خواص و فواید سویق کودک

به طور کلی سویق کودک؛ یک بمب انرژی برای تمام کودکانی است که به نوعی قدرت جسمانی کمی دارند و یا ضعیف هستند و وزن گیری خوبی ندارند و این ریسک وجود دارد که از نمودارهای رشدی و وزنی خود عقب بمانند. بنابراین در درجه‌ی اول سویق کودک بهترین غذا برای وزن گیری نوزاد است. سویق به دلیل داشتن فیبر بالا به حرکات منظم روده‌ی بزرگ کودک کمک کرده و مانع از بروز یبوست می‌شود. بعلاوه اگر کودک شما دچار اسهال شدید باشد، سویق می‌تواند این مشکل را نیز از بین ببرد.

بیسکویت سویق کودک پهلوان

تومان66,700

ناموجود

کد محصول (SKU) 416 دسته بندی ها , برچسب

بیسکویت سویق کودک پهلوان

سَویق چیست؟

سَویق به آن در فارسی قدیم، «پِست» گفته می‌شد. امروزه به آن «قاووت» یا «پوره» می‌گویند. گفتنی است که لغت نامه دهخدا لفظ «قاووت» را ترکی می‌داند که غالباً به معنای آرد حبوبات بریان شده است؛ لیکن این واژه، گاه در مورد غیر حبوبات (مانند برخی میوه‌ها یا تره بار) نیز کاربرد دارد.

بیسکویت سویق کودک تهیه شده از سویق کودک جایگزین سویق کودک و مکمل شیر خشک میباشد. بیسکویت سویق کودک پهلوانان میتواند با ترکیب شیر گاو بهترین جایگزین مکمل غذایی کودکان باشد. این بیسکویت کاملاً طبیعی و بدون هیچ گونه افزودنی و ماده شیمیایی میباشد. بیسکویت سویق کودک خواصی چون : محرک رشد ،تقویت تمرکز ، بهبود عملکرد دستگاه گوارش ، تقویت عمومی بدن ، بهترین تقویت کننده و مکمل غذایی برای نوجوانان و بزرگسالان را دارد.

بیسکوییت، (به فرانسوی: Biscuit) گونه‌ای خوراکی است که مادهٔ اصلی آن آرد است. که در مورد بیسکویت سویق کودک ماده اصلی این محصول سویق کودک است.

ایده ساخت بیسکویت به رومیان برمی گردد. کلمه بیسکویت برگرفته از کلمه cuit در زبان فرانسه یا از کلمه biscoctus لاتین می‌باشد، در اصل استفاده از واژه بیسکویت بر روش پخت آن باز میگردد چرا که اساس پخت بیسکویت در دو مرحله می‌باشد و بیسکویت به معنای دو بار پخته شده است.

همانطور که میدانید بیسکویت را برخلاف برخی کوکی ها و شیرینی های دیگر براحتی میتوان در فضای آزاد نگهداری کرد ، دلیل این امر نحوه پخت بیسکویت می باشد . در مرحله اول بیسکویت در فر داغ برای مدت زمان کوتاه در حد چند دقیقه برشته شده و بعد از خروج از فر داغ، مجدداً به فر خاموش و در حال خنک شدن برگردانیده می‌شود و بدین ترتیب بیسکویت خشک و قابل نگهداری در هوای آزاد می‌باشد.

استثناهایی نیز در تهیه بیسکویت وجود دارد و نحوه پخت همه بیسکویت ها بدین صورت نیست ، برخی بیسکویت ها سرخ میشوند و در برخی بیسکویت‌ها مثل بیسکویت‌های ایتالیایی خمیر اول پخته شده و سپس خنک شده و برش زده و دوباره در حرارت بالا خشک می‌شوند تا ترد و خشک شوند.

 

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “بیسکویت سویق کودک پهلوان”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای آنکه تصویر به دیدگاهتان اضافه کنید باید وارد شده باشید.

بیسکویت سویق کودک پهلوان

ناموجود

تومان66,700

سَویق چیست؟

سَویق به آن در فارسی قدیم، «پِست» گفته می‌شد. امروزه به آن «قاووت» یا «پوره» می‌گویند. گفتنی است که لغت نامه دهخدا لفظ «قاووت» را ترکی می‌داند که غالباً به معنای آرد حبوبات بریان شده است؛ لیکن این واژه، گاه در مورد غیر حبوبات (مانند برخی میوه‌ها یا تره بار) نیز کاربرد دارد.

بیسکویت سویق کودک تهیه شده از سویق کودک جایگزین سویق کودک و مکمل شیر خشک میباشد. بیسکویت سویق کودک پهلوانان میتواند با ترکیب شیر گاو بهترین جایگزین مکمل غذایی کودکان باشد. این بیسکویت کاملاً طبیعی و بدون هیچ گونه افزودنی و ماده شیمیایی میباشد. بیسکویت سویق کودک خواصی چون : محرک رشد ،تقویت تمرکز ، بهبود عملکرد دستگاه گوارش ، تقویت عمومی بدن ، بهترین تقویت کننده و مکمل غذایی برای نوجوانان و بزرگسالان را دارد.

بیسکوییت، (به فرانسوی: Biscuit) گونه‌ای خوراکی است که مادهٔ اصلی آن آرد است. که در مورد بیسکویت سویق کودک ماده اصلی این محصول سویق کودک است.

ایده ساخت بیسکویت به رومیان برمی گردد. کلمه بیسکویت برگرفته از کلمه cuit در زبان فرانسه یا از کلمه biscoctus لاتین می‌باشد، در اصل استفاده از واژه بیسکویت بر روش پخت آن باز میگردد چرا که اساس پخت بیسکویت در دو مرحله می‌باشد و بیسکویت به معنای دو بار پخته شده است.

همانطور که میدانید بیسکویت را برخلاف برخی کوکی ها و شیرینی های دیگر براحتی میتوان در فضای آزاد نگهداری کرد ، دلیل این امر نحوه پخت بیسکویت می باشد . در مرحله اول بیسکویت در فر داغ برای مدت زمان کوتاه در حد چند دقیقه برشته شده و بعد از خروج از فر داغ، مجدداً به فر خاموش و در حال خنک شدن برگردانیده می‌شود و بدین ترتیب بیسکویت خشک و قابل نگهداری در هوای آزاد می‌باشد.

استثناهایی نیز در تهیه بیسکویت وجود دارد و نحوه پخت همه بیسکویت ها بدین صورت نیست ، برخی بیسکویت ها سرخ میشوند و در برخی بیسکویت‌ها مثل بیسکویت‌های ایتالیایی خمیر اول پخته شده و سپس خنک شده و برش زده و دوباره در حرارت بالا خشک می‌شوند تا ترد و خشک شوند.

 

سبد خرید
ورود به حساب کاربری

حساب کاربری ندارید؟

ثبت نام کنید
error: Content is protected !!