خواص ارده

  • کاهش خطر ابتلا به بیماری‌ها
  • خاصیت ضد باکتریایی
  • خاصیت ضد التهابی ارده
  • تقویت سیستم عصبی مرکزی
  • پیشگیری از سرطان
  • محافظت از کبد و کلیه‌ها
  • ضد افسردگی
  • تقویت اسکلت استخوانی بدن

طبع:گرم و تر

 

ارده کنجد، غذایی انرژی زا است و بهترین غذا برای فصل زمستان است که بدن به انرژی بیشتری برای گرم کردن نیاز دارد.

ارده بزرگ 700 گرمی

تومان212,750

10 عدد در انبار

کد محصول (SKU) 394 دسته بندی ها , برچسب

ارده بزرگ 700 گرمی

ارده چیست؟

ارده در واقع مایعی غلیظ، چرب و بسیار لذیذ است که از دانه های کنجد برشته و آسیاب شده تهیه می شود. آسیاب کردن دانه های کنجد آنها را به یک خمیر غلیظ و چرب تبدیل می کند. معمولا ارده را به عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند و همچنین در بسیاری از غذاهای سراسر جهان، به ویژه در غذاهای مدیترانه ای و آسیایی ، بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.

ارده دارای طعمی تلخ، بافتی نرم و روغنی و رنگی قهوه ای مایل به زرد می باشد. با توجه به بافت نرم و طعم  آن ، می توان از آن به عنوان سس سالاد یا چاشنی استفاده کرد. ارده علاوه بر تأمین مواد مغذی فراوان دارای چندین مزیت از جمله بهبود سلامت قلب، کاهش التهاب و اثرات احتمالی، مبارزه با سرطان می باشد که این مزیت ها وجود این ماده غذایی با ارزش را در هر خانه ضروری می کند.

انرژی موجود در این ماده غذایی بسیار بالاست یعنی هر 100 گرم ارده 700 کیلو کالری انرژی دارد که بیشتر این انرژی ناشی از چربی موجود در ارده است. با توجه به انرژی بالای این ماده ی غذایی می توان اینگونه نتیجه گیری کرد که مصرف بی رویه ی ارده می تواند به شدت باعث چاقی شود. اما به دلیل محتویات موجود در ارده که در اصل همان کنجد است، این ماده ی غذایی دارای خواص و فواید بسیار چشمگیری برای بدن است.

 

طبع ارده چیست؟

پیش از آنکه با خواص ارده کنجد آشنا شوید بهتر است طبع آن را بشناسید. طبع ارده کنجد گرم و تر است از این رو برای افرادی که طبع سرد و خشک دارند، می‌تواند گزینه‌ای بسیار عالی باشد.
اگر مزاج شما گرم است بهتر است مصلح آن را نیز به کار ببرید. یکی از بهترین مصلح‌ها برای ارده کنجد، عسل می باشد.

ارزش غذایی ارده کنجد

ارزش غذایی موجود در ارده برای هر 100 گرم

  • 595 کالری
  • 19.21 گرم کربوهیدرات ها
  • 54 گرم چربی
  • 9 گرم فیبر
  • 17 گرم پروتئین

ارزش غذایی یک قاشق غذاخوری ارده کنجد

  • 90 کالری
  • 8 گرم چربی
  • 3.2 گرم کربوهیدرات
  • 1.4 گرم فیبر
  • 2.6 گرم پروتئین

 

خواص ارده کنجد

از فواید و خواص ارده کنجد در وعده صبحانه یا در کنار چاشنی‌های مختلف غذا و سالاد برای سلامتی بدن می توان بهره برد. خواص زیاد این خوشمزه سرشار از مواد مغذی، باعث شده که در سراسر جهان مورد استفاده قرار گیرد. ارده حاوی بسیاری از مواد مغذی و چربی‌های سالم است که در ادامه با خواص شگفت انگیز آن بیشتر آشنا خواهید شد.

  • استحکام و سلامت استخوان و دندان ها
  • بهبود کم خونی
  • خواص ارده در بدنسازی
  • انرژی زا
  • خاصیت ضد باکتریایی ارده کنجد
  •  خاصیت ضد التهابی ارده
  • بهبود ناراحتی های کلیه و کبد
  • تامین کلسیم بدن
  • تقویت قوای حافظه
  • خواص ارده برای پیشگیری از سرطان
  • خواص ارده برای لاغری و کاهش وزن

کاربرد ارده کنجد

علاوه بر مصرف ارده کنجد با شیره میوه هایی همچون انگور، خرما، توت، کشمش و… میتوان به صورت های دیگری نیز از آن بهره برد که در ادامه به آن پرداخته ایم.

سس ارده

  • 3 قاشق ارده
  • 1 عدد آب لیموترش
  • نمک، فلفل، پودرسیر
  • زنجبیل تازه به میزان دلخواه
  • 1 قاشق عسل یا هر نوع شیرین کننده ای درصورت تمایل

مواد را باهم ترکیب کرده و با سالاد سبزیجات میل نمایید.

اشکنه ارده

اشکنه ارده یک خوراکی مقوی است که به راحتی آماده می شود. این غذا خوراک بومی اردکان و یزد می باشد که به عنوان ناشتایی یا میان وعده نوش جان می کنند.

مرزنجوش و نمک را به مقدار دلخواه مخلوط کرده و به آن ها ارده اضافه کنید سپس در آن آب جوش ریخته و مخلوط کنید. نان خشک را در آن ریخته و میل کنید.

کیک ارده و کنجد

  • آرد : 2 پیمانه
  • شکر : 1 پیمانه
  • تخم مرغ : 5 عدد درشت
  • شیر : 1/2 پیمانه
  • وانیل : 1 قاشق چای خوری
  • روغن مایع : 3/4 پیمانه
  • بیکینگ پودر : 1 قاشق غذا خوری
  • ارده : 1/2 پیمانه
  • کنجد به میزان لازم
  1. ابتدا شیر و ارده را خوب با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. قالب مورد نظر را چرب کرده و مثل زمانیکه آردپاشی می کنید تمام سطح قالب را کنجد بپاشید.
  2. اکنون زرده و سفیده تخم مرغ ها را جداکنید زرده ها را کمی با همزن دستی بزنید تا از لختگی دربیاید.
  3.  شکر را اضافه کرده و با دور متوسط بزنید کمی بعد وانیل رو اضافه کنید.
  4. مواد را آنقدر بزنید تا غلیظ و کشدار و حجمش دو برابر شود در این مرحله ارده و شیر و روغن را اضافه کنید و کمی همزده سپس بیکینگ پودر رو به آرد اضافه کرده و سه بار الک کنید و به آرامی به مواد اضافه کنید.
  5. سفیده ها را جداگانه بزنید تا حدی که کاملا پف کند.
  6. با استفاده از قاشق چوبی به صورت دورانی سفیده رو به مواد اضافه کرده و مواد رو در قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده به مدت 50 دقیقه در دمای 180 درجه قرار دهید تا بپزد.

ارده با خرما

  • 250 گرم خرمای پوست کنده له شده
  • یک چهارم لیوان بزرگ ارده
  • 3 قاشق غذاخوری آرد جوانه گندم
  • 2 قاشق غذا خوری گردو خرد شده
  • 1 قاشق چای خوری هل ساییده شده
  • مقداری پودر نارگیل، پودر پسته، گردو و کنجد جهت تزئین

در ابتدا ارده را به خرمای له شده اضافه کرده، سپس هل، آرد جوانه گندم و گردو را اضافه کرده و با پودر نارگیل و پسته و… تزئین کنید.

 

حمص

  • 200 گرم نخود
  • 3 تا 5 قاشق غذا خوری ارده کنجد
  • 4 قاشق غذا خوریروغن  زیتون
  • 1 حبه سیر
  • 1 الی2 عدد لیمو ترش
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  1. در ابتدا باید از شب قبل نخود رو خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا زودتر پخته شود.
  2. نخودها را با حدود 1 الی 2 لیوان آب بپزید.
  3. بعد از پخت نخود را آبکش کرده و حدود 1/3 لیوان از آب نخود رو نگه دارید.
  4. نخودها را همراه یک حبه سیر داخل غذا ساز بریزید تا به حالت پودری در بیاید.
  5. بعد داخل یه کاسه دیگر ارده، روغن زیتون، آب لیموترش، به مقدار کافی نمک و فلفل رو با قاشق خوب با هم مخلوط کنید. نخود و سیر پودر شده را به آن اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا یکنواخت شوند.(در صورتی که مخلوط خیلی خشک بود، 1/3 پیمانه آب نخودی که نگه داشتید را کم کم اضافه کنید تا مخلوط یکم نرم تر شود حتما لازم نبست تمام آب را استفاده کنید هر وقت کمی نرم شد کافیست).
  6. حالا مجددا مواد را داخل غذاساز بریزید و چند پالس بزنید البته باید حوصله به خرج دهید و گاهی مواد رو با قاشق زیرو رو کنید و دوباره غذا ساز رو روشن کنید تا حمص کرمی و یکنواخت و خوشرنگ شود. حالا حمص حاضره و کافیست داخل ظرف سرو ریخته و کمی روغن زیتون به آن اضافه کرده و نوش جان کنید.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “ارده بزرگ 700 گرمی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای آنکه تصویر به دیدگاهتان اضافه کنید باید وارد شده باشید.

10 عدد در انبار

تومان212,750

ارده چیست؟

ارده در واقع مایعی غلیظ، چرب و بسیار لذیذ است که از دانه های کنجد برشته و آسیاب شده تهیه می شود. آسیاب کردن دانه های کنجد آنها را به یک خمیر غلیظ و چرب تبدیل می کند. معمولا ارده را به عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند و همچنین در بسیاری از غذاهای سراسر جهان، به ویژه در غذاهای مدیترانه ای و آسیایی ، بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.

ارده دارای طعمی تلخ، بافتی نرم و روغنی و رنگی قهوه ای مایل به زرد می باشد. با توجه به بافت نرم و طعم  آن ، می توان از آن به عنوان سس سالاد یا چاشنی استفاده کرد. ارده علاوه بر تأمین مواد مغذی فراوان دارای چندین مزیت از جمله بهبود سلامت قلب، کاهش التهاب و اثرات احتمالی، مبارزه با سرطان می باشد که این مزیت ها وجود این ماده غذایی با ارزش را در هر خانه ضروری می کند.

انرژی موجود در این ماده غذایی بسیار بالاست یعنی هر 100 گرم ارده 700 کیلو کالری انرژی دارد که بیشتر این انرژی ناشی از چربی موجود در ارده است. با توجه به انرژی بالای این ماده ی غذایی می توان اینگونه نتیجه گیری کرد که مصرف بی رویه ی ارده می تواند به شدت باعث چاقی شود. اما به دلیل محتویات موجود در ارده که در اصل همان کنجد است، این ماده ی غذایی دارای خواص و فواید بسیار چشمگیری برای بدن است.

 

طبع ارده چیست؟

پیش از آنکه با خواص ارده کنجد آشنا شوید بهتر است طبع آن را بشناسید. طبع ارده کنجد گرم و تر است از این رو برای افرادی که طبع سرد و خشک دارند، می‌تواند گزینه‌ای بسیار عالی باشد.
اگر مزاج شما گرم است بهتر است مصلح آن را نیز به کار ببرید. یکی از بهترین مصلح‌ها برای ارده کنجد، عسل می باشد.

ارزش غذایی ارده کنجد

ارزش غذایی موجود در ارده برای هر 100 گرم

  • 595 کالری
  • 19.21 گرم کربوهیدرات ها
  • 54 گرم چربی
  • 9 گرم فیبر
  • 17 گرم پروتئین

ارزش غذایی یک قاشق غذاخوری ارده کنجد

  • 90 کالری
  • 8 گرم چربی
  • 3.2 گرم کربوهیدرات
  • 1.4 گرم فیبر
  • 2.6 گرم پروتئین

 

خواص ارده کنجد

از فواید و خواص ارده کنجد در وعده صبحانه یا در کنار چاشنی‌های مختلف غذا و سالاد برای سلامتی بدن می توان بهره برد. خواص زیاد این خوشمزه سرشار از مواد مغذی، باعث شده که در سراسر جهان مورد استفاده قرار گیرد. ارده حاوی بسیاری از مواد مغذی و چربی‌های سالم است که در ادامه با خواص شگفت انگیز آن بیشتر آشنا خواهید شد.

  • استحکام و سلامت استخوان و دندان ها
  • بهبود کم خونی
  • خواص ارده در بدنسازی
  • انرژی زا
  • خاصیت ضد باکتریایی ارده کنجد
  •  خاصیت ضد التهابی ارده
  • بهبود ناراحتی های کلیه و کبد
  • تامین کلسیم بدن
  • تقویت قوای حافظه
  • خواص ارده برای پیشگیری از سرطان
  • خواص ارده برای لاغری و کاهش وزن

کاربرد ارده کنجد

علاوه بر مصرف ارده کنجد با شیره میوه هایی همچون انگور، خرما، توت، کشمش و… میتوان به صورت های دیگری نیز از آن بهره برد که در ادامه به آن پرداخته ایم.

سس ارده

  • 3 قاشق ارده
  • 1 عدد آب لیموترش
  • نمک، فلفل، پودرسیر
  • زنجبیل تازه به میزان دلخواه
  • 1 قاشق عسل یا هر نوع شیرین کننده ای درصورت تمایل

مواد را باهم ترکیب کرده و با سالاد سبزیجات میل نمایید.

اشکنه ارده

اشکنه ارده یک خوراکی مقوی است که به راحتی آماده می شود. این غذا خوراک بومی اردکان و یزد می باشد که به عنوان ناشتایی یا میان وعده نوش جان می کنند.

مرزنجوش و نمک را به مقدار دلخواه مخلوط کرده و به آن ها ارده اضافه کنید سپس در آن آب جوش ریخته و مخلوط کنید. نان خشک را در آن ریخته و میل کنید.

کیک ارده و کنجد

  • آرد : 2 پیمانه
  • شکر : 1 پیمانه
  • تخم مرغ : 5 عدد درشت
  • شیر : 1/2 پیمانه
  • وانیل : 1 قاشق چای خوری
  • روغن مایع : 3/4 پیمانه
  • بیکینگ پودر : 1 قاشق غذا خوری
  • ارده : 1/2 پیمانه
  • کنجد به میزان لازم
  1. ابتدا شیر و ارده را خوب با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. قالب مورد نظر را چرب کرده و مثل زمانیکه آردپاشی می کنید تمام سطح قالب را کنجد بپاشید.
  2. اکنون زرده و سفیده تخم مرغ ها را جداکنید زرده ها را کمی با همزن دستی بزنید تا از لختگی دربیاید.
  3.  شکر را اضافه کرده و با دور متوسط بزنید کمی بعد وانیل رو اضافه کنید.
  4. مواد را آنقدر بزنید تا غلیظ و کشدار و حجمش دو برابر شود در این مرحله ارده و شیر و روغن را اضافه کنید و کمی همزده سپس بیکینگ پودر رو به آرد اضافه کرده و سه بار الک کنید و به آرامی به مواد اضافه کنید.
  5. سفیده ها را جداگانه بزنید تا حدی که کاملا پف کند.
  6. با استفاده از قاشق چوبی به صورت دورانی سفیده رو به مواد اضافه کرده و مواد رو در قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده به مدت 50 دقیقه در دمای 180 درجه قرار دهید تا بپزد.

ارده با خرما

  • 250 گرم خرمای پوست کنده له شده
  • یک چهارم لیوان بزرگ ارده
  • 3 قاشق غذاخوری آرد جوانه گندم
  • 2 قاشق غذا خوری گردو خرد شده
  • 1 قاشق چای خوری هل ساییده شده
  • مقداری پودر نارگیل، پودر پسته، گردو و کنجد جهت تزئین

در ابتدا ارده را به خرمای له شده اضافه کرده، سپس هل، آرد جوانه گندم و گردو را اضافه کرده و با پودر نارگیل و پسته و… تزئین کنید.

 

حمص

  • 200 گرم نخود
  • 3 تا 5 قاشق غذا خوری ارده کنجد
  • 4 قاشق غذا خوریروغن  زیتون
  • 1 حبه سیر
  • 1 الی2 عدد لیمو ترش
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  1. در ابتدا باید از شب قبل نخود رو خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا زودتر پخته شود.
  2. نخودها را با حدود 1 الی 2 لیوان آب بپزید.
  3. بعد از پخت نخود را آبکش کرده و حدود 1/3 لیوان از آب نخود رو نگه دارید.
  4. نخودها را همراه یک حبه سیر داخل غذا ساز بریزید تا به حالت پودری در بیاید.
  5. بعد داخل یه کاسه دیگر ارده، روغن زیتون، آب لیموترش، به مقدار کافی نمک و فلفل رو با قاشق خوب با هم مخلوط کنید. نخود و سیر پودر شده را به آن اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا یکنواخت شوند.(در صورتی که مخلوط خیلی خشک بود، 1/3 پیمانه آب نخودی که نگه داشتید را کم کم اضافه کنید تا مخلوط یکم نرم تر شود حتما لازم نبست تمام آب را استفاده کنید هر وقت کمی نرم شد کافیست).
  6. حالا مجددا مواد را داخل غذاساز بریزید و چند پالس بزنید البته باید حوصله به خرج دهید و گاهی مواد رو با قاشق زیرو رو کنید و دوباره غذا ساز رو روشن کنید تا حمص کرمی و یکنواخت و خوشرنگ شود. حالا حمص حاضره و کافیست داخل ظرف سرو ریخته و کمی روغن زیتون به آن اضافه کرده و نوش جان کنید.

سبد خرید
ورود به حساب کاربری

حساب کاربری ندارید؟

ثبت نام کنید
error: Content is protected !!