فواید بیسکوییت گندم

  • خونساز کاملا طبيعی
  • تقویت کننده عمومی
  • رفع کننده یبوست به دلیل وجود سبوس
  • مقوی و انرژی زا
  • موثر در رشد استخوان و عضلات
  • مکمل غذایی

بیسکویت گندم پهلوان

تومان57,500

ناموجود

دسته بندی ها ,

بیسکویت گندم پهلوان

بیسکویت گندم کامل: «گندم»، گياهى است از خانواده Gramineae و يك‌ساله. ريشه‌هاى آن اليافى و افشان و سطحى و ساقه آن استوانه‌اى توخالى و در گره‌هاى ساقه پر مى‌باشد. در بعضى ارقام ساقه پر است. هر ساقه به يك خوشه متشكل از سنبله‌ها منتهى مى‌شود. برگ‌هاى آن سبز، باريك، دراز و سنبله‌ها حاوى چند دانه كه هرچه زمين غنى‌تر باشد دانه‌ها بيشتر خواهد شد. پوشش خارجى دانه گندم كه از گندم جداست در بعضى ارقام پوشيده از كرك و در بعضى بدون كرك است. دانه گندم مانند دانه برنج و كمى چاق‌تر از آن است كه يك خط طولى در يك طرف آن وجود دارد.

در زمان قديم كه به كمك آسياب‌هاى سنگی دانه‌ها را آرد مى‌كردند، تمام عناصر موجود در دانه در آرد وجود داشت ولى با آسیاب‌های صنعتی جديد اگرچه آرد بسيار سفيد كه مورد پسند عموم است به دست مى‌آيد ولى اين آرد بسيار سفيد تماما از نشاسته تشكيل شده و فاقد مواد حياتى است. از طرف دیگر، امروزه در فرایند تصفیه آرد، قسمت عمده سبوس گندم و در نتیجه بیشتر مواد مغذی آن از آرد جدا می‌گردد. جالب است که بدانید استفاده از آسیاب صنعتی و نیز تصفیه آرد (سبوس‌گیری)، باعث از بین رفتن بسیاری از مواد مغذی آن می‌شود.

امروزه به دلیل مشغله و کمبود وقت، بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند تا از غذاهای آماده استفاده نمایند. یکی از این غذاها (مکمل غذایی) بیسکویت است که به‌عنوان میان وعده جای خود را در بین افراد بازکرده است. متأسفانه بیسکویت‌هایی که در بازار عرضه می‌شوند دارای ایرادات مختلفی هستند که استفاده از آن‌ها در طی زمان، باعث ایجاد ناراحتی‌ها و بیماری‌های مختلف می‌شود. ازجمله این ایرادات استفاده از مواد اولیه مضر مانند آرد سفید، آرد ذرت [ترا ریخته]، روغن‌های صنعتی و اغلب تراریخته همچون روغن نباتی، شکر سفید، شیرین‌کننده‌های مصنوعی، تخم‌مرغ ماشینی، شیر خشک، مواد افزودنی شیمیایی مانند بیکینگ‌پودر، لسیتین، اسیدسیتریک، کربنات سدیم، بی‌کربنات آمونیوم، پایدار کننده‌ها و… است.

بیسکویت گندم ارگانیک برخلاف بیسکویت‌های موجود در بازار، از مواد اولیه سالم، طبیعی و باکیفیت تهیه می‌شود.  در تهیه بیسکویت گندم به‌جای آرد سفید و نشاسته از آرد گندم کامل(سبوس نگرفته)، به‌جای شکر و شیرین‌کننده‌های مصنوعی از شیره انگور واقعی و به‌جای روغن‌های صنعتی از روغن‌های سالم و طبیعی استفاده می‌کند. البته به دلیل استفاده نکردن از مواد افزودنی، بیسکویت گندم کامل ارگانیک سفت‌تر و به دلیل استفاده از شیرین‌کننده‌های طبیعی دارای شیرینی کمتری نسبت به بیسکویت‌های موجود در بازار است…

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “بیسکویت گندم پهلوان”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای آنکه تصویر به دیدگاهتان اضافه کنید باید وارد شده باشید.

بیسکویت گندم پهلوان

ناموجود

تومان57,500

بیسکویت گندم کامل: «گندم»، گياهى است از خانواده Gramineae و يك‌ساله. ريشه‌هاى آن اليافى و افشان و سطحى و ساقه آن استوانه‌اى توخالى و در گره‌هاى ساقه پر مى‌باشد. در بعضى ارقام ساقه پر است. هر ساقه به يك خوشه متشكل از سنبله‌ها منتهى مى‌شود. برگ‌هاى آن سبز، باريك، دراز و سنبله‌ها حاوى چند دانه كه هرچه زمين غنى‌تر باشد دانه‌ها بيشتر خواهد شد. پوشش خارجى دانه گندم كه از گندم جداست در بعضى ارقام پوشيده از كرك و در بعضى بدون كرك است. دانه گندم مانند دانه برنج و كمى چاق‌تر از آن است كه يك خط طولى در يك طرف آن وجود دارد.

در زمان قديم كه به كمك آسياب‌هاى سنگی دانه‌ها را آرد مى‌كردند، تمام عناصر موجود در دانه در آرد وجود داشت ولى با آسیاب‌های صنعتی جديد اگرچه آرد بسيار سفيد كه مورد پسند عموم است به دست مى‌آيد ولى اين آرد بسيار سفيد تماما از نشاسته تشكيل شده و فاقد مواد حياتى است. از طرف دیگر، امروزه در فرایند تصفیه آرد، قسمت عمده سبوس گندم و در نتیجه بیشتر مواد مغذی آن از آرد جدا می‌گردد. جالب است که بدانید استفاده از آسیاب صنعتی و نیز تصفیه آرد (سبوس‌گیری)، باعث از بین رفتن بسیاری از مواد مغذی آن می‌شود.

امروزه به دلیل مشغله و کمبود وقت، بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند تا از غذاهای آماده استفاده نمایند. یکی از این غذاها (مکمل غذایی) بیسکویت است که به‌عنوان میان وعده جای خود را در بین افراد بازکرده است. متأسفانه بیسکویت‌هایی که در بازار عرضه می‌شوند دارای ایرادات مختلفی هستند که استفاده از آن‌ها در طی زمان، باعث ایجاد ناراحتی‌ها و بیماری‌های مختلف می‌شود. ازجمله این ایرادات استفاده از مواد اولیه مضر مانند آرد سفید، آرد ذرت [ترا ریخته]، روغن‌های صنعتی و اغلب تراریخته همچون روغن نباتی، شکر سفید، شیرین‌کننده‌های مصنوعی، تخم‌مرغ ماشینی، شیر خشک، مواد افزودنی شیمیایی مانند بیکینگ‌پودر، لسیتین، اسیدسیتریک، کربنات سدیم، بی‌کربنات آمونیوم، پایدار کننده‌ها و… است.

بیسکویت گندم ارگانیک برخلاف بیسکویت‌های موجود در بازار، از مواد اولیه سالم، طبیعی و باکیفیت تهیه می‌شود.  در تهیه بیسکویت گندم به‌جای آرد سفید و نشاسته از آرد گندم کامل(سبوس نگرفته)، به‌جای شکر و شیرین‌کننده‌های مصنوعی از شیره انگور واقعی و به‌جای روغن‌های صنعتی از روغن‌های سالم و طبیعی استفاده می‌کند. البته به دلیل استفاده نکردن از مواد افزودنی، بیسکویت گندم کامل ارگانیک سفت‌تر و به دلیل استفاده از شیرین‌کننده‌های طبیعی دارای شیرینی کمتری نسبت به بیسکویت‌های موجود در بازار است…

سبد خرید
ورود به حساب کاربری

حساب کاربری ندارید؟

ثبت نام کنید
error: Content is protected !!