید.

مصرف رب غوره برای افراد با مزاج های بلغمی و سوداوی بایستی با دوز بسیارکم و با احتیاط باشد.

نوشیدن زیاد یا مداوم آبغوره در مبتلایان چربی خون بالا و کبد چرب هرگز توصیه نمی‌شود و چه‌بسا که قوای هاضمه را در کبد ناتوان‌تر کند که پیامد آن انباشت بیشتر چربی است.‌

آبغوره به‌سبب ترشی و گسی، می‌تواند صُلبیت کبد (سفتی بافت کبد) را نیز تسریع کند.

رب غوره 500 گرمی

تومان66,700

2 عدد در انبار

رب غوره 500 گرمی

غوره میوه نارس انگور است که دارای اسیدهای آلی مانند اسیدمالیک، اسیدفرمیک و اسید گلیکولیک میباشد که به عنوان نگهدارنده خود میوه و آنتی باکتریال عمل میکنند و مسئول طعم ترش میوه میباشند.

غوره با افزایش اسیدیته معده در هضم غذاهای چرب و سنگین مفید است، همچنین در افراد مسن به دلیل کاهش اسید معده در هضم غذا به آنها کمک میکند. ویتامین C غوره میتواند التهاب مخاط دهان و خونریزی لثه را که ناشی از کمبود این ویتامین است، کاهش دهد.

خواص غوره

کاهش حرارت خون و صفرا است.همچنین غوره مقطع (تکه تکه کننده) بلغم حاصل در معده می باشد.

غوره برای رفع تشنگی و سستی اعضا هم استفاده می شود.اگر عدس پوست گرفته با سرکه و غوره پخته شود برای مبتلایان به آبله و بیماری های گرم سودبخش است.

کسانیکه زمان غذا خوردنشان طولانی است،بهتر است بین غذا غوره بخورند تا به هضم بهتر غذا و فاسد نشدن غذا کمک کند.

در شخصی صفرا به مقدار زیاد تولید می گردد باید غذای سرد بی مزه انتخاب نمایند مانند خیار،کدو و سبزی ها و میوه های ترش از قبیل غوره، ریواس و انار و از چربی ها و شیرینی و چیزهای تلخ و شور و تند و تیز پرهیز شود.

یکی دیگر از خواص غوره ، درمان ورم مخاط دهان و نرمی لثه ها است .

همچنین آب غوره برای درمان چاقی مفرط مفید است .

درمان بیماری اسکوربوت است. این بیماری به خاطر کمبود ویتامین C در بدن اتفاق می افتد.

آب غوره چون دارای تارتارات پتاسیم است،برای درمان سیاتیک و رماتیسم حاد بسیار مفید است .

خواص رب غوره چیست

غوره تقویت کننده کبد است و قرقره کردن آن نیز برای برطرف کردن ورم گلو ‌مفید است.‌

غوره را به تنهایی نباید مصرف کرد به دلیل اینکه روی معده ‌اثر منفی می‌گذارد.

زنان باردار از مصرف غوره زیاد باید خودداری کنند.

غوره تقویت کننده کبد است.

درمان ورم مخاط دهان و نرمی لثه‌ها و برای درمان چاقی مفرط مفید است.‌

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “رب غوره 500 گرمی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای آنکه تصویر به دیدگاهتان اضافه کنید باید وارد شده باشید.

2 عدد در انبار

تومان66,700

غوره میوه نارس انگور است که دارای اسیدهای آلی مانند اسیدمالیک، اسیدفرمیک و اسید گلیکولیک میباشد که به عنوان نگهدارنده خود میوه و آنتی باکتریال عمل میکنند و مسئول طعم ترش میوه میباشند.

غوره با افزایش اسیدیته معده در هضم غذاهای چرب و سنگین مفید است، همچنین در افراد مسن به دلیل کاهش اسید معده در هضم غذا به آنها کمک میکند. ویتامین C غوره میتواند التهاب مخاط دهان و خونریزی لثه را که ناشی از کمبود این ویتامین است، کاهش دهد.

خواص غوره

کاهش حرارت خون و صفرا است.همچنین غوره مقطع (تکه تکه کننده) بلغم حاصل در معده می باشد.

غوره برای رفع تشنگی و سستی اعضا هم استفاده می شود.اگر عدس پوست گرفته با سرکه و غوره پخته شود برای مبتلایان به آبله و بیماری های گرم سودبخش است.

کسانیکه زمان غذا خوردنشان طولانی است،بهتر است بین غذا غوره بخورند تا به هضم بهتر غذا و فاسد نشدن غذا کمک کند.

در شخصی صفرا به مقدار زیاد تولید می گردد باید غذای سرد بی مزه انتخاب نمایند مانند خیار،کدو و سبزی ها و میوه های ترش از قبیل غوره، ریواس و انار و از چربی ها و شیرینی و چیزهای تلخ و شور و تند و تیز پرهیز شود.

یکی دیگر از خواص غوره ، درمان ورم مخاط دهان و نرمی لثه ها است .

همچنین آب غوره برای درمان چاقی مفرط مفید است .

درمان بیماری اسکوربوت است. این بیماری به خاطر کمبود ویتامین C در بدن اتفاق می افتد.

آب غوره چون دارای تارتارات پتاسیم است،برای درمان سیاتیک و رماتیسم حاد بسیار مفید است .

خواص رب غوره چیست

غوره تقویت کننده کبد است و قرقره کردن آن نیز برای برطرف کردن ورم گلو ‌مفید است.‌

غوره را به تنهایی نباید مصرف کرد به دلیل اینکه روی معده ‌اثر منفی می‌گذارد.

زنان باردار از مصرف غوره زیاد باید خودداری کنند.

غوره تقویت کننده کبد است.

درمان ورم مخاط دهان و نرمی لثه‌ها و برای درمان چاقی مفرط مفید است.‌

سبد خرید
ورود به حساب کاربری

حساب کاربری ندارید؟

ثبت نام کنید
error: Content is protected !!