طرز تهیه لواشک به

آب انار … دو لیوان

به بزرگ … یک عدد

آبلیمو … سه قاشق غذاخوری

“به” را به قطعات کوچک خرد کنید، سپس همراه آب انار و آبلیمو داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

پس از اینکه به جوش آمد اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه آرام بجوشد.

سپس مواد را با میکسر بزنید تا ترکیب یکنواختی شود.

مواد را به صورت لایه نازکی روی سینی پخش کنید و در معرض هوا خشک کنید.

می توانید سینی را چند ساعت روی شوفاژ یا داخل فر قرار دهید تا لواشک زودتر آماده شود.

به و انار از میوه های مقوی معده بوده، بخصوص برای کودکان می تواند مفید باشد.

رب به طبیعی

تومان69,600

2 عدد در انبار

رب به طبیعی

توضیحات

 طرز تهیه و خواص رب به

خواص رب به طبیعی: بطور کلی «رب» به آب میوه ای گفته می شود که جوشانده شده تا ثلث یا ربع آن باقی بماند.

رب به طبیعی

همه چی درباره رب به طبیعی

طرزتهیه:

میوه به را قطعه قطعه کرده و چند ساعت در آب بخیسانید.
سپس آب به را گرفته، صاف کنید.

شما می توانید تفاله‌ های ناشی از آبگیری اولیه به را مجددا در آبی که ابتدا در آن به را خیسانده بودید ریخته و آن را نیز صاف کرده و به آب در مرحله اول اضافه کنید.

سپس بر روی حرارت ملایم قرار داده تا بجوشد.

حرارت دادن تا زمانی که به غلظت مناسب برسد را ادامه دهید.

می‌توان در صورت تمایل برای ماندگاری بهتر ،چند قاشق عسل به آن اضافه کرد.

رب به نافع امراض معده، سوء مزاج بلغمی، سوء_هاضمه، بی اشتهایی، سردرد_مشارکتی_گوارش و سردردهای گرم، مانع بالا رفتن بخارات معده به سر است.

رب_به و خواص دارویی آن

فصل بالندگی میوه‌ی به در پیش است.

یکی از فرآورده‌های ارزشمند غذایی-دارویی از میوه شیرین به، رب به است که با توجه به خواص آن توصیه می‌شود برای مصرف خانوار تهیه و در ظروف مناسب شیشه‌ای در یخچال و حداکثر تا دو سال نگهداری شود.

روش تهیه رب به

میوه به را رنده یا چرخ کنید و درصورت تمایل به ماندگاری بهتر چند قاشق عسل به آن بیفزایید.

سپس به آن کمی آب و گلاب اضافه کرده، روی حرارت ملایم با شعله پخش کن قرار دهید تا به کاملاً پخته شود و به غلظت مناسب برسد.

در طی پخت نیز آن را به هم بزنید.

خواص رب به طبیعی

ربی که از میوه شیرین به تهیه شود طبیعتی گرم و تر دارد و مصرف یک قاشق سوپ‌خوری از آن نیم‌ساعت بعد از هر وعده غذایی نشاط‌ آور و ضد کم خونی است و موجب بهبود رفلاکس و ضعف گوارشی، رفع خستگی و تقویت عضلانی در بیماران مبتلا به کرونا (#COVID_19) می‌گردد.

رب به طبیعی

خواص رب به طبیعی

طرز تهیه رب به طبیعی

روش اول

سه کیلوگرم به را رنده یا چرخ کرده، می‌توانید روی آن کمی شکرسرخ یا عسل بریزید،
سپس به آن کمی آب (در حدی که “به“ غوطه ور شود و میزان آب زیاد نشود) و گلاب اضافه کرده، روی حرارت کم (بهتر است از شعله پخش کن استفاده کنید) قرار دهید تا کاملاً به پخته شده و له شود.

در طی پخت آن را به هم بزنید.

در صورتی که از رب به برای حالت_تهوع در بارداری و غیربارداری می‌خواهید استفاده کنید، به آن مقداری زنجبیل رنده شده در حین پخت اضافه کنید.

برای جلوگیری از کپک زدن رب، در یخچال نگهداری شود.

روش دوم

میوه به را قطعه قطعه کرده و چند ساعت در آب بخیسانید.

سپس آب به را گرفته، صاف کنید.

شما می توانید تفاله های ناشی از آبگیری اولیه به را مجدداً در آبی که ابتدا در آن به را خیسانده بودید ریخته و آن را نیز صاف کرده و به آب در مرحله اول اضافه کنید.

سپس بر روی حرارت ملایم قرار داده تا بجوشد.

حرارت دادن تا زمانی که به غلظت مناسب برسد را ادامه دهید.

می‌توان در صورت تمایل برای ماندگاری بهتر، چند قاشق عسل به آن اضافه کرد.

ربی که از به شیرین بدست آید، گرم و تر و خونساز است و از خواص خوبی برخوردار می‌باشد.

از جمله:

تقویت کننده حرارت غریزی بدن بوده و می‌تواند از ریزش مواد زائد به اعضای مختلف جلوگیری کند.

شادی آور و تقویت کننده قلب است.

خوردن رب به، موجب کاهش خونریزی قاعدگی‌ در زنان می‌شود.

کمک به هضم غذا می‌کند و خوردن آن بعد از غذا، برای رفلاکس معده مفید می باشد.

اگر رب به قبل از غذا خورده شود، موجب یبوست و ضد اسهال و اگر بعد از غذا خورده شود، ملین است.

مکیدن رب به، بعد از غذا، می‌تواند ویار و حالت تهوع در بارداری را کاهش دهد.

در هفته‌های ابتدایی بارداری، خوردن رب به، بعد از غذا، برای تشکیل قلب جنین توصیه می‎ شود.

خوردن رب به، با تقویت کردن معده و اصلاح گوارش، موجب خوشرنگی صورت می‌شود.

اگر دچار سردرد شدید مشارکتی با معده به همراه سنگینی سر، تهوع و یبوست شده‌اید، می‌توانید چند عدد تخم گشنیز را روی رب به ریخته و یک قاشق غذاخوری بعد از غذا، هنگام سردرد مصرف نمایید.

این ترکیب جلوی بخارات معده به سر را گرفته و سردرد و سرگیجه را کم کرده و به تدریج از بین می برد.

نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “رب به طبیعی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Shipping & Delivery
محصولات بیشتر

بالم لب

تومان48,000

خواص رژلب های گیاهی

در رژهای سنتی و گیاهی از روغن‌های طبیعی استفاده می‌شود. خبری از الکل (به‌عنوان حلال روغن) وعطرمایه، رنگ و مواد نگه‌دارنده (برای پیشگیری از فساد) نیست. باوجود روغن رنگ‌دانه‌های گیاهی در این رژها، نه‌تنها خشکی و ترک‌های ناشی از رژهای صنعتی ایجاد نمی‌شود، بلکه استفاده مستمر از این رژها طراوت ازدست‌رفته لب‌ها را بازمی‌گرداند.

فاقد سرب است و مواد شیمیایی است

عطر پرتقالی

تومان96,000

خواص عطر طبیعی پرتقال:

  • نرم کننده سینه
  • رفع یبوست، تنگی نفس، عطش
  • تندی دم و صفرا
  • تسکین دهنده حرارت کبد و معده
  • ضدعفونی کننده
 

شربت زعفران

تومان90,000

فواید شربت زعفران

منبع ویتامین‌های آ، ای، سی، گروه ویتامین‌های ب، سدیم، کربوهیدرات، فیبر، پروتئین، کلسیم، آهن، منیزیم، اسید فولیک، منگنز، سلنیوم و روی است. این شربت برای افرادی که معمولا استرس و اضطراب دارند و احساس افسردگی و خستگی می‌کنند، فواید بسیاری دارد.   طبع :گرم

لیف لوفا کمری

تومان126,000

خواص لیف لوفا کمری

  • لایه بردار صورت و پوست

  • رفع چین و چروک پوست

  • درمان گل مژه

  • درمان دردهای موضعی

  • از بین برنده پوست مرده از روی بدن

  • تحریک پوست برای تولید سلول های سالم

  • بهبود گردش خون در سطح بدن

  • لایه بردار قوی پوست

  • از بین رفتن لک و جوش

  • افزایش چربی سوزی بافت های چربی پوست

کرم پاک سازی سبوس برنج

تومان50,400

خواص کرم پاکسازی سبوس برنج

  • مرطوب کننده و رفع آلودگی حاوی عصاره سبوس برنج، روغن بادام شیرین، عصاره بابونه، عصاره همیشه بهار، ویتامین A و E، عصاره آلوئه ورا، موم زنبور عسل کرم شب و روز غنی شده با عصاره سبوس برنج با ماده موثر 100% گیاهی دارای خاصیت پاک کنندگی و ضد آلودگی محیطی به علت وجود آنتی اکسیدان لایه بردار ملایم جهت افزایش جذب فرآورده های پوستی مناسب برای پوست های خشک و معمولی

پودر بچه گیاهی

تومان61,200

کاربرد پودر بچه گیاهی

  • دارای خاصیت جذب رطوبت
  • خشک و خنک کردن بدن
  • جلوگیری از التهاب و عرق سوز شدن بدن
  • کاهش دهنده اصطکاک پوست
  • لغزنده و نرم کننده با رایحه ملایم

2 عدد در انبار

تومان69,600

 طرز تهیه و خواص رب به

خواص رب به طبیعی: بطور کلی «رب» به آب میوه ای گفته می شود که جوشانده شده تا ثلث یا ربع آن باقی بماند.

رب به طبیعی

همه چی درباره رب به طبیعی

طرزتهیه:

میوه به را قطعه قطعه کرده و چند ساعت در آب بخیسانید.
سپس آب به را گرفته، صاف کنید.

شما می توانید تفاله‌ های ناشی از آبگیری اولیه به را مجددا در آبی که ابتدا در آن به را خیسانده بودید ریخته و آن را نیز صاف کرده و به آب در مرحله اول اضافه کنید.

سپس بر روی حرارت ملایم قرار داده تا بجوشد.

حرارت دادن تا زمانی که به غلظت مناسب برسد را ادامه دهید.

می‌توان در صورت تمایل برای ماندگاری بهتر ،چند قاشق عسل به آن اضافه کرد.

رب به نافع امراض معده، سوء مزاج بلغمی، سوء_هاضمه، بی اشتهایی، سردرد_مشارکتی_گوارش و سردردهای گرم، مانع بالا رفتن بخارات معده به سر است.

رب_به و خواص دارویی آن

فصل بالندگی میوه‌ی به در پیش است.

یکی از فرآورده‌های ارزشمند غذایی-دارویی از میوه شیرین به، رب به است که با توجه به خواص آن توصیه می‌شود برای مصرف خانوار تهیه و در ظروف مناسب شیشه‌ای در یخچال و حداکثر تا دو سال نگهداری شود.

روش تهیه رب به

میوه به را رنده یا چرخ کنید و درصورت تمایل به ماندگاری بهتر چند قاشق عسل به آن بیفزایید.

سپس به آن کمی آب و گلاب اضافه کرده، روی حرارت ملایم با شعله پخش کن قرار دهید تا به کاملاً پخته شود و به غلظت مناسب برسد.

در طی پخت نیز آن را به هم بزنید.

خواص رب به طبیعی

ربی که از میوه شیرین به تهیه شود طبیعتی گرم و تر دارد و مصرف یک قاشق سوپ‌خوری از آن نیم‌ساعت بعد از هر وعده غذایی نشاط‌ آور و ضد کم خونی است و موجب بهبود رفلاکس و ضعف گوارشی، رفع خستگی و تقویت عضلانی در بیماران مبتلا به کرونا (#COVID_19) می‌گردد.

رب به طبیعی

خواص رب به طبیعی

طرز تهیه رب به طبیعی

روش اول

سه کیلوگرم به را رنده یا چرخ کرده، می‌توانید روی آن کمی شکرسرخ یا عسل بریزید،
سپس به آن کمی آب (در حدی که “به“ غوطه ور شود و میزان آب زیاد نشود) و گلاب اضافه کرده، روی حرارت کم (بهتر است از شعله پخش کن استفاده کنید) قرار دهید تا کاملاً به پخته شده و له شود.

در طی پخت آن را به هم بزنید.

در صورتی که از رب به برای حالت_تهوع در بارداری و غیربارداری می‌خواهید استفاده کنید، به آن مقداری زنجبیل رنده شده در حین پخت اضافه کنید.

برای جلوگیری از کپک زدن رب، در یخچال نگهداری شود.

روش دوم

میوه به را قطعه قطعه کرده و چند ساعت در آب بخیسانید.

سپس آب به را گرفته، صاف کنید.

شما می توانید تفاله های ناشی از آبگیری اولیه به را مجدداً در آبی که ابتدا در آن به را خیسانده بودید ریخته و آن را نیز صاف کرده و به آب در مرحله اول اضافه کنید.

سپس بر روی حرارت ملایم قرار داده تا بجوشد.

حرارت دادن تا زمانی که به غلظت مناسب برسد را ادامه دهید.

می‌توان در صورت تمایل برای ماندگاری بهتر، چند قاشق عسل به آن اضافه کرد.

ربی که از به شیرین بدست آید، گرم و تر و خونساز است و از خواص خوبی برخوردار می‌باشد.

از جمله:

تقویت کننده حرارت غریزی بدن بوده و می‌تواند از ریزش مواد زائد به اعضای مختلف جلوگیری کند.

شادی آور و تقویت کننده قلب است.

خوردن رب به، موجب کاهش خونریزی قاعدگی‌ در زنان می‌شود.

کمک به هضم غذا می‌کند و خوردن آن بعد از غذا، برای رفلاکس معده مفید می باشد.

اگر رب به قبل از غذا خورده شود، موجب یبوست و ضد اسهال و اگر بعد از غذا خورده شود، ملین است.

مکیدن رب به، بعد از غذا، می‌تواند ویار و حالت تهوع در بارداری را کاهش دهد.

در هفته‌های ابتدایی بارداری، خوردن رب به، بعد از غذا، برای تشکیل قلب جنین توصیه می‎ شود.

خوردن رب به، با تقویت کردن معده و اصلاح گوارش، موجب خوشرنگی صورت می‌شود.

اگر دچار سردرد شدید مشارکتی با معده به همراه سنگینی سر، تهوع و یبوست شده‌اید، می‌توانید چند عدد تخم گشنیز را روی رب به ریخته و یک قاشق غذاخوری بعد از غذا، هنگام سردرد مصرف نمایید.

این ترکیب جلوی بخارات معده به سر را گرفته و سردرد و سرگیجه را کم کرده و به تدریج از بین می برد.

منو دسته های خود را در سربرگ موبایل -> موبایل -> المان منو موبایل -> نمایش/پنهان سازی -> انتخاب منو تنظیم کنید
سبد خرید فروشگاه
شروع به تایپ کنید برای نوشته‌های که به‌دنبال آن هستید.
error: Content is protected !!